Впрегнаха целия държавен апарат в последните метри на газовата връзка с Гърция

Намерението е да се покрият бързо, дори с привилегии, всички нормативни изисквания за пускане на съоръжението в експлоатация, каза служебният регионален министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

брутален грабеж и пладнешки обири с ежедневно отчитане на комисионните към Мунчовата касичка. Така ще бъде докато му изтече мандата.

Ако не беше ПП и Кирил Петков щяхме да я чакаме тая връзка до Второ пришествие. Добре помним това!! Дано и нея не я “аварират внезапно”.

А не може ли и ние като германците - да си купуваме директно от Газпром, а трябва да ползваме гръцки посредници???? Реално в Гърция газ НЯМА, и щото сме много хитри и съпричастни с украине - купуваме руски газ на гръцка цена….

Ми гърците държат 50% от този газопровод заедно с италианците …. не мож ги заобиколи!

Kirчу да бъде порицан и публично eб@н за всичките си лъжи .

Не са дебили, корумпета са.

Корумпета са тея отгоре! Електората им какъв е! Муахахаххаххахахах

Тия пък защо се впрегат? Нали простокиро пусна газа по връзката още преди месец! Има снимка.

Как Кирчо напълни тръбата за изпитания от руска газ ползвана и платена от България.

Ако идиоти се "диверсифицират", при положение, че диверсификация не означава ограничаване на един източник на ресурси за сметка на друг..., на цена 1000% по-висока и са горди и доволни от това, значи ли, че те са и дебили? Питам и отговор не искам :))))) Муахахахахахахахахах

185 КМ:12Г = 185:288месеца = 0.643км/месец .Ще рече на месец е трябвало да се изграждат 642 метра газопровод.Да ви е@ем и строителните фирми и държавата.

А бе вие грък-строител виждали ли сте?!

Тоя пич според мен не близва алкохол.. :))

Тоя газопровод в крайна сметка, завършен ли е или не е. Всеки път различна версия. И защо толкова лъжете за него.

е добре де Кирчо нали въртя един кран с Мицотакис, нали Кирчо ни каза, че всичко е готово и остават само документални неща, сега изведнъж има незавършени строителни дейности?! Е на кого да вярвам? До сега Кирчо говори само лъжи и една повече или по-малко за него няма значение, така че на него не мога да му вярвам... Защо някой читав журналист (ако има такива), от някоя читава медия (ако има такива) не извади казаното от Кирето през последната година-година и няколко месеца и да го попита, защо всичко се оказва лъжа? Да го попита, така ли мисли да продължава и така ли иска да управлява държавата след изборите - с лъжи?

България даде тръбопровода да се строи от гръцка фирма. Оператора е 50/50 гръцка частна фирма и българска държавна. Гърците го казаха много отдавна, тръбопровода няма да го пуснем, докато не построим терминала, за 1/3 тръбопровода е на загуба и не може да си върне инвестициите. Това са икономически интереси на частна фирма, ама никой от България неще да го каже. Бойко даде всичко в ръцете на частна гръцка фирма и им плати. Когато решат гърците, тогава ще стане.

Истинка, защо намесваш ББ? Лично Кирето каза, че ББ не е строил този обект умишлено и само Кирето и Асенчо са го изградили? Не може да не вярваме на бившия министър председател!

Строи го гръцка фирма. Другото е политически закачки.

Голям майтап!!!! ВПРЕГНАХА!!!!!!!!!!!! Кои????? Магаретата от кабинета????? Та то дам други НЯМА Едни магарици и магарето!!!!!!

Гарантирано от ПП и БСП - лъжи, лъжи, лъжи...

Той човекът го каза преди 10 години-защо вместо газопровод не направим едно хъбче...

човек дето го каза едва ли знае какво е хъбче.

То хъбове всякакви - нещо виртуално и неосезаемо.. И в инфорчационните системи ги дъфчеха преди 40 години като "иновация" и сега дигиталното Марче ни говори същото.

че целия държавен апарат е грабнал кирките и полага последните метри тръби.

И да се тръшкате и да се вайкате има си технологично време за всяка работа. Подобрете организацията за да стане малко по-бързо връзката. Щете не щете, пак руска газ ще купувате и що за инат беше на Петков да прекрати договора с Газпром. Нямаш връзка, спираш газа, пълна глупост. Хем руска, хем по-скъпа, на това ни натресе този недодялан политик. Б-я трябваше да си оплете кошницата и тогава да прави диверсификацията, време имаше, но американците подгониха нашия умник и той ни докара лошото.

