Възможно ли е Западът да замрази Русия

Ако бъдат приложени, обмисляните от Запада наказателни мерки срещу Москва биха засегнали из основи целия свят - и санкционирани, и санкциониращи, и неутрални

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много са ми смешни всичките, които говорят за ЗАПАДНИ ТЕХНОЛОГИИ, ЧИПОВЕ и т.н. Не са разбрали, че всичко е произведено в Китай. Всичко вкл. И смрадливия чесън на масите ви. Но Китай няма санкции срещу Русия и няма и са има! Смешници

_stankow

Добре де, щом американците са толкова богати на възможности и са толкова сигурни в действеността на мерките, защо са толкова нервни ? А защо Путин е толкова спокоен ? Май знаят нещо, дето ние все още не знаем. Ще почакаме, ще видим.

Много обяснения,много думи,много хипотези и предположения!Разровете се в руските и чуждестранните медди,в интернета и вижте какви промишлени обекти се проектират,подготвят,строят,довършват и са в процес на пускане на производството и ще получите една от причините за сегашното напрежение!Със всяка година Русия става по-независима,по-силна и по-влиятелна чрез стратегическите производства които владее ,в процес на овладяване е или ще овладее!Може би до 5 г.това ,което е описано в статита ще стане безпредметно!

В цялата тази ситуация американците имат само една опция, невиждано досега бягство от Източна Европа. Бягството им сега, ще бъде в пъти по -зле от позорното им такова от Афганистан.

Тези физиономии изразяват единствено страх и отчаяние!

От 300 години западните чакали превземат, сриват, санкционират и замразяват Русия. А тя все си е там, последните 20 години доста дръпнаха напред.

Дааа! Авианосеца Кузя ДРЪПНА до Сирия и като се върна потопи дока на който го кърпеха!

Един Иран не можаха да съборят с техните санкции, та Русия ли. Аз мисля че за Русия е по добре санкции отколкото да пусне Американците в Украйна, макар и да им се утежни живота малко.

Кви санкции бре? За България спират кранчето на нефт...газ...гориво за АЕЦ...и сме край. Голям го вадим с американския Айфон в ръка ама много мек.

Кой кого ще замрази, като едната страна има газ, а другата няма?

когато 90% от газа които произвеждаш го купува ЕС. Т.е. оставаш на заплата от 10% :) Кой ли ще пукне пръв?

а едва15 % от произведения газа го купува ЕС, другото е за вътрешно потребление и вече огромно колчество отива за Азия.Така че и сега се вижда при намалени доставки за ЕС/ както те твърдт/ цените там са скочили 10-15 пъти и има верижни фалити на фирми и доманкиства а колосалните печалби исотиречски в статистиката въобще ги прибарат руските компании и рюскя бюджет.Така че ЕС плаща истински санкии.

Нещо бъркаш цървул. Най-големия пазар в момента и най бързо развиващия се е Азия за природен такъв и втечнен. Европата няма кой да в спаси а Русия си има всичко, нея няма кой да я бутне а икономиката им е стабилна няма 30 трилиона дълг. Байдън вместо да стегне Америка се занимава с разпалването на войни. От друга страна това е добре, защото веднъж завинаги краварите ше бъдат изгонени и Украйна ще се върне в руското влияние.

т.н.запад или това което е останало от него да "замрази" Русия-като натисне спусъка на пистолета който сам си е опрял на челото.Обаче няма да иска защото самият запад икономически е като Зимбабве с фондова борса.Това е жалката истина, затова е воя за нападения на Украйна всеки моменте всяка минута в западната пропаганда.

