Коментари - Веригата закусвални Subway търси как да продаде бизнеса си, оценен на над $10 млрд. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста трудно ще продадеш нещо , което струва малко а му искаш прекалено много/прехвален имидж/!!!!

У нас ги ядат основно ученици и други млади хора, харчещи парите на мама и тате.Същият сандвич. приготвен от мама с по качествени продукти , е три пъти по евтин. Но келешите обичат да харчат. Човек, който си изкарва парите, не им яде сандвичите.

хаахахах

Айде ся, не стрували 10 млрд, нали и ние дъртите ченгета трябва да превъртим едни пари!

Винаги съм се чудел на хора, които ги обичат тия боклучави сандвичи. Даже имах един познат, той направо умираше за тях и редовно ядеше и все му се чудех. Честно казано предпочитам една обикновена филия с масло и нещо отгоре, направена вкъщи, отколкото тия.

е джендър!

Добре че навремето не взех техен франчайз. Бях намерил парите. Но междувременно летях през Мюнхен и реших да видя тяхно заведение на аерогарата. Всичко беше пълно - мак, бъргър кинг, дънкин … , само в събуей нямаше никой. И им върнах договора неподписан.

Все едно да си купиш фирмената табела без магазина...

Имам десет баничарници ,и искам само един милион лева, но търсене няма .

Продуктите им и преди бяха скъпи, а сега са направо безбожно скъпи за качеството което се предлага. В началото поне се стареха и като, че ли продуктите бяха малко по-добри. Сега пълен талаш на яко завишена цена. Просто не става. Същата работа е и с другите големи световни вериги за бързо хранене дето ги има у нас. На запад това е най-скапаната и евтина опция да хапнеш нещо набързо. У нас не само, че е най-скапаната, но е и сравнително скъпа спрямо стандарта ни опция. Като прибавиш към това и конкуренцията на вездесъщите баничка с боза, дюнер и др. тия вериги направо нямат шанс. С тях или без тях нищо няма да се промени, обаче да искат 10 млрд. за скапания Събуей е направо кощунство. Това не струва и половината на сиканата сума.

стареха = стараеха сиканата = исканата

да видим кой балък ще купи веригата която НЕ притежава ресторантите си, а франчайзърите си правят каквото си поискат - както с цени, така и с асортимент и качество.

Той знае как се угоява публиката!

Аха, те за това започнаха малко по малко да отварят прашасалите си заведенийца, за да продадат нещо работещо все пак. В България тази верига умря доста преди ковидът да ги закрие окончателно.

Шило

Купувам за 1000 лева. Топ сандвичът ще е филия с мас. Това е рецептата за успешен премиер.

Ма аз не ща да ставам премиер. Искам само да хапна нещо набързо, вкусно и евтинко. Но в Събуей не се получава.

Пробвай при майка си.

Пробвал съм. Там си е ОК. Ма ми е далечко. Към 2014 г. в България, Събуей е втората най-голяма верига за бързо хранене по брой заведения след „Макдоналдс“, като компанията държи около 20% от бизнеса със заведения за бързо хранене в страната. ВЕРИГА ЗА БЪРЗО ХРАНЕНЕ - да ти е наблизо, не да пътуваш дотам; да хапнеш набързо, най-често в обедната почивка, да ти е вкусно, да не е много скъпо. А Събуейци кво направиха?! Най-евтиния сандвич - 4 лв. и то за франзелка, дето я хапваш на две хапки. Продуктите - все по долнопробни и евтинки. Та, пробвай ти при майка си.

Нямам представа кой ще ги купи, но през последните няколко години много равалиха качеството! :(

Как може да развалиш нещо дето никога не го е имало?

но въпреки това - падението е безкрайна стълбичка надолу, по която те са поели...

Ш*бана компания базирана на франчайз! 37000 закусвални които са направени не от тях, а от франчайзърите на които им извиват ръцете по всякакъв начин;) Няма как да имат 10 милярда капитализация.....

Един обикновен сандвич на ненормална цена!!! Не знам какво толкова му се превъзнасят! Една голяма реклама и нищо повече!!! Франзела разрязана на две, прорязана в средата, и напълнена с Нормални за нас храни. Това го правихме в соца, и всичко беше без "добавки" в продуктите!!! Нищо ново не са измислили американците!!! А пък цената е ненормална!!! Такава цена подхожда за продукти без консерванти и оцветители!!!

Измислили са рекламата и лъскавата опаковка. Това винаги помага, когато искаш да продаваш нещо известно на всеки на завишена цена.

Subway не струват...Веднъж или два пъти съм си купувал сандвичи, просто са под всякаква критика...

Я си дюнерите

Комунистите сме против такива сандвичи, ние ядем само от Березка.

Най-добре да ги купи веригата Софийска баница.

Те и СБ са се запътили в тази посока. Бримчене на цените и липса на качество заради боклуците, с които заменят оригиналните продукти.

Вярно си е ... Последните пъти като съм опитвал, нещата не ми се видяха така вкусни както ги помня.