Коментари - Въвежда се екотакса за рециклиране на текстил | Бизнес.dir.bg
назад

Въвежда се екотакса за рециклиране на текстил

Разходите за производителите ще оскъпят текстилните изделия и за потребителите

Обратно в новината
| Редактор : Аделина Томова

Коментари - Въвежда се екотакса за рециклиране на текстил | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всички е ясно че никой нищо няма да рециклира. Просто се заделят едни сигурни пари за едни наши фирми. Събрания текстил ще го изгарят , както и сега

(по точно - добре информиран оптимист) Както навярно сте чували в рекламите: „И това не е всичко, най-хубавото тепърва предстои“. А то (хубавото) ще настъпи, когато ни задължат да сбираме използваната тоалетна хартия, използвани кондоми, използвани дамски превръзки и (естествено) изходния продукт на храносмилателната система за рециклиране! Не губете кураж!

А, да дишаме може ли? Може, отбелязваме си.

може, след заплащане на съответната екотакса за въглеродно замърсяване. както знаете, човека е основния виновник за повишаване на въглерода във въздуха. Той не само диша, но и отделя метан (сещате се от къде), който разрушава озоновия слой. така че всеки трябва да плаща два данъка: данък дишане и данък издишане. няма да се оттървете така лесно. абе мисля си, човек като умре също отделя газове. и то много. я да въведа един данък: умиране. за ваше удобство той ще се плаща ежедневно докато човек е жив, и още една година след като умре. така де - човек и да умре, се разлага. а както всички знаем при разлагане се отделя какво? точко така: въглеродни емисии. така че ето и трети данък. ей че съм умен.

а пък аз си мисля за долните гащи на дядо ми които бяха от естествена коприна от отглеждани на село буби излезе много шикозно кремаво панталонче такова в банана републик би струвало майна си райна

който има ЗДРАВ разум !

не се вдигнат таксите само за изделия от изкуствен "текстил"? Вълна, КОНОП, лен, коприна са естествени материали и се разграждат органично без последици от замърсяване. В днешно време е лукс и скъпо да намериш да купиш изделие от вълна, памук, коноп. За коприна не смея да споменавам.