"Войната на субсидии": Ще излезе ли ЕС на бойното поле против САЩ

Готвеният от ЕК отговор на американските щедри помощи за зелени технологии не се посреща еднозначно в Общността

Обратно в новината

Коментари - "Войната на субсидии": Ще излезе ли ЕС на бойното поле против САЩ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тепърва американците ще го набиват на ЕС и Европа дето се управлява от идиоти и кретени. Когато обаче се усетят (ако въобще някога се усетят) ще е твърде късно ама вие продължавайте да налагате санкции и да слушате американските господари какво ви нареждат. Брюкселски тъпанари.

Първите думи на всеки лакей са - евро атлантически ценности

Моля, ЕС против САЩ ли? Колкото Германия изпрати танкове след САЩ. И изобщо как ги виждате тия работи, Олаф Шолц ли ще се изправи срещу САЩ или Еманюел Макрон? Ще им спрат шистовия газ и са до там.

Аман от тази американска "демокрация"!

мдаааа. така прави нашият партньор САЩ. до миналата година Европа имаше евтини суровини и беше конкурентна. сега няма изгодни суровини, САЩ продава скъпо и прескъпо газта в Европа, а уж ни обещаваха евтин втечнен газ и евтина енергия.... Европа ще стане място на земеделци и животновъди. високите технологии отиват в Китай и САЩ. тук само ще скандираме САЩ е велик и ще се молим да ни пратят малко пари. оказа се Китай и Индия напълно замениха европейските енергийни пазари и Русия по никакъв начин не усети отказа на Европа, но виж Европа го усети. сега ни обясняват че еди си колко години няма да сме зависими от руския газ, но не разбрах дотогава какво ще правим.

ти си голям комик а слийпи Джо е голям водач наистина. САЩ пропада, това са последни опити за глътка въздух

Всъщност е нармално да не са съгласни ако идеята е да се финансират тези субсидии със заеми. Тези страни не произвеждат нищо което да се субсидира а ще поемат дълговете заедно с останалите.

Какво ще отговори ЕС? Какво отговори когато сме още с визи?

Еврогейовете вместо да харчат парите на данъкоплатците за глупости да отворят въглищните централи и да излязат от глупостите с плащането за въглеродни емисии. По принцип не е лошо континентът да е зелен и еко, но с настоящите технологии това не е рентабилно. Всеки, който по каквато и да е причина, намалява доходи и благосъстояние ще бъде линчуван.

"800-те милиарда евро.... субсидии в зелени технологии"... Значи дават толкоз милиарди за технологии... нямат 2 милиарда(от 800) да дадат на България да си построи голяма и висока ограда на границата с Турция(подобна на Гърция) и да си решат проблема с мигрантите от изток?!? На това му се казва солидарност по европейски! В същото време Австрия набеждава България за Шенген... Нямам думи! Докога ще търпиме такива боклуци да ни се качват на главата?!?

Същото е и с Шенген-а и евроатлантическите ценности... Имат 800 милиарда за субсидиране в зелени технологии... нямат 2 милиарда за оградата с Турция си решат веднъж завинаги проблема с мигрантите от изток. Всъщото време Австрия те сочи с пръст че си им виновен за това!

Кога ще разбереш, че за всички държави има изисквания, на които те трябва да отговарят, за да падне визовия режим? Няма никакви изключения. Ти па си хукнал за УСА.

Да! Ще излезе, с гол гъз срещу големия чеп!

ЕвроКенефа е бита карта вече. Юдо-еврейката мафия е решила да спасява собствения си офис-сащ и печатницата която се намира там ФЕД.

България може сама да си събере 2-та милиарда само за 3 месеца като организира транспорта на мигрантите по 3000Е на калпак от източната до западната граница, все пак Меркел си ги покани официално и публично, сега нека си ги приемат. Но в България няма политици с топки като Орбан например, тук всички са слагачи и шушумиги.

Раздаването на пари винаги помага. Ние го знаем това в България където ЕС дава едни пари а едни хора ги усвояват. Резултата винаги е феноменален !

Без Русия в играта останаха двете печатници. Да видим кой ще надвие.

Видяхте ли европейци как САЩ забъркаха кашата с Украйна и накрая ви го втъкнаха и даже не усетихте!

какъв нон сенс - пикльовци да излезат на бойното поле.