Върховният съд на САЩ блокира забраната да се гонят неплатежоспособните наематели

Последва апел на Байдъновата администрация да властите да правят всичко възможно против извеждането от домовете

Обратно в новината

Коментари - Върховният съд на САЩ блокира забраната да се гонят неплатежоспособните наематели | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Toва засяга средната класа в Америка, която е хваната в клещи да плаща на паразитите и да бъде експлоатирана от богатите. На паразитите, които не искат да работят държавата плаща наемите, здравеопазването и храната. Между тях има и доста нашенци, които не работят или работят нарочно на нископлатени работи да ползуват приеилегийте като бедни. Там са и руските еврей и латиносите и черните и…кой ли не. Америка е рай за паразитите и богатите и ад за средната класа, която издържа паразитите.

Предложението на администрацията на Байдън е да не си плащаш наема и да не могат да те изхвърлят. Тоест тези са си кръгли комунисти. Няма зачитане на частната собственост. Да си живеем като роми. Незаконно в чужди домове. После защо мексиканци и черни гласуват за Байдън - еми той си е техен човек.

Скоро ФАЩ ще са страната с най-много бездомници

супер,взеам палат с басейн, тенис корт, баскетболно игрище, казвам че не мога да го плащам и не може да ме изгонят. Откога влиза в сила този закон?

В никоя цивилизована страбна не бива да бъде гонен човек на улицата без да му бъде предоставен вариант за оцеляване. Собственост, печалба и пр. не са по-важни от човешкия живот! Винаги има начин да се постигне и пазарна справедливост редом със социалната, А ако милиони хора не могат да си позволят покрив над главата и купа леща не ден, значи има нещо много сбъркано и несправедливо в цялата работа. И не, потърпевщите не са налапалите по 100 имота тъпанари, които никога с нищо не са били полезни на обществотои, нито са ония от строителната мафия, които слагат премия от по 500-1000 процента при продажбите на жилища, построени след грабеж на територия и употтеба на инфраструктура построена от друуг. Някакви довчерашни партийни и комсомослки секретари започнали да се изживяват катро капиталисти либертаринаци - смях. Ако се разплете чорапа ще ттябва да повърнат всики награбени пачки и имоти с лихвите и то точно по пазарните либертариански правила!

Ако в следващите месеци изгонят 3,5 милиона човека от домовете им, на пишмандемократите ще им припари под крачетата. :-)

Няма да изгонят наематели, щото те не са собственици, т.е. са свещени крави. Собствениците са кулаци, изедници и врагове на народа, поради което имотите им ще бъдат прибрани от банките, пакетирани в големи лотове и разпродадени на корпорациите, които след това на бял кон ще вдигнат наемите, защото тогава вече "извънредната обстановка" ще е отминала в частта спиране на евикциите. Всеки може да види каква е правната дефиниция на собственост - право на владение, разпореждане и ползване. Вече вторите две са нарушени и остава само първото да оправят скоро и край - светлото бъдеще е блеснало пред САЩ. Отваряй нета и чети кво става. Собствениците се чудят какво да правят, след като ипотеките, данъците и режийните си вървят, а наемателите вече са изнагляли и не стига, че не плащат наем, не стига че не пазят, ами гонят собствениците по текстовете на все така в сила техен аналог на ЗЗД, според който наемодателят е длъжен да поддържа всичко изправно и в първоначален вид. Колко случая има на наглеци, които сменят поредна нова кола, обаче наем не са плащали от година, на за сметка на това само претенции - смени бойлера, оправи това, боядисай онова. Тези ще свършат или с гражданска война, или с окончателна победа на пролетариата, а най-вероятно и с двете.

Какви дълги бози пишеш в които няма грам смисъл, бе момче! Могат да бъдат изгонени наематели, както пише в материала. Друг е въпросът, че ти като неопомещик или феодал (което си избереш) предпочиташ родната ЧСИ вакханалия в която деца и старци биват изхвърляни като боклук на улицата без никакво бавене, В цивилизованите страни се взема предвид и хуманния аспект на нещата, не само келепира на дебелия мутрафон. А за пропуснати ползи си има застраховки! Седнал да учи американците на пазарна икономика и либерализъм , дебилът селски.

"Според върховните магистрати Центърът отива отвъд прага на вяра в широкия авторитет, който се твърди, че има" - малеее преводачиии

Евала на върховният съд.

Е, пак добре, че вече и съдът се произнесе, щото досега това го налагаха от CDC, които по същество са като нашия институт по заразни болести и паразитология и изобщо не е тяхна работа да се бъркат в правни отношения. Щом вече е постановление на върховния съд САЩ се сриват пред очите ни. Това по същество е отмяна на частната собственост, защото собствениците вече са собственици само откъм разходите - да плащат ипотеки, да плащат ремонти и режийни, а наемателите да се ширят "всекиму според потребностите". В нета е пълно с драми на наемодатели, чиито ипотеки си текат, щото за тях няма аванта от банките, пък и да имаше, значи и този масраф все някой щеше да трябва да покрие. Всичко е наред - сега и наемодателите като изгърмят и им приберат имотите, ще ги изкупи някой като Blackrock и всичко ще си дойде на мястото. Най-големият враг на САЩ не са разни талибани, китайци и руснаци ами средната класа и кулаците. Неомарксистите сега ще въведат ред и ще приберат имотите, за да ги направят на комуналки, а фермите ще ги обърнат на ТКЗСта, за да ги прилапа накрая някой като Уили Гейтс, който откакто си продаде дела в МС е пръв земеделец и той. Явно в нашия живот ще сме свидетели на срива на две империи, а ако живеем здравословно и се пазим, ще дочакаме и Китай да прехвърли върха и да се срине.

Какъв марксизъм е това, когато и земята , и жилищитата и средствата за производство се концентрират в група хора? Да не би Били и блакстоун да са държавата. По-прилича на нео-феодализъм.

Завършен марксизъм - зад една торба сладки приказки, накрая всичко отива в джоба на "първия" и неговото ЦК. Да ти напомням ли имена? Като се започне от Сталин, мине се през Мао и се стигне до Ким. Или според теб Тошо не разполагаше с цялата държава? Как тогава имаше последната дума във всичко и как изнесе златния ни резерв към СССР еднолично и като компенсация за провала на "земеделската реформа", без БНБта, без министерски съвети и т.н.? А, да - Били и корпорациите са държавата, ако още не си разбрал. Или ти си мислиш, че държавата е електоратът?