като чета какво си написал, имам чувството че се казваш Бойко Борисов

Не, Кире, не е Бойко Борисов.

Ама чакайте бе хора.Как тъй не е завършен.Още през май Кики Тъпото обяви че вече тече азерски газ по тръбата.Миналия месец даже завъртя крана ухилен.А сега се оказа че още не е направен.Нищо.Ще го откриваме пак.

Ами и те да свършат нещо.

Киро и тая работа не можа да свърши. При почти готова газова връзка за 8 месеца не можа да резне лентичката. Ами, който го не може, го не може

НЕ СЕ ИЗГРАЖДА 12 години ,а се изгради за няколко месеца Стига сте манипулирали с тези пасквили в дира

Друг път за няколко месеца. Слушай кире простото и му вервай. Строи се с години

така строяха и приемаха аквадуктите си, може би досега някои от тях все още нямаше да са пуснати в експлоатация...

Акт 16 със сигурност щяха още да го чакат:)))))

Бе никого ли не го притеснява, че изискванията за пожаробезопасност не са спазени? Особено, ако кранчето е завъртяно и в тръбата има газ... Че и ше натискат пожарната да им издаде спешно документ, че сичко било изрядно (пък не е)...

Дир, вие наред ли сте? "Пред медии Георгиева изрази надежда до края на юли да получи акт 16, както и да приключи пълната автоматизация на газопровода от гръцкия изпълнител на строежа "Авакс", без която не може да се получи Акт 15." До края на юли??? Написано на 7 август...

И през Октомври няма да може да тръгне по тоя газопровод.А като тръгне само една трета от Азерския газ ще бъде по евтина.Така,че в общия микс,газта като цяло ще бъде с едно 60% по скъпа.ама толкова приказки се изприказваха за евтината газ,само че напразно.

Този газ, този. Природният газ /предимно метан/ е в мъжки род. Битовата газ /пропан- бутан/ е в женски род.

Говорим за някакви си тръби, дето трябва да е изкопана дупка, поставени и заварени на съвсем нормален терен хахахаха Нужно е единствено надзор, контрол да бъде довършено всичко. Занимават ни с глупости

Заради сгрешено име на един човек България ще остане без газ. Тия ни взеха за канарчета.

От Кремъл ще направят всичко възможно за да саботират нещата

Много ми хареса заглавието, ВПРЕГНАХА цялото правителство за последните метри..... правилно, като волове трябва да работят за благо народу, ама се нещо се прецаква.

Само дано дано не са ги изпрегнали от контрола на хляба и тока,че тогава бая зор ще видим зимата.

Спасени сме ! Лично Киро Канадеца и Асен Харвареца ще отидат да копат за да стане по-бързо. А Лена ще им носи студена водА, като се изпотят и ще ги завива като седнат на сянка да не настиват! А зеленият чорап обмисля да организира с помощта на служебния му кабинет бригадирска бригада ' Гръцка газ' и те да копат та да стане по-бързо тръбата. Измислен е и бригадирски марш: Елате, хиляди младежи, на родната страна надежда, дигнете кирки, знамена, да зашумят като гора! (Като гора!) За ударниците прекрасни, за слънчевия трудов празник, за хубавата ни страна - Ура! Ура! Ура! Преливат речните корита. трептят зелени равнините, дълбоко трактори орат, навред ечи младежки глас. (Младежки глас) За кой така шумят горите, за кой синеят планините и тия бистри езера? За нас! За нас! За нас! Да идем стройни бригадири по фабрики и язовири, по скели, рудници с любов и да дадем велик обет: (Велик обет) За героичната Родина, за младостта ни несломима, ЗА ВОЖДА РУМЕН РАДЕВ Напред! Напред ! Напред!

Кирливчо и Кокорчо са импотенти. И да искат никаква връзка не могат да направят.

Когато построихте за 1 година Турски поток с 3 пъти по-голямо трасе, нямаше възражения от никого за нищо, нали ? А, сега, това било, онова било...При положение, че тръбата е пълна с газ, възложителят щял да се опита да направи всичко възможно ???