Американските санкции, всъщност са стимул за санкционирания... Това показват резултатите до момента. Както се казва, който копае гроб другиму, сам пада в него! Освен това не е за подценяване и Историята, която убедително е доказала, че който и да се захванал да се ебава с Русия, в крайна сметка винаги си го е "намирал"...;-)

колко ракети изстреляха тая година Русия в космоса до сега? И какво... казваш Роскомикс числото НУЛА бие САЩ? Ми наложиха им санкции в/у техниката и виждаме резултата. Щото в/у другп не са им налагали санкции... или ти ще ме обориш и ще ми докажеш обратното. Питай Рогоносин дали санкциите нямат ефект.

1 по малко от САЩ ноа с повиече изстрелвания на сателити по поръчка на други дъжави.САЩ са все още зависимо то Русия .

Верно ли 5 е равно на нула? Как така? Щото до сега Русия са изстреляли 0. А САЩ днеска 6та. Да .. САЩ... КОМПАНИИ В САЩ. ЧАСТНИ И ТО ОТГОРЕ НА ТОВА което още повече засилва думите ми.

Абе незнам, ама голям бой ядоха като се опитаха да ни вземат Добруджата. Но ти като родопродажник няма как да знаеш това.

След предното "замразяване" Русия стана най-големият износител на жито и няколко други основни храни. Какво ли ще стане сега?

Няма значение дали може да я замрази. Важното е че цял свят я мрази.

Америка и Англия, и пуделите от Европа не са цял свят! Погледни картата на света! Май си двойкаджия по география!

а стига бе. немОа да повервам. Та кой ги ХАРСВА? Разграничи - страхува и подмазва или слушка за изгода и ми кажи КОЯ СТРАНА ГИ ХАРЕСВА КАТО НАРОД? Любовта на народите не са КУПУВА и не се НАЛАГА. Знаем защо при първа възможност СССР се разпадна - без дори запада да има време да се намеси. Собствените ги знаят какви са.

да, но само ако ти си този "цял свят"... Всъщност, ако сериозно се интересуваш би трябвало да знаеш, че реално най-мразената държава в света е САЩ...

а стига бе? И кой... арабелите ли ги имаш за цялс свят? Щото единствено ислямците и руслямците ги мразят, и тия на които им СПРЯХА ОБЛАГИТЕ по времето на Тръмп.

Ти ли си целия свят?????????

Че ти се иска да е така не го прави факт. Но факт е че най-мразената държава е САЩ! https://lifestyle.bg/globe/koi-sa-nay-mrazenite-darzhavi-v-sveta.html

Аз като дърт комарджия ше заложа на червено! Западът не е това което беше преди 20-30 години! Санкт Петерсбург например е много по-хубав от Лондон и Париж взети заедно (моля хора които не са били там да не коментират) Няма чернилки, хората са приветливи, и цените са абсолютно поносими! За хора които обичат изкувството пък е рай! Миналото лято видях Хосе Карерас и Пласидо Доминго там! А като спрът SWIFT в Русия, който изка газ ще трябва да си го плати в рубли, и ще трябва да използва системата МИР, и това ще опредили кой ще е замръзналият! Русия е най-големият производител на пшеница в света, така че хляб ще има, а без айфони ще преживеят някаси! Не е нужно да си много умен, само трябва да почетеш малко история за да предвидиш какво ще се случи! Имаше момент когато западът можеше да смачка Русия, но той отмина, и за сега тренда е обратен! Всъщност не съм голям фен на руснаците, просто се ориентирам в мъглата!

идея си нямаш за какво става дума. Те газа не могат да прокарат без да са Германските Сименс помпи... нали се сащаш колко пшеница ще направят ако им спрат и аграрната тахника (за сега са им спряли само тези във военната и ДВОЙНОТО предназначение и нещо вече цял месец нямат изстреляна ракета - за раликиа от САЩ които пускат през 5 дена по една). Всичко май до Ифони и милялни опирате, а хабер си нямате, че с допотопната аграрна техника която произвеждат рашките и без НОУХАУ - са гола вода... един комп не могат да сглобят. Процесорите им прегряват и ползват американски интели и всякакви други АМЕРИКАНСКИ РАЗРАБОТКИ произведени по света и КИТАЙ , НО АМЕРИКАНСКИ РАЗРАБОТИКИ !!!!

