Вдигнаха на 5500 лв. заплатата на шефката на НАП

Увеличението е свързано с повишението на заплащането в бюджетните организации за 2020 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да я съдят за скандала с изтичането на данни ??? И този скандал няма нищо общо със сигурността на държавата ? Но г-н Президента е много виновен, че е назначил гаджето си ? Та и питане към КС отправяме ? Много избирателно г-н Гешев ! И смешно !

Стана ли яано защо не можа да си прекъсне отпуската при извънредната ситуация през миналото лято, но се информираше всеки ден (по един-два пъти) по телефона?

КАТО ДАВАТЕ ДАВАЙТЕ И НА ДРУГИТЕ ДЕТО СТОЯТ В БЪЛГАРИЯ И ТЕГЛЯТ ХОМОТА . АКО И НА МЕНЕ ДАДЕТЕ 5,500.00ЛВ. ЗАПЛАТА АЗ ЩЕ СЕ ВЪРНА ОТ ЧИКАГО ЗА ДА РАБОТА В БЪЛГАРИЯ. А ТЕЗИ 1500 ДЕТО ДАВАТЕ ЗА ЗАВЪРНАЛ СЕ ОТ ЧУЖБИНА СИ ГИ ДРЪЖТЕ ЗА ВАС. ЕДНОКРАТНА ПОМОЩ НЕ МИ ТРЯБВА ИСКАМ ДОБРО НОРМАЛНО ЗАПЛАЩАНЕ САМО ТАКА ЩЕ МОЖЕ ДА ВЪРНИТЕ БЪЛГАРИТЕ ОТ ЧУЖБИНА,

2 500 евро заплата си е мизерия. По разни скапани софтуерни и търговски фирми разни мениджърчета на средно ниво взимат по 5000 лв. Това все пак е НАП и нещата са сериозни. Служител на такъв пост не трябва да е по-малко от 8 000 лв. Да не говорим за шефовете на централната банка, Агенция "Митници" и т.н. В Румъния експерт от средно ниво в община взима около 1 200 евро чисто. КЪДЕ СМЕ НИЕ?????

си - само че казваш думата експерт!!! Тук експерт става дори ромчето наето да мете по улиците - така в бг думата дава някак си тежест! Разликата е че в чужбина наистина са експерти и си заслужават парите, а при нас им ги подаряваме!!!

срам нямат бе.. хората с 300лв пенсии..тая 5к... прост народ..седи и търпи

Такае, да има за следващата отпуска.... Пълна порнография. Тази "Калонка" герберска трябваше да я изхвърлят като мръсто коте още при т.нар. хакване на НАП, а те и повишават заплатата....

Върни заплатата не я заслужаваш свещи да си купиш

Браво! Достойно заплащане за един достоен служител!

точно така.. глупаците с минимална заплата да мрът...

Здравейте кухненски протестъри!!! Нали й тича таз заплатица,а? Президентът ще ми казва ,че не е добричко това правителство...Но не се ядосвайте, разпоретината кака ГАЛЯ иначе е отзивчива и ...старателна. Абе и сговорчива!

А на Нено Димов кога ще вдигнат заплатата? Нали източи яз. Студена.

гешев има СРС-та, които не са СРС-та, кой и защо я е назначил на този висок пост?

А на Нено Димов кога ще му вдигнат заплатата? Нали източи яз. Студена.

ert

Награждават я за хакването на Търговския регистър, има ли поне един министър или чиновник от държавната администрация, да не е свързан със скандали, и трябвало да му одобряваме управление, работел бил добре. на кого беше строителната фирма, на която дадоха милиард и триста за Хемус, не беше ли на Божков. Сега на други ли ще дават милиард.

с нашите кървави пари.

Забравяте класовете и ДМС-тата. С тях средномесечната и брутна заплата е над 11 бона.

Дали е прав Президента, а? как мислите?

Нова заплата за вярна служба на една от многото Калинки....

хората които са на работа получават по 500 лв бруто вие по 5000 какво става с вас вдигнете эаплатите на работещите бедни не само на нап банкери министри преэиденти па 13009 лв

ко вдигнем на всички работещи ще е с много малко, а ако вдигнем на много малко хора ще е с много.

А тя дори не си прекъсна отпуската при изтичането да данните от НАП.

Боко и вдигна заплатата за две заслуги: 1. Заради източване личните данни на всички Българи 2. Заради хаоса със СУПТО

Ай стига завиждахте де. Ако можете продайте данните на 5 милиона данъкоплатци за повече, ма пазара стагниран сега се търсят повече тръби отколкото данни.

5500 лв ... За изтеклите егн-та и данни по една стотинка й плаща всеки от нас всеки месец, че не може да ги опази

При пенсии от 250 лв и минимална заплата 610 лв. При факта, че хора умират в български болници, защото нямат пари да си платят операцията, при наличие на Българската Коледа, защото държавата отказва лечение на български деца... "Браво", нямам думи!

