Васил Велев и Пламен Димитров за решението на КЕВР за тока: Няма политически умисъл

Васил Велев обяви, че днес е изпратено писмо от работодателските организации с предложение да се удължи програмата и да се увеличи размера на помощта.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

робскоплеме

Нищо добро от профсъюзите - живеят си на гърба на членовете, усложнявайки живота и на нечленуващите в тях работещи. Едните работят и цепят стотинката на две, другите клатят въздуха.

Продажни боклуци само тоягата оправя всичко.

До всички Членове на Профсъюзи - Пичове и Пички , Трябва да се направи Конгрес и да се сменят Лидерите ВИ . Да започнат да Профсъюзите да влизат в Частни Фирми на Борисов , Плевнелиев , Пеевски и БСП . Бъдете Дръзки - Променяме България - Престъпниците трябва да се променят в Затвора .

Платените от Боко синдикални шефове срещу новото правителство! Миналото лято хората стачкуваша 100 дни и търсеха Премиера, синдикатите мълчаха! Сега Шефа им падна и те са навсякъде по телевизиите... Мислите, че хората не виждат какви боклуци сте?

Комсомолски кадри дават акъл. Доктрината Брежнев и Жиков им е идеала.

А бе то и в наводненията и снега няма умисъл, ама ходи обяснявай на Кирчо. Виж сега като въведе зеления сертификат и за работодателите, ще съсипе доста фирми, съвсем умислено. Ама Кирчо, още има бръмбари в главата :)

Шефовете на синдикатите станаха говорители на КЕВР.... шизифренията се изостря...

Не са говорители,а платени мурви!!!

Дайте им имената и снимките на тези от КЕВР! Защо ги пазите?

Време е да отпаднат всички добавки към цената на тока, като таксата преност например! Този пренос да е в цената, а не някакви хвърчащи суми които никой не може да каже как се определят! Те трябва да са в крайната цена определена от КЕВР! Например знаеш че един KWh струва 15 стотинки и това е, смяташ си 300KWh и си знаеш че трябва да платиш 45 лева (54 лв с ДДС), а не да се чудиш защо сметката е 100 лева!

Първо правиш всички да ти дават по 100 лева повече на месец, после им даваш по 30, и те се радват! Не забравяйте, че другарите са навсякъде.

В Европа. Навсякъде са другарите,дебил.

“ Димитров заяви, че решението е взето по-рано и има законови срокове. Според Велев намерението на КЕВР е обявено много отдавна и по думите му, е закъсняло.” Димитров, добре, сега обясни с думи прости А ЗАЩО ТОЧНО това решение е закъсняло? И защо бе обявено точно в деня, когато встъпи новото правителство и премиерът и правителството не са бири запознати с това ЗАКЪСНЯЛО решение? Това е много прост и съвсем логичен въпрос! Знаме сте чакали, чакали и точно в този ден повече не сте могли да чакате! А някой случайно не ви ли посъветва и да си вземете по половин годишни отпуски, например по бащинство?

А защо, какво ку е на деня ? Понеделник беше

Това се случва, защото по закон на всеки шест месеца се променя цената на тока. КЕВР е длъжен 14 дни преди изтичането на полугодието да обяви новите цени. Пак по закон. Сметнете датите и всичко е точно и законно. Трябва да спре времето и въртенето на земята ли, като кирчо бил на един ден служба.... .

Този глупав закон ще бъде премахнат.

тук всички крадат законно - такива са ни законите, такива ни бяха законодателите

Според думите не този, според думите на онзи, ама хайде стига вече с тези думи. Думи, думи, думи, направете нещо вече. Един велик човек беше казал "Дела трябват, не думи.".

ВСИЧКИ ВАС ТУКА,ДЕТО СЕ ГАВРИТЕ С НАРОДА-ЩЕ ВИ ПУСНА НА СВОБОДНИЯ ПАЗАР В ДОЖИВОТЕН ТРУДОВ ЛАГЕР В СЕВЕРНА КОРЕЯ!

КЕВР е вредна за енергетиката и за България организация още от своето създаване през 1999 год. Тя е един от центровете на корупция. Самото й съществуване вдига цената на тока с 10%. Нейната работа може да свърши (и вършеше) един отдел от 3-ма човека в МЕ. А вчерашното й заявление е вече типично политическо действие против новото правителство, което е абсолютно недопустимо. На първо време членовете на комисията трябва да бъдат сменени с некорумпирани (в началото) членове.

Може ли законно да се случи.

Колкото по бързо се смени комисията, толкова по добре за България. ФАКТ

Може и да не е политическо, но е изродско, а такива неща се заплащат...и по-скоро рано, отколкото късно.

Те майданите се по зимъска след ЧНГ стават по принцип.

Мое лично Мнение - Пламен Димитров от КНСБ е част от Статуквото на ГЕРБ и Борисов в Кражбите . Новия Главен Прокурор и ГДБОП трябва да го Арестуват и го Осъдят . Другите Герой са Подкрепа Профсъюз и СДС - всички сме свидетели на Престъпленията им .

Напълно съм съгласен!

!5 процента е реално, а! А за заплатите КНСБ се умълча нещо.

Хич не е нужно да обясняват. Бащицата радеФ да му обяснява на канадеца, нали знае всичко.