Владислав Панев пред Dir.bg и 3eNews: По-важно е не колко, а как ще усвоим парите по ПВУ

За правила, стимулиращи конкуренцията, настоява зам.-председателят на парламентарната група на ПП - ДБ

Обратно в новината

Коментари - Владислав Панев пред Dir.bg и 3eNews: По-важно е не колко, а как ще усвоим парите по ПВУ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За кого е важно ?

Винаги съм готов да усвоявам парите.

Този човек нещо не го ли разследваха, че е си падал по циганчета май много бързо забравиха медиите!

Борисов го раздава обиден А помните ли кърджалийската........

Обучения Меси Ха ха ха ха Прекратиха скоро чекмеджетата

ППДБ трябва да изметат кремълските шпиони в длужбите

Абсолютно нормален разговор между свои А разговорите на Борисов ги забравихте Никой не коментира утайката предатели от ИТН

ППДБГЕРБ са утайката на политиката. И продължават нагло да обясняват популизъм след популизъм.

ПАРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...

Важното е да ги откраднете мошеници такива

А ясно ли му е на гн Панев, че тока се продава на момента и неможе да потребяваш 4000 МW а да произвеждаш 10 000 примерно. Това със сигурност не е както при доматите.

Хахаха. Повече конкуренция как да усвоим пари. Корупция се нарича това, конкуренция е друго.

По важно е защо българската индустрия бе срината и не произвежда почти нищо и разчита на подаянията на ЕС, който пък извива ръци и налага чужди интереси

След 10 минути ще лъсне гелосания ви задник , хахахахахааа

С други думи - не е важно колко ще са парите, важното е тия мазник и приближените му колко ще успеят да гепат.

пътник… ще се връща на село… измет крадлива!

Пари им дай на зелените и ДБ, те от друго не се интересуват.

Как ще ги усвоите? Както всички останали ще ги откраднете и накрая нищо няма да остане от вас. Само дим от скъпи коли

Панев да разкаже кой е татко му! Точка!

Как..., как..., както е било до сега - лява ръка десен джоб.

този отпадък съсипа Зелените в България. Търгаш на дребно. Уреди се да застане начело на Зелените, после лансира едно дребно комплексарче за Общински съветник на Зелените в София и съсипа цялата Зелена идея. След него Зелени няма да има. Само скапани либералчета

Истинският природозащитник Дунчев го отсвириха!!!!!! Боже какви розови бо@@@ци!

Точно така, не е важно колко, важното е Прокопи и Бобока да ги усвоят всичките! Вместо да санираме кгради и да пестим енергия, ние ще слагаме перки и батерии за да точим 20-тина години.

План за разрушаване и нечие лично обогатяване, да наречем нещата с истинските им име

Този хубостник беше много активен и по времето на ваксинация!

Основната идея на този план за възстановяване е възможно най- бързо парите само да се завъртят за малко у нас по сметка и веднага да купим чуждите батерии и прочие безумни технологии, които уж да съхраняват ток за през нощта и когато не пече слънце. Основният критерий на ЕС, който политическат ни класа наведено прие, е колко бързо ще върнем парите на тия дето ни ги дават и колко малко ще задържим тук за нещо родно да развием! Ако това беше истински план за развитие парите трябваше да се разделят на три- една трета за Напоителни системи- да се създаде отново модерно напояване и да ядем плодове и зеленчуци; една трета за атомната централа и една трета за ПАВЕЦ и ако нещо остане за завършване на магистралите. Това са трите смислени национални проекта! Нищо от това няма да се прави!

Ма, тия, ротаторите ще се налапкат подобаващо. Нали затова се прегърнаха, нйедните му с нйедни ...

Както досега, ще ги открадне олигархията, политическата върхушка от всички цветове

Това поставено лице, дали схваща, че ротацията ще доведе до най-тежките избори в историята на България. И той на следващия парламентарен вот няма да помирише депутатските тоалетни. Това димитровградско момче е минало през школата на Иво, - вестник "Дневник" и после издинпът, както казват в родния ми град ..... става управител на компании в областта на финансите и недвижимите имоти. Получава лиценз за инвестиционен консултант и професионален инвеститор !?!?!?!?! И на всичкото отгоре бил от партията "Зелено движение" . Не мога да се отърва от зловещото чувство , че перманентно ни се подиграват. Този лакей на задкулисния олигархичен капитал, ще ми обяснява как .......е хубаво да се усвоява............

Този тип е от сектата на вярвящите в съвършенната конкуренция, а такава вече няма.... Съседите ни- сърби, турци и гърци "купуват" инвестиции- финансират по 20-30% от цялата инвестиция, дават безплатно земя и строят инфраструктурата и самия завод. Фолксваген отиде в Турция щото извадиха почти милиард за да ги привлекат! Никой не вярва в либералните басни за някаква извънземно правосъдие и чиста конкуренция, които са либерлен мит за наивници! Като говори за конкуренция този тип има предвид да ни доминират чужди компании и те да печелят големите обществени поръчки, а българите да са зле платен персонал и зле платени подизпълнители. Магистралата през Кресна е пример за лобиране в полза на чужди компании за тунели. Къде е държавата със страгетически проекти и финансиране за да привлича европейските фолксвагени, жадуващи софт формата на корупция- помощи за инвестицията? Как ще ги привлечете с тия либерални глупости- като Христо Иванов стане главен прокурор?! И тези батерии дето ще ги трупате и ще купуваме за милиарди са мега корупция!! Това са мръсно произведени и скъпи батерии, което за 7-8г. трябва да се изхвърлят и това ще струва огромни пари! Най- добре е да се ремонтира Чаира и да се направят още две такива, които акумулират чиста енергия и са безопасни и ще ни дадат предимство! Но няма да има комисионни в това и няма да се обслужи нова религия на батериите!