написал си странна смес от лъжи и глупости

Точно тез идни четох статия как са започнали да произвеждат комбайни които се конкурират със западните и имали поръчки даже от Германия, та не знам за аграрната техника, явно ти е доста остаряла и хаотична информацията.

да... произвеждат .,.. по ЗАПДАНИ ЛИЦЕНЗИ и със ЗАПАДНИ ЧАСТИ... и ЗАПДАНО НОУ ХАУ нещо което ще им се спре. виж часта написана с нещата с ДВОЙНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ). Нали се сещаш, че тия комбайни на са само газ-спирачка, а доста по-сложна система контролирана от компютри - за разлика от техниката от преди 40 години.

Тя Русия лесно ще се справи с всеки глупак, който е решил да се бие на нейна територия, тва ясно, ами за чий хрантутим тия 240 тъпи задника? Нали много се плюнчиха да им намалят бройката?

Време е братска Русия отново да освободи Европа, но този път цялата.

""Възможно ли е Западът да замрази Русия""" Може да се случи обратното ,което е по-вероятно.Ще е занимателно ,но нека не се забравя ,че и България е под "крушата""

щатският долар е на път към фалит затова федералния резев спря да печати доларил руснаците, масово продават долари и държат рубли, Путин прави собствена платежна система, аналогия на SWFT. кой кого ще замрази не е известно.руснака е свкнал на студ да му мислят тези които не са. и едно от последните предсказанията на баба ванга е че долара ще пропадне и червените пари ще завладеят света след 2022

Възможно е западът да Замръзне ,заради Русия ,ако продължи със слугинажа си към америка ,а ще го отнесем и ние като тяхна колония

Желязна завеса. Сега е момента, докато рашистите не са ни прилапали окончателно.

От Кремъл с насмешка отбелязаха - можем и без гъзомиялни машини. Виктор Стефанов да си плакне гъза с тасче.

Не е възможно Западът да замрази Русия За това Русия ще се замрази сама.

Няма Русия, бро, щалин изби руснаците до крак, ако търсиш руснаци, ходи във Финландия, която е най-близо до чукчите като население, или в скандинавието, където са основоположниците на руската държава. Да видиш какво са построили и постигнали докато чифутите строяха кочината си в СССР. Вярно е прилича на Санкт Петербург.

Пий си хапчетата мършо сащ-исана...

Свободата на България свършва там, където започва свободата на Нато. (по Кант)

Така ли? НАТО ли ви забраняваше да напускате територията, и дори ви искаше разрешение от МВР за посещения в погранични и други зони от територията?

Ауу, ганю-комуно- съветски е станал световна сила, вече произвежда злоба, жестокост и алчност за износ. Опитва се да я предаде на европейци, руснаци, българи и .... .

Съветски-комунистическо-чифутски, неблагодарни и вмирисани ганювци, покайте сте за греховете си, защото може да стане страшно.

Куку руку вафла чудна...

Американската пропаганда е изключително нелепа и няма как да хване декиш, освен сред лумпенизирани младоци и разбира се сред продажни атлантически подлоги......Вярно е също, че младото поколение в България изключително много изпростя, за което не са виновни самите те и парламента и новото управление на държавата е доказателство за което ......но все още болшинството от българите са разумни хора, поне на мен ми се иска да вярвам в това.......

