Възможно ли е?: Гарантиран доход и 5 часов работен ден

Революционното проучване на 30-годишния холандски визионер, историка Рутгер Брегман излиза на български

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този пък, че то това отдавна е открито, достатъчно е човек да е... дУпетат в Бантустан, за да получава пари без изобщо да работи, гарантирано за поне 4 години:)))!!!

човека е такава аномалиа и гад, че му е нормално и се кефи, само ако е изградил пирамидата на властта и се е внедрил над средата и. Сека минута, сека секунда съзнава, че неговото благоденствие е върху чуждото страдание. обаче се има за по-висш и заслужил от останалите, пирамидата му го доказва и даже управлева, дава заповеди да се убива, убеждава други, че върши правилните неща. та, липсата на пирамида е невъзможна. Пускай атомъ и ше настане всеобщо щастиес! и справедливос и хърмониа.

Пазете се от онези, които ви казват, че ви обичат! Те ви мразят и искат най- много вашата жертва! Направо му повярвах на поредния измамник! Най- развитата икономика и то най- богатите хора работят по 12 часа. Няма за какво да припомням Стив Джобс , който умря от рак на панкреаса. Япония, която е икономически връх на цивилизацията има понятие заболяване от преработване. В Турция много от турците работят на по две места. Няма успех без болка и упорство.

възможно е. интересно само като искаш да отидеш на кафе вечер кой ще работи. интересно кой ще върши мръсната работа, интересно кой доктор ще работи денем и нощем че и празниците с тоя 5 часов работен ден.

Аз пък съм убеден, че в страни като Швейцария това ще се случи в най-близко време...

поредната утопия на ционизма .това е възможно при условие,че богоизбраните заминат всички на най-далечната планета и останат там с дяволиите си .

Мухахахахахах!