само усвояват тея истинска работа не са пипали

Помните ли, когато гнусарите от пп и дб пищяха, че итн и възраждане са патерици на герб? А сега точно пп и дб се коалираха с герб. Смятайте, каква малоумна измет са избирателите им.

На оня свят да си ги харчите.

Ще ги усвоите разбира се както досега, партийните фирми с партии на власт печелят всички проекти , а от тези пари отпускат 10% на подизпълнителите. Ясно и просто. Иначе за какво е тази люта борба за власт с избори до дупка, от любов към народа ли?

Изключително грозен текезесар! Лика прилика с на боко габровския изрод! Стига с тези отвратително изглеждащи женски полови органи в мъжки тела, моля!

Ей такива кретени като този съсипаха България. Не ни трябвала Белене,не ни трябвал синия поток,не ни трябва нищо. Имаме си мафиоти във власта,зърнари милионери,лумпен пролетариат и беден народ,какво още?

Имах желанието да прочета докрай, но не успях. На 2рия абзац вече имам толкова много пунктове, по които имаме не просто различни мнения, а коренно противоположни и взаимноизключващи се: 1. Търговците увеличавали маржовете си на печалба, ама тва видите ли не можело да стане в условията на конкурентна среда- аланколу, ти на кой свят живееш? Ква конкуретна среда? Големите вериги са в картел, малките магазини са смачкани. Съвет: вземи си една брошура на Билла и на някой друг магазин, примерно Фантастико или Кауфланд. Цените са ЕДНАКВИ на едни и същи продукти. Magic? Че дори когато едната верига има промоция на дадено кисело мляко, прах за пране или шоколад- има абсолютно същата промоция в другата верига. Като фантастичен филм е. 2. Държавата не можела да направи чудеса. Точно така- чудеса не може... ама тя и не пробва, за всеки случай. Най много ако някой прекалено мрънка, но трябва да е голяма група- примерно таксиджии или земеделци, ресторантьори също- и може да издействат привилегии. 3. Предсказал бил. Къде го предсказа? На масата ли? На пейката пред блока? Щот... нали... за пръв път те виждаме и чуваме да говориш по темата. Пък глей кво пространно интервю, въобще не са били подготвени въпросите и отговорите. Най- вероятно дори са ти ги задали по мейла и си отговорил по мейла. 4. "Въпросът е да се защитят доходите на хората и миналата година го направихме" Кво речи? Кво си защитил бе? Доходите останаха същите, цените на най- важните продукти- 50% нагоре. Тва, че цената на пиано е същата или пък цената на използвано колело от валяк е паднала не подкрепя казаното от теб. Спирам да чета. Прекалено е.

Знаем, знаем за Усвояването е цялата работа. Олигарха плати и сега иска да избие загубите....

Новото робство: Печатат "пари", после ни ги дават на заем с препоръки как да ги харчим! Препоръките изискават да си унищожим природата, икономиката и образованието и. да чакаме следващия пакет напечатани подаяния с препоръки...

+10000

Типичният ПП манипулатор. Как ще е конкурентна средата в България? Дори внос не разрешавате. Партийна фирма до партийна фирма. Пълен партиен контрол. Точно вие, направихте тази инфлация докато управлявахте. Срам нямате.

Тоз е объркал Присвоявам с Усвоявам, има лека разлика :)

Е то е ясно как ще ги усвоите 80% ще бъдат откраднати от обръчите от фирми, които стоят зад управляващите, а 20% ще бъдат материализирани в проекти със съмнителна полза за обществото...

Аз щях да арестувам Бойко Борисов, да го вкарвам в затвора, но вече ще подкрепям неговото правителство, защото и той ще подкрепя нашето. Забравих напълно, че ще го вкарвам в затвора.

усвояването е единственото нещо, за което сте се специализирали как става, не го мисли. Вие ще ги усвоите, държавата ще му мисли.

Вместо популизъм, да каже как и за колко ще продадат националните ни интереси на Годподаря - което е първото и единственото, което могат да направят и което вече са започнали. Под интереди разбирам и целия пакет благоденсъвие, който рекламират сега, но вече са договорили как ще го източат към отвъд океана като вернк слуги (не на народс си).

Не как ще ги усвоите, а как ще ги откраднете... Нали за това са ви нужни 9 месеца. Да ама не, беше казал Един....

интересно защо този урод не не споменава нищо за борба с корупцията ????

Вече регулациите трябва да се случат през инвестиции в батерии за съхранение на електроенергия, така че да се продава ток не когато е най-евтино и най-голямо предлагането, а тогава, когато е най-скъпо. По този начин пазарът ще се регулира. - Явно момчето не знае за какво става дума! Ще му помогна, инвентори, нагряване на батериите, инвентори, трансформатори за включване към мрежата, загряване на батериите, охлаждане на батериите, охладителни кули, инфраструктура, денонощен персонал, да ни покаже сметката??? КВО ПРАИМ КАТО Е ТИХО И ТЪМНО.

в случая, "присвояване на парите" звучи най-реалистично.

Да,за това беше боят - да усвоите 12 милиарда и да си ходите в Канада.

ееее, тоя тип е толкоз тъп, колкото и изглежда, ама и нагъл отгоре на всичко. Ами как ще ги усвоите- ВЕДНАГА! Ей така ще ги усвоите, ако мине.

ами най- най- подготвените крадци и мошеници са се нагласили да го усвояват. - Продажните П..тки, Дебилна България и ГРОБ са обединили опит...