Поне 70 % от българите са зад Русия даже и младите не са толко лумпенизирани.Хамериканците се харесват само на лгбт обществото забелижи че тука има двама трима джендъра единствено които се кланят на склеротика Байдън

Уважаеми г-н Колев (или както Ви е там фамилията), ….няма как да се разбереш с човек , с когото Ви разделя цял вагон книги … НО…. Какво разбирате по младо поколение ? Управлението ли Ви е виновно за невъзпитаните отрочета снимащи се по обществени тоалетни и т.н , за което книгата и интереса към знанието е демоде ? Аз не съм чак толкова “зряла”…и определено не се намирам за остаряла , а почти не помня комунизма …Дъщеря ми е на 14 и определено може да сложи всеки средностатистически учител по история или английски е малкия си джоб ! За това полагах усилия като родител ! Удома тя беше възпитавана и отглеждана в здрава среда , в която бе запозната с това що е то морал и ерудиция ! Гордея се когато видя как моето дете , бъдещето, среща своите учители и отдава нужното уважение , а в замяна получава същото! Това го не е образоватешната система или управлението ! Лесно е да се прибереш удома и да пиеш една ракия , да набиеш жената и да обесниш как ония на телевизора са виновни за това , че детето ти е дебил !

МиНетиева ?

Ако се мислиш за разумен, значи си прав.

Streets of Philadelphia, Kensington Avenue, What happened today, Aug, 2021. https://youtu.be/Bi1Kf-1qd6Y

Айде вземайте ВЛАКА за Москва копейки НЕДОКЛАТЕНИ... Чак пък толкова да не усещате ,че сте бити карти и пропаднали безродници ....

А тебе сащ-исаните доклатиха ли те а центаджия нещастен???

САЩ са повален исполин. Свърши американската хегемония. Светът е многополярен и Вашингтон е по-слабата страна.

Ще ви изпържиме за осем минуъти.

На много простаци им се иска, но светът е малък, а Вселената със звездите безкрайна.

многополюсен, а не многополярен. Действително САЩ много страдат за изгубената хегемония през 90-те години на 20 век. Русия си върна част от изгубената сила след разпада на СССР и безхаберното управление на пияндето Елцин. Китай сериозно застрашава САЩ чисто икономически. ЕС също все повече се утвърждава като една от най-силните икономики в света. Икономическото лидерство на САЩ все повече е под въпрос за в бъдеще.

