Васил Велев: Ако няма компенсации за скъпия ток, вадим снимките на виновните депутати

Трябва да се знае кой ще е виновен, че инфлацията ще се удвои, каза председателят на АИКБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А депутатите,да ви пратят ДАНС ,за обслужване на руски интереси ще е най-добре!

Сега умирай, боклук....да фалирате дано, изпотрябвал ни е келявия ви бизнес с експлоатация на българи като бели роби.....Няма да може горкият гел Домусчиев да си завърши сараите на Витоша,след като изсече, без никой да го санкционира, 43 000 хектара гора от националния парк....

ебахти мьршляка,значи знае че всичко в момента е поголовно крадене и се прави на умряла лисица,ама като го настьпят по рунтавата опашка,снимките..............................

не се обаждайте от коневръза и ти и цялата дузина финансово неграмотни драскачи, че като спрат компенсациите за бизнеса тогава ще разберете кон боб яде ли? Ще цвилите на умряло откъм празните ясли и пак някой друг ще ви е виновен за скъсаните цървули.

на карачката като ги покажете или не ги покажете ... все си е същото .

243Win

Ама къде пише, че българския "бизнес" трябва да е винаги на печалба и че трябва всички да плащаме загубите?!?!?! Бахти наглите добитъци! Като ви е скъп тока, преструктурирате дейността за да пестите. Като не става, излизате от пазара и идва друг, който знае как да го направи! Пазарна икономика! Разбра ли, другарю партиен секретар!

Наглеца се прави на ударен, до сега има огромна инфация въпреки компенсациите. На "бизнеса" му хареса да смуче пари от потребителите и от държавата. Сега да върнат взетите пари всички, повишили цените!

Нали цената на тока е пазарна? На горивата- също... Искат компенсации.. Ами да се одържавят фирмите, да се върннем в комунизма, и тогава да искат компенсации... То така всеки знае- печалбата за фирмата, а загубите- за държавата... Да ви имам и пазарната икономика, наглеци!!!

ти ако разбираше от тия неща нямаше да си губиш времето да дращиш глупости по форумите, а щеше да управляваш успешен собствен бизнес. Събрали сте се тука една дузина изпаднали неудачници и си търсите виновник за скъсаните си цървули.

На Бачо и Герберите ще извадите ли или сте подлоги?

Срещата с Борисов за либерализация на цените на тока:"Ще има леко покачване на цените,но не заради либерализацията, а заради скъпите въглеродни емисии". Е,сега го духай,тъпак.

С минуса,влез в Нета .Изказването на Велев го има.

На това му казват чиста проба шантаж!

В сърбия и Румъния тока за бизнеса е 13 и 18 ст.

ТНТМ стана златната кокошка на Васил Велев? Велев,кажи си!.

Тоя пендел е ебати изнудвача. Не се наяде.

Никакви помощи за бизнеса, с обществен ресурс...... има банки, ще теглите кредити или ще се закривате ако не сте конкурентноспособни ...... и никакви помощи не са ви нужни на практика а ще си намалите малко печалбата. Закон е нужен за % от брутната печалба преди данъци на фирмите с над 20-30 човека задължително да се разпределя като 13,14,15 заплата. ........даааа......

Много си весел пубер. Имаш ли представа какво означава да затворят половината бизнес, малоумник. ЩЕ има 500 000 безработни (да оставим на страна бизнесмените, които много ви пречат). Веднага тези хора излизат на борсата и някой трябва да им плаща, но пари няма защото половината бизнес е затворил (което е много хубаво според вас). Пари няма защото бизнеса (лошия), не плаща данъци и осигуровки. Да кажем, че държавата намери пари, било от заеми или от другаде да плаща борсата на безработните, то следва момента какво ще работят тези хора и какво ще ядат след това. НО ти си малоумен и не ти е ясно как функционират нещата. За теб бизнеса трябва да тегли кредити да съществува. Ти си тъп примат и по-добре да не мислиш?

Да ти кажа ли как плаща данъци "бизнеса".От един милион 700000 се укриват и за оставащите 300000 плащат мизерните 30000. Оставям настрана и факта,че плащат най-ниските заплати в ЕС.

В цял свят парите за държавата идват от богатите -не падат от небето.А ти искаш държавата да плаща на бизнеса?Мисленето даже не ти е и комунистическо-там поне всичко е на държавата .Твойто е извратен капитализъм-раьходите за държавата,печалбата за частника.

Стягайте коланите, такава есен и зима се задава, положението е страшно. Сървайвър-игри на глада на живо. Честито на печелившите.

А снимки на вас ,изедниците ,кой ще извади?Плащате най-ниските данъци в Европа и най-ниските заплати.

Никакъв ток не трябва да им се компенсира. Като говориха, че държавата трябва да се оттегли от бизнеса, че държавата е лош стопанин, когато дрънкаха глупостите за ценностите на пазарната икономика и либерализация ..... Мама им мръсна , бизнеса трябва да пълни бюджета а не да го източва. Като почне бизнеса да дава европейски заплати тогава ще говори как било в Европа......боклуци.

у ведомственото кафе най сладко на сладък лаф заплатката тече

Снимки начело с Киро Тъпото как бърка в дупето на Лена с мустаците.

"Пари има достатъчно, ако не се крадат", категоричен е той...Значи - пари няма.

Абе то едни други бизнесмени се репчиха, ама кой го гръмна снайперист, кой още търка наровете... И вие не сте вода ненапита, я си трайте !

Некадърните ченгета на които ДС раздаде предприятия които не могат да управляват ефективно пак опряха до държавата. Снимки щял да показва на депутатите виновни .... за скок на инфлацията?!?!? Само тук може такава мозъчна пръдня да мине и да се публикува дори писмено. Държавата ако не налеела пари щяла да се увеличи инфлациятар?! Разбирате ли за какви нива на демагогия и откровенни лъжи говорим.

Ми и аз това се чудя, държавата няма място в пазарното стопанство! Иначе става като при комунизъма! При пазарна икономика , ако държавата се намесва няма как пазара да се регулира!

Този човек може би е свестен. Но малко е прекалил с това изказване за снимките. Това исках да кажа. Или така е представен в статията.

Пък депутатите ще си го извадят! Тоз цървул на рекетьор ли се прави или ко?

А видео с министри, ще има ли?

Велев, нагла свиня такава, твоята снимка, заедно с тези на покойния Данеф и да се надяваме скоро да го последва Думуз бей трябва да стоят на входа на всяко предприятие, за да може работниците да ви храчат на воля! Гнусни робовладелци такива!