Коментари - Възходът на Виетнам: каква е тайната на успеха | Бизнес.dir.bg
назад

Възходът на Виетнам: каква е тайната на успеха

Дълга ивица земя с младо и трудолюбиво население и с огромни залежи в недрата си: 100-милионен Виетнам изживява истински подем. Не на последно място заради умелото балансиране между напълно различни партньори и интереси

Обратно в новината
| Автор: Кристиане Юстус (ARD)

Коментари - Възходът на Виетнам: каква е тайната на успеха | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ бе в Южен Виетнам ПОД МАНДАТА НА ООН. Ученика на Столипин, който създава днешната финансово-икономическа с-ма на Хонг Конг, Тайван, Сингапур, Ю. Корея....е създателя и на модела на Южен Виетнам. Ю. Виетнам развива за кратко време работеща икономика, която е съсипана с оттеглянето на САЩ и окупацията на червените бамбуци.

То ако не си кривим душата , ама възникването на капитализма през осемдесетте години у нас е с каталитичното съдействие на виетнамските работници . И тук рабботеха "балансирано " - денем на националните обекти , нощем на капиталистическото поприще.

DW! ... и малко български боклук ... и статията е готова!

Скоро май, май ще ходиме на горбет до Виетнам.... до там го докараха наще празноглави политици :)

според мене е, че нямат чалга, чалгари, индийци и чалмоносци в държавата си. Както пише в статията, явно политиците им не залагат прекомерно на "един кон", и не лижат прекалено само един задник. Освен това не са на географски сухопътен кръстопът между Изтока и Запада.

1. Висока раждаемост на деца от нормални родители. 2. Добър образователен ценз. 3. Правилна държавна политика. 4. Изключително трудолюбиво население. 5. Хора с високо национално самосъзнание, неведнъж изгонвали чужди колонизатори.

Нещата не са еднозначни- от догодина пак ще идват да работят в България

Хаха, това са някакви мечти на нашите управляващи, никой няма да се вдигне да работи на другия край на света за по-малко пари, отколкото в родината си.

Във Виетнам заплатата е около 100 евро, така че с кеф ще идват тук на 1000 евро заплата.

цели 0,00000001 процента от населението на Виетнам, вероятно хора с предци от Арапландия

Ако не бяха станали комунисти, отдавна щяха да са "успели". Няма тайна. Вие тук още чакайте да се върнат Сталин и Живков! И треперете на Путин още! Тъпаци.

Хо-Ши-Мин или бившият Сайгон - естествено юга който не е толкова комунизиран дърпа държавата напред

Това са същите виетнамци, които идваха тук да учат когато бяхме далеч пред тях, сами си правете изводите...