Аааа, имаш предвид че Кирил врътна една врътка и всичко било пълно с газ.... Толкова ли са умни последователи му?

Нали твърдеше че вече иде газ от тази връзка :)))

руски кавал мунчо все газпром му е в главата.А и с това зкпч което говори само руски ще има отново загубени два месеца.Спасението е да си върнем младите образовани и честни младежи от пп, които за нищо време разкриха кражбите на герберасткото управление.

Ъ, такова... Нали баш Мунчо я докара некадърната харвардска бригада? Що тъй спреха да мелят брашно, м? На тез утрепан глиган да им дадеш да го изядат, те ще го изтърват да избяга в гората! Неадекватници!

"Газовата връзка с Гърция се изгражда повече от 12 години" - що лъжете?

Айде сега и да вземете да ни обясните тоя газ по азерския договор как е стигал досега до нас? Краткия отговор е - не е, препродаван е от фирма на...Цеца Секса, която няма нищо общо с Борисов....

До кога ще се говори за тези 12 години? Стига с тази лъжа! Българската част започна да се строи 2019г, до тогава гърците изграждаха своята, а без нея няма как да работи нашата връзка.

Недей да се излагаш, даже днес банкянския ти вожд си каза, че той го е започнал преди 12 години! Може да си гост, ама си много прост!

Никога не е казвал, че го изгражда от 2010 година. Изгражда = строи. По онова време проектът още не е роден.

Днеска рано сутринта гледам един рейс държавни чиновници от министерствата, нарамили кирки и лопати, пътуват към Комотини /Гюмюрджина/. Сега разбрах каква е причината.

"... целяит държавен апарат ..." Разбирайте един куп некадърни, нищоправещи па.раз.ит.и. Т.е. какъв ще е крайният резултат въобще не е ясно.

При тиквата имахме няколко пъти по-евтин газ и бензин а при Харвардските бандити имаме последници. Излишно е повече да разсъждаваме.

Зеленски КРЕЩИ ЗА КАТАСТРОФАТА на армията си в Донбас! Последни новини от Украйна 8 август. Обобщения за последния час (15 видеоклипа) https://voenhronika.ru/publ/vojnanaukraine/zelenskijkrichitokatastrofesvoejarmiinadonbasseposlednienovostisukrainy8avgustasvodkizaposlednijchas15_video/60-1-0-12773

Нали според Киро харвардЪ беше готов, откриха го и газЪ потече ..........................

Докъде стигнахме, един преводчик да закопае държавата!

И газа от Азербайджан ще е с 60% по-скъп

Чакайте бе,нали Киро простото я беше открил и обеща,че през август по нея ще потече газ!?

Бокича това го обеща преди 10 години.

Тя газта тече, герберастко тролче. Само че Мунчовите подопечни саботират документацията! Нищо де - няма къде да ходят Щат не щат ще я приключат! И с Газпром няма да се преговаря - с терористи не се преговаря!

Баце Тулупа яко краде и направи газопровод за Путин, без отклонение за България! Време е държавата да направи нещо и за българите. Бopиcoв e "нaбoжeн", крадлив, кoмyниcт кoйтo тpябвa дa e в зaтвopa!

Литмус, ти ли си бе ? Личиш си по несвързаните тъпотии, дето ги драскаш

И като повърна олекна ли ти?

Я пак провери, защото експертите сутринта казаха, че има отклонения за България. Май опорките се разбиват.

Тиквата е агент на Путин, затова 12години се моткаше.

Руски роби до гроб. Това са българите.

Кой ни бие по главата да използваме газ- Да се върнем в средата на миналия век, още по-добре в началото. Газ ще ни трябва само за ламбата и то не такъв.

Кирчо Промяната нали въртя кран ? Откриваше нещо....Не знам дали не откри и трети мост на Дунав....Както ''откриха и къщата в Барселона''....Още я откриват де, което не пречи на дебилите, които гласуваха за тези дебили, да са я виждали вече....Но, едни дебили на Радев, не могат да свършат нищо повече от други дебили на Радев....Само дрънкат тъпотии....Рубладжията- президент, няма никаква полза от от този конектор....Мръсната гад си иска Газпром

И като го завършим ши цъфнем и ши вържем

Значи пак ще купуваме руска газ, но през посредници.

Няма спасение от руската газ. Руски роби до гроб.