Нов срок за касовите апарати, но само за големите фирми

Те ще имат още време да изпълнят новите изисквания до края на септември, съобщи финансовият министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отново както с винетките ХАУС

ТОЗИ НЕ Е ЧЕЛ ТОВА ТВОРЕНИЕ НА ГЛУПОСТТА И НЕВЕЖЕСТВОТО . ТАЗИ НАРЕДБА Е ПРОТИВОЗАКОННА В МНОГО ОТ УСЛОВИЯТА СИ. И ВСЕ ПАК КОИ СА ГОЛЕМИТЕ И КОИ МАЛКИТЕ ФИРМИ ? МАЛКИ НЯМА И ДА ОСТАНАТ В ГОРКАТА БЪЛГАРИЯ, ГОЛЕМИТЕ СА СИ ВАШИ И СИ ПРАВИТЕ КАКВОТО СИ ИСКАТЕ !

МИСЛЯ, ЧЕ ТОЧНОТО НАЗВАНИЕ НА ТАЗИ МЯРКА БЕШЕ "НАМАЛЯВАНЕ НА АДМИНИСТРАТИВНАТА ТЕЖЕСТ ЗА БИЗНЕСА" АКО НЕ СЕ ЛЪЖА!

Изключително грозна, голяма и куха кратуна е този тип!

Кажете ми драги мои поне един, един-едничък нормативен документ приет от Министерски съвет или Народно събрание и след това бързо бързо да е отменен или подложен на основен ремонт.Юридическия капацитет на изпълнителната и законодателната власт е направо УМОПОБЪРКВАЩ.Та те не са за малка Блгария, според мен трябва да управляват най-малко ООН.

Е да.... То цялата Ви политика е такава - Да го д..хат бедните!

В Гърция не дават касови бележки, няма цени на стоките, само в немските супери дават касови бележки и има посочени цени, а са в еврозоната и Шенген.

Още един аргумент да не се гласува за тая поръчкова шайка от герб и оп/нфсб - 200 млн от тая делавера в чий джоб отиват разбрахте ли?

"... спазване на правилата ...". Кави правила? Тези, с които ни рекетирате ли, за да има какво да си разпределяте и преразпределяте?

България - страна командвана от финансово-икономически инвалиди. Но пък корумпирани. Колко ли е рушвета от фирмите търгуващи с касови апарати за да се приеме изискване да бъдат подменени всички касови апарати?

Дебата не е за срока. Дебата е за наглостта Ви. За това , че преди шест години сменихме здрави апарати ,за да имат връзка с НАП. Сега повтаряме упражнението отново , да внасяме стотинка по стотинка ДДС , а вашите лакеи да го точат с милиони. Нямате ли срам ???

Не е важно дали има ДДС или не. важното е да има оборот на стоката касови апарати. Защото със смяната им се правят едни големи удари и след това е затишие. И тогава идва ред на лобирането и финансово-икономическото подпомагане на министъра за да не се плашат децата му!

Кро стана с кръстника бе Прехвърли ли ти апартаменна или още си гратис там