Вдигнаха обезщетението за безработица, по още 50 лв. за пенсионерите, 56 млн.лв. и за земеделието

Кабинетът раздаде поредната поредната порция пари в подкрепа на засегнатите от пандемията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нещо се умълчаха простотестърите, когато правителстворто раздава пари на хората...

Предизборна кампания с пари от държавния бюджет?

Правителството раздава от НАШИТЕ пари. Да не мислиш, че ББ си е отворил шкафчето?

Безхаберник не живее в България,къде видя "земеделски стопани"бе?Те са най големите олигарси и престъпници те са земеделски феодали.имаш ли си на представа какви богатства са натрупали?Рентиери дават на собствениците смешни ренти от 20,30лв на декар ,а ти си тръгнал да ги подкрепяш.от нищо не разбираш борисов,затова и държавата ни е окаяна от всякъде.Няма един закон за тях,няма ред,всичко се прави ,за да богатеят ,а народа все по беден.Едно е да взема 10000за 100дка,което е реално,друго е 2000лв.Боклук нищо не научи все по прост ставаш

Това е цинизъм. Пенсионерите са единствените, заедно с работещите в публичния сектор, които не са засегнати от кризата. Техните доходи не са намалели (не казвам че са достаъчни). Бизнеса е жестоко засегнат, обаче, а там има само съкращения и намаляване на заплатите. А бизнеса изкава парите за споменатите по-горе. За да се спаси от линч, и да си осигури следващ мандат, Тиквун е готов да раздаде всичките пари до които може да се докопа, само за да си купи гласоподаватели. Дори да тегли заеми е готов, които ще връщаме ние, децата ни и внуите ни. На него, кво му пука, дъщеря му и внуците са в Америка, да му мислят будалите тук.

За пенсионертие - когато ти се пенсионираш и заживееш с около 300лв. на месец ще имаш право да изказваш мнение за тях. Иначе по принцип си прав за бизнеса!

А защо не се вдига и максималното обезщетение за безработица?

Боко спонтанно и в СТРАХ раздава НАШИ пари, без да е обсъждано и решено, за да си КУПИ ЕЛЕКТОРААТ! Дори и тази милицонерска мутра знае, че вече го НЕМА на политическата сцена. И затова бави оставката, но с бавенето ще стане по тежкия за него начин. ОСТАВКА на него и на онзи ненормалник с каскета, дето гони престъпността в детски център Биберон или ЕДИН МЕСЕЦ сле изчезването на човек. НЕНОРМАЛНИК и ФАНАТИК по КОМУНИСТИЧЕСКИ!

Чичак не ни интересуваш. МАРШ.

Ама много готино така. От тези, които се осигуряват на повече, не само ги крадат, като им дават 60%, но от техните пари дават на тези, които не са се осигурявали. Защо се вдига само най-ниското обезщетение? А тези по-горе от къде на къде ги обирате?

А ОСЗГ, които вършат работата на ДФЗ, АГКк, и още много институции. По време на пандемия та чертаят ниви, приемат договори от земеделци(които ходят навсякъде), сега срещи по споразумения. Приемат заявление за Ковид19, акциз и още бог знае с какви дейности се занимават за тях заплати 600лв. Увеличение няма. Те не работят ли на първа линия питам аз.

Ти знаеш ли през какви трудности се изправят тези "олигарси" дето ги наричаш. Че тази година и продукция няма. Вие гражданята си стоите в къщи и се чудите от къде да взема едни пари. Даже имената на баби и дядовци не знаете, а Рента търсите

Мутрата с чужда пита помен прави. Пари се дават само на държавни ТОЛУПИ.

Тази година в южна България заради сушата, се родиха само камъни. Ще рупаме на Мутрата заемите.

Защото бъркат осигуряването/обезщетения със социално подпомагане!

С какво точно са най добър уязвими пенсионерите? Да не би да са си загубили пенсиите?