17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сериозно свидетелство за придобит заем (creditschneider@gmail.com) Здравейте, Не сте в състояние да вземете заем, за да погасите банков кредит, въпреки че имате постоянна работа, сте сериозно лице, регистриран сте в FICP или сте загубили работата си. Когато банките или роднините не могат да ви помогнат, е добре да знаете, че някъде има взаимопомощ. За всяко искане за заем между физически лица изпратете имейл директно на този честен човек, наречен SCHNEIDER, който ме удовлетвори за 72 часа. Благодарение на него днес мога да свързвам двата края и ще му бъда благодарен през целия си живот. В началото не вярвах в това, но любопитството ми ме подтикна да опитам, но накрая успях да получа този заем от 65 000 евро. Свържете се с него, ако имате нужда от сериозни и бързи заявки. Ето и неговия имейл: creditschneider@gmail.com "Гаранцията на вашия заем на 100% след приемането на вашия файл " " Вие сте доволни или изплатени с него " С уважение

Здравейте, името ми е г-н Александър Булевард, ръководител на компания за търговски недвижими имоти, живееща в Брюксел (Белгия) от миналата година, търся заем между физически лица, за да развия бизнеса си, но всеки път, когато попадам на грешния човек, бях няколко пъти anarcado. Но след свидетелството на една дама в интернет, която говори за инвестиционна група, благодарение на тази група получих радостта благодарение на вас, които свидетелствате от името на групата на частните инвеститори GARCIA FINANCES Monaco Най-накрая получих финансирането си от 650.000 € без никакви трудности, нито такса наистина ви благодаря веднъж за вас. За тези, които все още се нуждаят от финансиране, свържете се с групата Garcia Finances Monaco на електронна поща suivant:churchillcapitalgarciafinances@gmail.com

Най-напред се съдава проблема, а след това проява е героизъм. Терминът "затвор" е безаналогов.

А съгласувано ли е с главния хидроинженери - философ - ченге? Ако сумата е под 1 млн...

Давайте седемцифрени оферти ,за да се намеси философа-хидроинженер.

Добре бе, колко ще ни струва да довършим Белене? По малко от нови ефки?

А ПАВЕЦ Чаира кога ще го доремонтирате? Идва тежка зима, ако не знаете!

Здравейте, имате ли нужда от надеждна и надеждна компания, за да получите заем за финансиране на вашия проект, бизнес заем, личен заем или ипотечен заем? не търсете повече от Sunshine Financial Group Inc. Ние предлагаме всички видове кредитни услуги, обезпечени и необезпечени заеми, дългосрочни и краткосрочни заеми и много други за субсидиран лихвен процент от 3% годишно. За повече информация, пишете ни по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447360502110 и получете отговор веднага Знам, че получаването на законен заем винаги е било огромен проблем. За хора, които имат финансов проблем и се нуждаят от решение за него, много хора смятат, че е толкова трудно да получат заем за собствен капитал от техните местни банки или други финансови институции поради високата лихва лихвен процент, недостатъчно обезпечение, съотношение дълг/доход, нисък кредитен рейтинг или всякакви други причини. Не се притеснявайте повече, защото Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин. Причини, поради които трябва да се свържете с нас за заем; Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде. Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете. Бързо директно финансиране - Получете своя заем в рамките на 24 часа след одобрение. Достъпна лихва от 3%. Висок процент на одобрение - Имате 99,9% шанс да получите заема Гъвкаво погасяване - Вие трябва да изберете датата на погасяване, седмично, месечно или годишно за период от 1-30 години. Лесно онлайн приложение. Персонализирани насоки и опит. * Без скрити такси Край на времето за чакане или стресиращите банкови посещения. Нашата услуга е достъпна 24/7 - можете да получите заем и да завършите транзакциите си, когато и където имате нужда. Ние предоставяме 24-часови кредитни услуги от световна класа. За запитвания/въпроси? - Изпратете имейл до sunshinefinancialgroupinc@gmail.com или ни изпратете съобщение на WhatsApp: +447360502110 | & Получете отговор веднага.

Ей, мушмурок! Да ти го ......всяка банка дава, ако ще да си умрели!

. Там виновни няма. В П ВЕЦ. Само определени послушковци, и винаги са прави. Всичко автоматизирано, с пръст се посочва кой след техникум и диплома не електро, да е на работа и кой инженер електро никога да не е, защото не слуша определена партия и не дава. НЕК е само с претенционисти и заплатаджии. Една година не могат просто изследване за метала на турбините на,, Чаира,, да направят. Позор.

Некои почетни председатели станаха милионери като консултираха "проекта" преди години май?!?! Да ги споменем и почетем!

Единственото безпрецедентно в тази история е - кога го постоиха,кога се повреди?

та какъв затвор са възстановили ?

За тия, които направиха саботажа в "Чаира". За ония, които прецакаха "оня гьол" Белене. За идиотите с батериите. Всъщност последните са за Курило.

Вместо да ми се правят на работливи, да вземат и да оправят ПАВЕЦ ЧАИРА... копелетата продажни корумпирани...

Така е, но в условията на "свободен" пазар, където недостига на електроенергия води до поскъпването на цената и, никой освен крайните консуматори няма интерес от работещи балансиращи мощности, като ПАВЕЦ ЧАИРА!

Е как, тука го е правил главния хидроинженер на републиката с хонорар 1 милион :)

Малей що вода и бетон за 85 мвт

хидроинжилерина нещо е объркал в сметките :)))

Най отгоре българската енергетика се управлява от некадърници нямащи нищо общо с енергетиката и затова се и самохлалят!

Защо се е стигнало до авария? И защо се крие цял месец за проблема? Имали виновни или е геройство да разваляш и да се гордееш с това? Имали разследване по възникналата авария и каква е причината довела проблема?