Витанов: При енергийната трансформация законодателството трябва да е в полза на обикновения човек

Социално-климатичният фонд трябва да компенсира най-бедните чрез директно подпомагане, казва ръководителят на групата на българските социалисти в ЕП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хаха, този ме развесели. България вървяла добре - намалила била емисиите си с 45% спрямо 90-та г. Намали ги просто защото затвори всичките си производства - Кремиковци, Стомана, тежкото мишиностроене край Радомир и т.н. - всичко се окраде и затвори. Тецове, мини и тн, които още работят си бълват помията точно както си я бълвали 60-те и 70-те когато са били направени. Абсолютно нищо не се прави в България за подобряване на екологията и лошото е , че на хората не им и пука.

Корпорациите вложавали качеството на живота ...!? Не! Корпорациите правят възможен живота! Ако ги няма корпорациите, кой ще произвежда благата, които правят възможен живота? Кой ще произвежда хляба да го кажем? Ай стига популизъм и сиромахомилство!

То едно време все КОРПОРАЦИИТЕ са ни хранили.

Да корпорации са те хранили! Кой произвежда благата - бизнесът - дребен, среден, голям! По соц-а бяха държавни, но пак те произвеждат хляба. За да има производство, трябва организация, тоест, корпорация от някакъв вид! Трудът без организация е сезифов!

Витанов да не го гласят или самият той да се гласи за мястото на нинова, вече втори ден по медиите

Този идийот се смята за необикновен, за психиятрията е.

След като не щем газ от Русия, за нас разумното е дано Сърбия, Унгария ,а и Австрия да ,,дърпат,, повече газ от Турция през нашата Тръба, за да се изплати ОВРЕМЕ. Иначе ще останем вътре и с ,, двата с крака,,.

Върти, суче, пак за договор с Газпром лобира. Безумие е изграждането на газови мощности след като нямаме газ. Това означава още по-високи цени на електроенергията и нестабилност на електроснабдяването. Социалисти, сър.

..на пропаганда го избиваш.. Договорът на ,,Газпром,, ще е с азерите- Строго секретен! ....нещо като книжата на външната ни министърка за Маакедония...

Новия енергиен експерт! Две магистратури - по Международни отношения от СУ "Св. Климент Охридски" и по Международни финанси от НБУ. КЛОУН!

Та е карал 2-3 пъти магистратура?

Звучи като: "всичко за благото на народа".