Ако Кремъл имаше малко повече разбиране за ситуацията, сега Белият дом щеше да наложи санкции срещу Пекин, а не срещу Москва, а „Северен поток“ да бъде работещ Аркадий Бабченко, „Етото на Москва“ "Фантастично. Седмица с невероятни новини… САЩ одобриха трансфера на американски преносими противотанкови ракети от Естония, Латвия и Литва и - най-важното – „Стингърс“ към Украйна! Това се казва в изявление на министерствата на отбраната на балтийските държави. Германия обаче блокира прехвърлянето на артилерийските си системи, но какво от това! Положението с противотанковите оръдия в Украйна не е толкова критично, колкото с противовъздушната отбрана. Сега Украйна ще има "Стингъри" Честно казано, не знам какви „Стингъри“ са на въоръжение в балтийските страни и нямам желание да го разбера, защото това определено не е първото поколение от осемдесетте, което муджахидините използваха в Афганистан . Въпреки че там "Stinger Basic" срещу руските "Ми-8" и "Крокодилите" Ми-24 се показаха много добре. Но оттогава те са били модифицирани два пъти - RMP Block I и RMP Block II. И Украйна определено ще получи RMP, втората или дори третата модификация. Какво са "Стингърите"? По някаква причина навсякъде пишат, че са за борба с ниско летящи цели. Нищо такова. Височината на поражението им е до 3800 метра. Обхват - до четири километра и половина. Това означава, че определено можете да забравите за безопасното използване на атакуващи руски хеликоптери, а щурмовите самолети ще трябва да атакуват цели от височина около пет километра. Освен това RMP Block II е в състояние да поразява цели в условия на интензивни смущения - с радарни и топлинни капани - а ракетата може да има и модификация земя-земя, която може да уцели както неподвижни обекти, така и движещи се, включително в морето. И черешката на тортата - Stinger е способен да сваля дори крилати ракети тип "Калибър"! Преди около три години започнах да пиша за това как Украйна се готви за последната война. Каквото е било там вече не е същото. Врагът се учи. Прави изводи. И вече няма да има алкохолици на пост. Няма да има челен щурм към Маринка от силите на бригада „Призрак“. Защото втората серия този път ще започне не с антимайдани за руския свят, а с ракетни и въздушни удари от дълбините на Украйна За всички възможни обекти. За складове, бази за горива и смазочни материали, фабрики, транспортни възли, контролни центрове, фабрики, болници и други инфраструктурни съоръжения. Така че не се вълнувайте за Харков - той изобщо не е изключителен. Сега положението е различно и всички разбират това. Какво значение имат системите за противовъздушна отбрана в такива условия? Еднократната масирана атака сега ще бъде трудна. Русия няма да има условия „като на стрелбище“ за авиационни и оперативно-тактически ракетни системи. Учението „Ударът на Нептун” в Средиземно море, което ще започне вдругиден, с участието на група авионосци и самолетоносача USS Harry S. Truman, флотът на НАТО в Черно море – Испания вчера спешно изпрати своя разрушител. Британското външно министерство днес обяви създаването на тристранен съюз "Британия-Полша-Украйна" именно за защита на Украйна, а Лондон беше този, който инициира този съюз. Вчера в Сената на САЩ беше внесен проект за ЛЕНД-ЛИЗ ЗА УКРАЙНА. Това е абсолютна "бомба". Това се случва за първи път след Втората световна война. Прочетете отново! САЩ ще доставят оръжие на Украйна Ленд-лиз за борба с агресора. И този път агресорът не е Хитлер. Усетете паралелите. Холандският външен министър каза, че страната й ще прехвърли два F-35 в предната база на НАТО в България с оперативна задача да „подпомогне Украйна в случай на ескалация на нейната граница“. F-35 е пето поколение изтребител. Чехите доставят 152 мм снаряди от доста време. САЩ доставят лодките. Великобритания доставя противотанкови ракети. Турция доставя Байрактарс. Дроновете Global Howk облитат границите на Украйна почти всеки ден, а понякога и три пъти на ден. Буквално за тези две седмици. Докато Байдън и Блинкен “слушаха” за червените линии и подвизите на дедите ни през Втората световна война и кимаха глави в знак на съгласие, партньорите увеличиха доставките на оръжия за Украйна с такива темпове и такива оръжия. Сега основното е да имате време да въоръжите нашата армия с такива оръжия. Сега Русия разполага с около 3300 танка. Сега Украйна има около 3000 джавелина и леки противотанкови оръдия NLAW и 8000 Stugns и Corsair. Как изглежда това според Вас ? Всъщност кой и какво точно иска ? На мен ми изглежда , че Европа не би трябвало да иска подобни действия още по-малко да има интерес от такива , но същевременно не е ясно дали ги подкрепя . Действията на политиците в Европа не са ясни и красноречиви !

Всичко по-горе добре, а вакта, че 50% от населението е с руско самосъзнание?

