Валентин Николов: Очаквам драстичен скок на цената на тока за домакинствата след мораториума

По думите бившия шеф на БЕХ, АЕЦ „Козлодуй” и енергийната комисия трябва да има промени в Закона за енергетиката

Обратно в новината

Коментари - Валентин Николов: Очаквам драстичен скок на цената на тока за домакинствата след мораториума | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да попитам: Туй "задължение към обществото" що значи - да плащаме сметките на циганите и лошага поддръжка на инсталациите ли?

Кирето ще го линчуват и шутират за Канада!

Най-голямото престъпление на герп е издигането на такива индивиди на ръководни постове в администрацията. При това в стратегически отрасли като енергетиката и стратегическо предприятие като АЕЦ Козлодуй. Момчето бе един разносвач на банички.... И го сложиха на върха - без образование, без знания, без биография в сектора.

но не и на ГЕРБ

Кво говори тоя експерт сам си противоречи, хем казва, че след мораториума март месец ще се вдигнат цените, хем че няма право кевр преди юли да се събере да вдигне цените.... малоумни експерти дет всявят страх само. Стига страх

Няма да се оплаквате, ей. Мутри Вън.

Пренос и достъп е едно и също нещо, а задължение към (на) обществото е една измислица за да се вдига цената на тока. Сигурно ще измислят още компоненти за да вдигат цената. Наглеци.

Единият модел е забрана за износ на електричество, а другият е данък печалба 80% за производителите, при които няма увеличение на суровината, от която поизвеждат електричество- АЕЦ и ВЕИ.

А отзад очакваш ли кураториума?!

Кирчо, Кокорчо и Пилотчо нямат идея какво да правят.. Толкова приличат на Виденов, че чак е страшно.

"XIII. Унищожаване на противника със средствата на медицината:" и "3. Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив." от "Програмата за изтребване на българския народ" – Приета на московския ционистки конгрес 1988 г. Главният въпрос е, ЗА КОГО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е ХИЛЯДОЛЕТЕН ВРАГ и защо трябва да се изтреби?

Мнение или твърдение, защото ако е твърдение, има заговор!

Се нарича борса.

Борсата е мястото където се срещат продавачи с купувачи. Един от най-добрите методи за избягване на монополите. Какво ти пречи? Искаш само ти да си купувач и само ти да определяш цената, така ли?

Няма лошо, но тогава за свъхпечалба трябват свъхданъци.

Голям рев за тоя мораториум от бившата върхушка. И добре каква е алтернативата, да оставим компаниите да правят каквото си искат и държавата да плаща помощи и компенсации с нашите данъци?

Други очакваха апокалисис и края на света много преди тоя.

Такива работи немаше.

те перки и солари бълват ли бълват ток денонощно...а ефтиния АЕЦ продава на спекуланти по заповед на правителствата.

Русия много иска излизане на България от ЕС и НАТО, за да може уж повикана от русофилските си подлоги да смазва всякакви народни недоволства като в Казахстан. Българчетата пак ще работят за по 40ст на полето за да събират реколтата за московския брат. Тези с връзки ще ходят да работят в Коми за едната лада. Естествено голяма част от младите българи ще емигрират на запад, ама това не е проблем - на русия и трябва територията, не населението. Путин веднага ще намери няколко милиона руснаци-колонисти да се преселят. Ако някой си прави илюзия, че българите ще цъфнат и вържат ако излязат от ЕС, много се лъже.

точно територия и трябва на Русия..нищо,че СИбир е празен! тъп си кат празна водоноска баце!

Па за Сибир нещо нема много желаещи за заселване- даже и нашите русофили.

За 40ст се работеше на полето, даже по малко, щото парите отиваха за безплатното образование, с което емигрантите избягаха, и не върнаха нито стотинка в бюджета ! Буквално си откраднаха образованието !!

Каква стотинка- нали било безплано образованието- значи никой нищо не дължи за него.

най ги разбира енергийните проблеми,нали на ток си пече баниците, вервайте му шаране! тоя не може сам да си смени крушката, ама иначе е експерт само щото бойко го пусна с парашут у аеца... от как таа калинка повлече крак там читав началник не останал,бардака е пълен!

Като падне мораториумът, ще е пролет, консумацията ще е по-малка, износът ще е малък и увеличението няма да се усети толкова. За другата зима, да се надяваме, че доходите ще са порастнали.

