Великобритания предвижда прекъсвания на тока през януари

Дори след като аварийните централи на въглища бъдат задействани, е възможно да се стигне до сериозен дефицит ма електроенергия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

UK имат енергоносители да захранят Европа. Затова напуснаха защото не са зависими от никой най малко от Брюкселските бюрократи.

го духат англетата!

Дреме ми. Да продължат да подкрепят укрите.

Сега ще излезе че Англия е внасяла ток от Украйна и Русия???

Малиииии, тва да няма ток във великия Запад, тц тц тц

При комунизма имахме режим на тока за около месец. Да видим колко време няма да има ток при демокрацията.

Честита ви "Ню Греен деал". Вкарвайте всички пари в перки, соларки, пропаганда и НПО-та и чакайте стабилна енергийна система. :-)

"Ню Греен деал" скоро ще докара бум в добиването на ЕНЕРГИЯТА НА БЕДНИТЕ ... от ПРОСТРАНСТВОТО. ("Надпреварата към точка "ЗЕРО".) Видео:"Свободната Енергия - Надпреварата Към Нулевата Точка"

Айде стга с това бълнуване. Ако можеше така лесно да се излъжат законите на физиката, досега да са го направили. Поне за да му стане гадно на Путин :)

Айде, стига!!! Ако можеше така лесно да се излъже Световното правителство КАБАЛ, на рептилската космическа групировка "КАБАЛА", досега след 300 хиляди години робство, да сме го направили. А дали ще му стане гадно на Путин :), е напълно естествено. (За сведение: Законите на физиката са различни в различните космически пространства.)

ми хайде де, от кога я чакаме тази енергия от пространството! Действайте. :-)

Точно баш ме боли дедака за ингилизия. Ние, тук си нямаме никакви гайлета, сега и за ингилизия ли да мислим, а? Ами, да им събираме топли дрехи и да им организираме ДМС кампания, а? Да ви го таковам У всички дупки. Ама БАШ!!!

Великобритания предвижда прекъсвания на тока през януари - ТАКА Е ПРИ СОЦИАЛИЗМА САМО НАЛИ ?!?

Причината при социализма беше, че строителството на фабрики и заводи изпреварваше изграждането на електроцентрали.В България нещата се стабилизираха от гледна точка на наличие на ток, след като беше пуснат и 6 блок на АЕЦ Козлодуй през 1991 г.

Да. Това беше следствие от кофти планиране. Плана по въвеждане на нова пещ в Перник преизпълнен, а с новия реактор па има заскъснение. И готово. Трудно е сега да се каже дали такова бързане си е струвало. Но това което става сега е резултат на откровеното "зелено" безузмие което се вихри вече 20г.

Стоя и гледам с изумление как Еуропа извършва ритуално самоубийство! Предишната серия от сериала "Ритуално самоубийство" беше нашествието на орките преди няколко години. Чудя се каква ли ще е следващата серия и дали въобще ще има такава, защото с газа Европа може пък наистина да успее ритуално да се самоубие.

винаги е бил експлоататор - дълги години смучеха от Русия сега искат пак да е така - е няма

Преди 100 години Никола Тесла е направил възможно използването на енергията на пространството - ЕНЕРГИЯТА НА БЕДНИТЕ. Обаче робовладелският свят няма лесно да допусне активиране на еволюцията на Човечеството и освобождаването му от рептилските окови на материализма. Борбата е сведена твърдо до индивидуалното ниво: "ДА БЪДА или ДА НЕ БЪДА?".

Не мога да разбера защо свякакаква русолюбска сволоч, се е загрижила за европейските страни - според мен мен е много полезно европейците една зима да излязат извън зоната си на комфорт. Да им държи влага поне 20 години и та като се сетят за нещо свързано с Русия автоматичния им отговор да е "Не , мерси".

Драсни го сега на познат в англия език - я фарси , я хинди .

Спокойно Джони...ножа е дървен. 1-2 Сармата ще ви згреят така както нищо друго :-)

Нищо! Нали казахте че свобдата и демокрацията си имат цена?! Ще си платите. Само не разбрах защо не плащахте така когато правехте войни по Ирак, Афганистан и прочие....

Затваряйте топлото в буркани за зимата.

_stankow

Хаирлия да е. Пък напролет - и купони ! :D :D

Вие първо доживейте до януари, пък после ще видим.