Разглеждането на събитията от 2014 г. показва, че агресорът не е Русия, а НАТО. През февруари 2014 г., когато Байдън беше вицепрезидент на Барак Обама, Вашингтон и Берлин подкрепиха путч, воден от неонацисткия десен сектор, който свали проруския украински президент Виктор Янукович. Той доведе на власт крайно десен режим, включващ партия Свобода, която Европейският съюз официално осъди през 2012 г. за расистки и антисемитски възгледи. Той също така обеща да забрани говоренето на руски език и да убива етнически руснаци в Украйна. Докато крайнодесните милиции започнаха нападения в рускоговорящи райони на Източна Украйна като Донбас и Крим, тези региони гласуваха за отделяне. Фашисткият режим в Киев нямаше твърди претенции към Крим. Той е анексиран от Русия през 1783 г., годината, в който Съединените щати печелят независимост от Великобритания, и е отстъпен на Украйна от съветския премиер Никита Хрушчов едва през 1954 г., когато вътрешният му статут в Съветския съюз е от малко значение.И все пак от 2014 г. насам НАТО измамно твърди, че вотът на Крим да се присъедини отново към Русия представлява руска „инвазия“ в Украйна, оправдаваща подготовката на НАТО за война. НАТО не защитава Украйна, а я въоръжава и подтиква Москва да атакува. В тази връзка си струва да се замислим над изявлението на сенатор демократ Крис Мърфи в неделя, че „Украйна може да стане следващият Афганистан за Русия, ако реши да продължи напред“.Мърфи имаше предвид решението на администрацията на демократите на Картър през 1979 г. да се опита да провокира съветско нахлуване в Афганистан. Политиката, предложена от стратега на демократите Збигнев Бжежински, включваше въоръжаване на ислямистки муджахедини срещу подкрепяния от Съветите афганистански режим. Москва в крайна сметка се намеси, за да подкрепи афганистанското правителство, хващайки съветската армия в кървава, продължила десетилетие война с подкрепяни от ЦРУ ислямисти, съюзници на бъдещия лидер на Ал Кайда Осама бин Ладен. Две години след като претърпя разтърсващо поражение през 1989 г., сталинистката бюрокрация разпусна Съветския съюз. През 2014 г., на фона на нарастващата криза от войните на САЩ в Близкия изток, когато Русия и Иран подкрепиха президента Башар ал Асад срещу НАТО в сирийската война, Бжежински призова тази политика да се повтори. Няколко месеца след путча в Украйна, Бжежински изнася реч в центъра на Уилсън, по време на която предлага да се хване Русия във войната в Украйна. След руска инвазия в Украйна, той хладнокръвно обясни, НАТО може да пожертва украински градове като Харков и Киев, за да изтощи руската армия, както градската война в Сталинград изтощи нацистките армии през Втората световна война. ......

Цялата тази атака срещу Русия от САЩ и Запада е нагла отвсякъде!!! На всички мислещи хора е ясно, че ЦРУ направи Майдана и държавния преврат в Украйна с помощта на фашистките Бандеровци. После с Марионетния президент щеше да се настани в Крим в гърба на Русия. Мечтата на САЩ е да сложат такъв президент и в Русия и да завземат огромните и ресурси, а и още един пазар за хранителните СТОКИ-боклуци на САЩ и Западните държави. Превземането на Крим беше единственото решение за Русия, макар и болезнено. Според германско проучване, населението на КРИМ наистина е искало на референдума присъединяване към Русия. САЩ и НАТО нямаха нищо против Бандеровците да убиват и измъчват руснаци в Донецк, а и в Одеса/изгорените живи руснаци в онзи мисля младежки дом/. Явно нещо са сгафили украинците с Бандеровците и Запада, и затова е Цялата пропаганда и дрънкане на оръжие, за да изкарат Русия агресора. А и така се приближиха до Руските граници чрез малоумните марионетки от бившите страни от Източния блок. Северен Кипър не е проблем за САЩ И ЗАПАДА, че е анексиран от Турция. Няма санкции!!! Убийството на Кашоги от Саудитска Арабия също не е проблем за тези смешници!!! Няма санкции!!! Всички уж отровени от ФСБ бивши агенти оживява!!! Смешно!!! А защо няма санкции за САЩ и АНГЛИЯ за лъжите за притежаване на химическо оръжие от Саддам в Ирак, и последващото нахлуване на САЩ и коалиция и предизвикването на гражданска война със стотици хиляди загинали?!!! А в Афганистан, Сирия, Либия?! А и последвалата бежански война заляла Европа пак заради войните на САЩ? А огромното увеличаване на тероризма в света, заради тези действия на САЩ И НАТО?! И още SWIFT е глобална международна система за разплащания и не е собственост на САЩ. Ако ще се спира за някого трябва да се реши от всички страни в света, които я ползват!!! Събудят се най-после заспали Гани!!!