На печелившите - честито! На данъкоплатците - д.у.п.ето ви е яко, нали?

Дори Върховните съдии във ВКС и ВАС взимат по-малко като основно месечно възнаграждение. А са чели много повече от директорката от НАП и съм убеден на 1000 процента, че в правото са по-кадърни, отколкото тя в областта на финанси, данъци и счетоводство.

Е, таман де! 5 5 00 000 българи с избушени данни - 5 500 лъвъ заплатка! Малко сте ѝ дали за този "сизифовски" труд - трябваше по левче на човече да ѝ дадете, калинки непоръбени!

НАП са некадърници и поръчкаджии. Не събират публичните вземания, удрят по поръчки определени фирми и бизнесмени, а взимат пнереални много пари и допълнително материално стимулиране на всеки три месеца по още 1-2 заплати. Егати държавата смотана.

Това награда за източването на личните данни ли е?

Увеличението е за сметка на намалените заплати на хакерите, които успяха да източат данните от НАП, както Перник източи водата от яз. Студена.

какво стана с "хакерите"? гешката намери ли доказателства за вината им или и на тях ще плащаме голямо обезщетение след дело в Страсбург?

5500 лв е официалната основна заплата - отделно ДМС, отделно други официално признати възнаграждения /участния по бордове на директори, преподавателски по семинари и др./. Рушветите не ги споменавам напълно нарочно.

не е в заплатата, а в начина, по който назначават некадърници и безотговорни, но послушни калинки на много високи постове в т.нар. държава.

Забравила е от къде е излезла и къде ще отиде. Никой нище не е отнесъл там. Докато е тука да и присяда, а като е в 00 да има запек.

ама тя и със ниската заплата ходеше на Малдивите ...

Но не се знае със сигурност. Когато хакнаха НАП беше на Мачу Пикчу.

Еееее и това ако не е наглост......!

това награда ли е за успешната хакерска атака към НАП,или компенсация,че си прекъсна отпуската заради атаката?

Има вид на глезла и кифла. Протеже е на някого на сто процента. Не е особенно умно,но е "удобна".

Много е ниска заплата за тази длъжност. Като представим колко взима един управител в големите вериги от магазини и какъв приход се събира в една държава, колко трябва да е заплатата за този пост?

Два милиарда долара да е, те и без това ще ги усвоят наши хора...

Само че, магазинът като не се управлява добре фалира, например Пени. Пък тука като пропуснеш, да си събереш едни 20 000 000 000 ДДС няма последствия!

Ликуй народе! Ако ще сървърите на НАП да откраднат, такива като тая пак са невинни и заслужават увеличение.

Награда, че продаде личните данни на 5 млн данъкоплатци.

Не съм чул НАП да дават сигнал за неплатен данък на голям бизнесмен. Даже за Божков ги изпревариха. Та за кво е тази голяма заплата?

Кофти е да си БГ т*панар и да търпиш тази простотия да се случва пред очите ти и то постоянно, с години. Не ставаме за нищо, братя! Не ставаме! Затова и тихо и кротко ще си изчезнем от тая земя...

Тая взема 5 500 лв за 1 месец. Срещу 350 лв моя пенсия . След 15 месеца мизерия и аз ще взема накуп 5 500 лв ? А тя след 15 месеца ще вземе 82 500 лв ........

...е па, справедливо е от гледна точка на мафиотската временна власт

А то пък дали мотивацията ѝ да е там е само заплатата?

Всички ВИШСИ СЛУЖИТЕЛИ на ДЕТЕКТОР ЗА ЛЪЖАТА - дали са корумпирани!!! - при корупция на вишс служите, бързо производство за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА

Не сте наясно за данъците.Плащат се върху цялата сума.А осигуровките за пенсия са до 3000 лева.При такава заплата удръжките са около 1000 лева.

Нямаме ли плосък данък?

пак взима повече отколкото заслужава.Едва ли е толкова ценен кадър ...

Временни затруднения при изпращане на данни към НАП от фискални устройства и системи 05 Февруари 2020 По технически причини приемането на данни от фискални устройства и системи от сървърите на НАП е временно затруднено. Очаква се работоспособността на системата да бъде възстановена до 14.30 ч. днес. Извиняваме се за причиненото неудобство.

Тая не беше ли същата, дето като изтекоха данните ни се вайкаше, че е на почивка? О, да точно тая, малко са й! бахти смотаната държава

Никой не ни е виновен, че стоим и търпим това. То ще се прави докато търпим.

А, след като някои взимат такива космически ли си пълните данъци върху тази сума? Що за несправедливост да се плащат данъци само на суми до 3000 лв. (мисля че последно таванът беше до 3000 лв.)???

Гражданко, научи все пак що е това данък и що е то осигуровка. Щото май ги бъркаш нещо.