Глупости. Първо тия дето сега търпят загуби ще гледат да ги избият. Второ с тая "зелена политика" цените само ще растат. Трето заплатите няма да скочат с 100% а тока и горивата го направиха. Четвърто : надеждата умира последна но..... все пак умира.

Чакай сега, ти взе да бягаш по тъча. На какъв се правиш? ДКЕВР мислиш ли, че се интересува от цената на олиото? Ти май си мнооого прост.

Този наясно ли е какво ще се случи ако вдигнат цената на тока с 40%?

А ти наясно ли си, че ако продължава нищоправенето е неизбежно? Този който ти доставя тока го купува на 1 лев и ти го продава на 35 стотинки. А останалите 70? От къде и до кога?

Извън Еврогейския съюз няма да има въглеродни емисии. Няма купуване на електроенергия от борсата както изисква Еврогейската комисия. Няма насилствено ваксиниране. Няма мерки. Има АЕЦ Белене,Тецове и още блокове в АЕЦ Козлодуй. Има пазари за всичко. Ще бъдем тигъра на Балканите. Еврогейския съюз ни задушава и ни убива . Неслучайно 10 години сме на първо място по смъртност в света. Без война сме на първо място по смъртност в света.

То един тигър, мани, мани...

Или махат битови, не битови или казват, че целия евтин ток от Козлодуй отива за битовите потребители и цената е 6 ст и денем и нощем

По цените ще ги познаете!

Сигурност за кого? За енергийната мафия и за няколкото хиляди души раздут персонал. Трябват незабавни съкращения в “Мариците” и оптимизация на разходите. Днес са взети нови 500млн. държавен дълг. За три месеца един милиард и осемстотин милиона лева. Така и аз мога да бъда Министър председател. Бойко, връщай се по-бързо, че тези изроди ще счупят държавата!

Валентин Алексиев Николов е депутат от партия ГЕРБ в 41-вото и 43-тото Народни събрания. ТОЧКА

Какво е това? Пренос, достъп, задължение към общество??? Обяснете на народа. Как го пренасяте. Какво е това задължение към обществотоЮ? Защо до преди 30 години, дори 20 години такива неща нямаше, Искате да съсипите народаЮ?

Редът "задължение към обществото" във фактурата на фирмата се превежда още като : "Такса циганин".

Единствения шанс да оживеят българите е незабавно напускане на ЕС и иьзхвърляне на всички неправителствени организации.

И в този момент ще се реализира на Бойчето мечтата всички да се върнат на село и да копаят картофи, защото това ще е икономическият (ако не и фактическият) край на България като държава.

Не знам какво става. В пика на скока на цените наскоро, АЕЦ е произвеждала ток за 58 лв а го е продавала навън за 800 лв.

Вальо Баничката... ХахаХАхахАХахАХахАХах Марш обратно да мамиш детските градини с нагласените конкурсчета за помиите ти!

Те и в момента са вдигнати

А овцете се бустерират и седят затворени за да не умрат. Беееее,беееее.....

""Очаквам драстичен скок на цената на тока за домакинствата след мораториума"" ако това се случи аз очаквам драстична промяна в управлението на страната. Кирчовци и радевци ще бъдат изметени за нула време заедно с всичките си протежета...

Ами - вън от ЕС, национализация на ЕРПтата… национализация на частните централи, и всичко държавно. И няма да има паразитни такси. Задължения към обществото??? Ми циганите сами да си плащат тока!!!! Щом е могло да е така 50 години - може пак да стане така.

И след 50г така (и 3 фалита) все още 30г не може да се оправи държавата...

Eй мангал гнусен герберски прос

След големото скачане прз 90-те успешно вървим към газените ламБи и топлото на кюмюр. Ретрото от 20-те на по-миналия век се завръща със страшна сила!!!

Разбира се, че така ще каже. Вярно има пазар на електроевергията, но ако го запитате имаше ли такъв при управлението на шефа му, щеше да каже:" Имаше но ББ се справяше, защото той добавяше ток с енергията на слънце която той излъчваше". Високата цена на тока е в резултат на 12 години крадене и безхаберие на предишните управници. Тов е истината и се надявам скоро да си признаят, въпреки че едва ли ще стане.

платен коментатор. Бърза да помогне на другарчетата от енергийната шайка да се нагушат без хората мн мн да роптаят. Щото видиш ли, след мораториум на нещо, цената му винаги се покачва. Ах ти, лъжец нещастен :)