Бро, вземи се в ръце, вие от стотина години правите майдани и световни революции, а се затруднявате да произведете чайници за населението си. Събирайте си багажа към сибир, исраел, или откъдето сте, защото на цялото човечество му е писнало от простите ви и терористични циркове. Взимайте си циркаджията халваджан, първнката, експерта по съветски униформи станишката, геронтофила шамар от варна, хазарта от люлин, шибаната пропаганда, старите москвичи и зазки, цървулите, сомбрерото, тикото, и в масква!

На целия свят вече е ясно, че за вас трябва само бой. Ние ще ви избесим за една нощ копеле кърваво. И този път няма да ви се размине преврата. Ще ви избием до един. Разкарай си сега разпрания задник в степта и сгрибай. Този път минахте чертата и ние идваме. Ще си платите за всичко.

Байдън като не знае какво да каже, започва да се хили. Тогава започват да му подсказват и той говори глупости, понеже не дочува

Хората на КОПЕЙКИН цял ден избиха рибата от малоумни и неграмотни писания...Няма по -тъпи помияри от русосифилистиците...

Европа повече няма да купува скъпия руски газ .Има огромни количества втечнен газ от САЩ и други държави .Руснаците ще пият газ ,като безалкохолно с водката ..

САЩ превърнаха ,,Запада" в едно смешно понятие, аморфно и затихващо. Неистови мъки да се съживи НАТО. Столтенберг е герой на комиксите. И Байдън е такъв. А проблемите на САЩ достигат точката на нерешимост и е необходим конфликт в полза на САЩ, но за чужда сметка. Само че Баланите са твърде малко за голям конфликт

РУСИЯ, КИТАЙ, ИРАН, СЕВ.КОРЕЯ, КУБА, СИРИЯ, ВЕНЕЦУЕЛА, СЪРБИЯ, УНГАРИЯ, ОКУПИРАНА ГЕРМАНИЯ, ТУРЦИЯ, ИЭТОРМОЭЕНИ КИПЪР И ГЪРЦИЯ ...доктори, докториии, докторчета...

Един от руските дипломати се изпусна при преговорите в Женева, че може неизвестен вид оръжие да бъдат разположени на неизвестно засега място в близост до американските брегове. Даже един от по-острите руски анализатори допусна, че държави от Латинска Америка могат да се присъединят към Договора за колективна сигурност - този, който има Русия с държави от постсъветското пространство. И кой печели от тази конфронтация ?

Американската пропаганда е изключително нелепа и няма как да хване декиш, освен сред лумпенизирани младоци.....и разбира се сред продажни подлоги

На американците не им трябва пропаганда, защото произвеждат стоки, които се търсят навсякъде, СССР има проблем, защото произвежда лайна и лайняна пропаганда, тероризъм и малоумщина.

Стоките се произвеждат в комунистически Китай, с руски суровини

Цялата статия е само за санкции и заплахи срещу Русия.. В същото време цяла Европа се гърчи в неистови мъки заради енергийната криза, която няма "нищо" общо с Русия. Ами все ми се струва, че хич, ама въобще не им се получават нещата с тези санкции. А колкото до държавата на абсурдите: Ами ние и до сега бяхме зле, въпреки 32 годишната ни "свобода" и "демокрация", а ако Русия ни спре кранчето и сме буквално загинали. Атомната ни централа получава свежо гориво, а отработеното го връща обратно в Русия. За петролът и газът няма смисъл да коментирам. Само тези три енерго носителя са достатъчни за да изпаднем в колапс. И всичко това без да водим каквито и да било военни действия против когото и да било....

А Русия при това положение ще цъфне и върже, а:)

Какво ги мислиш тях? Имат всичко от което се нуждаят от цял свят. А ние какво имаме? Единствено което търпи развитие в Абсурдистан, през всичките тия 32 годи, е циганията, простотията и чалгата...

Някой е работил за тази зависимост, нали? Ами да се откъснем от нея.

Много се кефя на братушките. Бавно, но сигурно обезкостяват САЩ. Империите винаги загиват. Сега е ред на САЩ

Както стана и със СКСР:) Много ли се кефи тогава?

Добре де, кое точно да му замразиш на 1/6-та от световната суша? Банковите трансфери ли? Ама как ЕС ще си плаща за газа? С влакови кервани натъпкани с евро ли? Ама Русия в момента е износител ТОП 1 на жито /следствие на санкциите/. Какво правим? Кораб жито, срещу кораб долари. Ама Русия е единствения производител на метала титан в света. Как ще и плащаме? Изобщо, дори да си представим, че останалия свят не съществува, тази територия си е самодостатъчна.

Байдън съвсем е изфирясалият. Сигурно не е прочел правилно лисчета, дето му подали

Ами ще се разплащат с кюлчета злато, или с пачки евро КЕШ, бе! Ти защо си мислиш, че някои предвидливо се запасяваха с тях в чекмеджетата…

Силна Русия е гарант за съществуване и просперитет на българите.

вонящи копелета.

Русия винаги е била светлина и надежда в тежки дни за България

а твоят мъж беше изгонен за шпионаж. Нали Светле. Комсомолска курво

Да му се не види няма ли българи в тази държава. Банкенските мутри натресоха някакъв мораториум, който работи срещу българите, само и само да направят лошо на Кирил Петков. Нима този с кюлчетата не помисли за България? Голям българофил няма що и 10 години управляваше като ........резултат: безправие и бедност. Но той личните облаги си ги взе. И какво толкова му се кланяте на този. Според мен Кирил Петков мисли за България. Но теиз от ГЕРБ и разни там ....червенушки. Трудно се управлява, че и много прост народ сме. В момента. Русофилията е опасно нещо за една нациа.

Айде русосифилистиците марш в Русия да лаете И Ако не знаете историята-те са ни най-голямият враг.Ако знаете още по-рано, работите срещу националната сигурност на България....

русоФилиите да ходят за филиите си в Русия.

Скоро Русия няма да бъде държава.Изваждат и я разкостват отвсякъде .И това ,заради диктатора -милиционер ПУТИН.....Жалко за НОРМАЛНИТЕ руснаци .

Кръгъл глупак

Ако Западът се опита да ,,замрази" Русия, то Русия може така да ,,стопли" Запада, че да го откаже от всякакви мераци

Каскадата от санкции вече бяха наложени на Русия. Виждаме, че те не дават ефекта,който се очакваше. Дори е обратното на очакваното !..... А пък налагането на персонални санкции на президента на Русия Владимир Путин ще означава прекъсване на диалога и тогава не е ясно на какво ще се разчита. Думите не бива да се хвърлят произволно и трябва да се внимава с тази крайна военна риторика, която надмина дори периоди от Студената война.

САЩ са в такава безизходица, че нищо друго не им остава

Никой не може да раздели българския народ от Русия, освободителка и спасителка на Булгария

За народите съм съгласен! Но за крадливите им корумпирани управници и политици, сато в Кремъл и дълги години и в България е друга работа! Или ти е сложно да го вденеш? Че има много голяма разлика?

И Хитлер така казваше

Къде е тази Русия, мой, Абрамовски, Ходоркович, Путлер, Аликперов, Розенберг, все "руснаци" от най-руските! А много малкото останали руснаци на територията живеят като роби на тези чифути, ако не знаеш.

А какво да кажем за доста острото поведение на Великобритания, не само по конфликта? Помним как започна войната в Ирак - с твърдения за наличие на химическо оръжие. Най-активна беше Великобритания, а след това се оказа, че точно Великобритания е знаела, че там няма химическо оръжие, но е продължила тази игра. Британският премиер Тони Блеър тогава се извини, че е подвел британския народ...........

Къде са санкциите срещу английските гейове се пита в задачата?!