Ваксинационен паспорт - това ли е, което ще ни върне в нормалния живот

Бизнес, технологии, спасение, но и етика, дискриминация - все перспективи пред удостоверението (сертификата), че сме "убодени два пъти" срещу коронавируса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Ина ли вариант, ако не съм се ваксинирал да не плащам ток, вода, телефон и храна? Ясно е, че и да искам да си платя, няма да мога да пътувам.

Нали до края на годината ще има ваксина за всички. Който го е страх да се имунизира. Защо всички останали трябва да се имунизират, заради тези, които ги е страх да не се заразят.

Гърците по произход са семити. Нормално е Гърция първа да се обяви за вакс. паспорт!

Няма да ни върне, а и надали целта е да живеем нормално. Това ще продължава години- и ще се боцкаме по 2-3пъти в година, и ще се заразяваме, и ще бъдем в постоянен локдаун с малки светли промеждутъци.

skromna35

Предпоследният абзац дава отговор на последния и той, очевидно е НЕ! ""Правилото може да е, че трябва да сте си направили тест през последните 72 часа или че трябва да са ви поставени и двете дози от ваксината на Pfizer или на Moderna. Всичко, което CommonPass показва, е "червено" или "зелено"." Все по-често ще става дума за ваксинираните и за това как да докажат, че са ваксинирани. А тези, които не са, по-малко свобода ли им се полага?"

ЗВЯРЪТ и неговият чип приближават. Бъдете ПРОТИВ всичко идващо, защото всичко натам сочи - стъпка по стъпка, крачка по крачка!

Авторите на тези желания трябва да бъдат ваксинирани хардуерно, не дигитално, с олово в кухите манерки. Около 9 грама е ваксината, само една доза стига, държи доживотно.

Две са най-важните медицински открития за човечеството, ваксините и антибиотиците!

Аз ще ви кажа какво ще ви върне живота- спрете да гледате телевизия или да четете новини.

Аре преди да почнете с тези "паспорти", да отговорите на поне 2 от въпросите, зададени миналата седмица от шефката на ЕК Фон дер Лайен, която допълни, че медиците все още не могат да дадат отговор на доста въпроси, свързани с ваксините, като напр.: 1. Може ли имунизираният да пренася заразата? 2. Колко време трае имунитетът от ваксината? Или пак, както винаги, ще се опитате да наложите да плащаме едни пари, за да си напълните джобчетата?

Аз пък смятам, че има по-важни въпроси като: Как смятат да разберат механизма на заболяването и да дадат вече точна дефиниция какво е това Ковид-19 без да правят достатъчно и пълни аутопсии? Това би помогнало и за определяне на лечението. С какво и от кой момен започва лечението на хората към момента? Не се ли диагностицира късно? Освен ПСР, правят ли се и допълнителни изследвания за да се види състоянието на пациента в начален стадии? Кой, кога във времето каза и доказа, че нищо от познатите ни медикаменти (антигрипни, нестероидни и др. лекарства) не помагат при лечението на тази инфекция? Преди Ковид безсмъртни ли бяхме? До колкото знам при нито една инфекция смъртността не е 0 и особено ако човек е със съпътстващи заболявания.

Не мога да разбера КОЕ е нормалното за точно този не толкова силен вирус да има специален пасспорт за ваксиниране? По тази логика то и за обикновения грип би трябвало да има такива папорти, имайки в предвид, че гриппът е по-опасен за хората от тоя Ковид.

Разликата е в наличието на лекарство!

И кое е лекарството срещу грип?

Да работиме активно и да убеждаваме всички да се ваксинират и да си изкарат сертификат! Това е вярната посока! Имаме воля и градим уверено България!

А дали са се сетили в приложението за сертификат за ваксиниране за мобилни телефони да поставят таймер, който след една година да занулява сертификата и да принуждава титуляра да поднови ваксината си? Евентуално чрез блокиране на банковите му сметки? Или да заключва телефона изцяло? Или пък нещо по-гадно, а? Дали да не взема да заявя един патент?

ще набива на сметката цената на новата боц-боц

Дааа, ваксинационни паспорти. А неваксинираните деца ще пътуват с ваксинационните паспорти на ваксинираните си родители. Докато "изследват", че може да се ваксинират и децата. Не че им е необходимо, те не боледуват от ковид19, но това е голяма група потенциални консуматори на ваксини. Д-р Антони Фаучи вече го обсъжда в USA. Разбира се, че лекарство скоро няма да бъде намерено. Него ще го купуват само болните. Ваксината се поставя на всички. А впрочем, защо се появява "сезонният грип". Много просто, защото хората от есента до пролетта стават дефицитни главно на витамин Д, а и на много други витамини. Не случайно повече хора умират през пролетта, когато организмът е най-изтощен. Хайде стига съм писал, че ще ме цензурират ;)

Чип се казва решението, монтират ни го на челото и нема мърдане дори и в тоалетната може да се чете ...а това дали стават ваксините за нещо или не, засега вярваме на фирмите, които за 1 година натрупаха милиарди.

Няма нужда. Всеки има мобилен телефон, плаща си телефона и масово от хората - абонаментни планове, така, че всеки си има "НОМЕРА на ЗВЯРА" както е описано в Библията. Няма нужда от нещо друго, това е достатъчно.

Телефоните не са номера на звяра. Без телефон ще можеш да пътуваш, без чип - не! Ти от кое звероизповедание си?

Това е което ще ви отнеме нормалния живот! Ще ви осакати, АКО не ви убие....а убитите и осакатените вече се трупат, трупат...видяхте ли клиповете със състоянието на Shawn Skelelton след ваксинацията й!? Вижте я хубаво жената, за вас ги качва в нета клиповете за състоянието си от 4 януари и гато абсолютно Д аеа по нареждане на работодател се "ваксинира", аз го наричам инжектира, туй като НИК й не знае какво има във ваксините, а вирус досега не е изолиран по официални данни на няколко правителства - Ирландското например

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще добие Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 35 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/18757804

Здрава

Ние сме в НОРМАЛНИЯ живот , мамка ви и ненормална- Вие явно сте в някои друг!

Не. Това е геноцид.

Днес повече от всякога се изпълняват Божиите пророчества в библията,като ни предупреждава за голямата измама която идва да изпита целия свят,преди само 100 години това изглеждаше немислимо,днес светът е вече глобализиран почти напълно и се подготвя тоталния контрол върху всички човеци,и всеки който е избрал да обича повече лъжата ще беде излъган и осъден

Ако ваксината беше еднократна и доживотна, да можеше всичко хубаво написано в статията да се случи. Но тя не е. Засега връщането към нормалния живот е доста далеч - основната цел засега е най-вече да останем живи, а по възможност и здрави.

Кой ти пречи да жив и здрав? Съвсем сте се побъркали, бе хора. Има болест със смъртност 0,2%! Половината население не го отразява изобщо, други 30% го изкарват като хрема, а от останалите 20% са застрашени някои групи. полудяхте ли?!?!?!

този % 0.2 откъде пък изковахте, всъщност е 2 % и то само от официалните заразени. Т.е. да взеемем просто да изберем 2 на 100 човека и да им кажем - айде чао и толкоз? Несериозно мислене, но не съм и учуден де.

Някои вече го карат по няколко пъти туй "грипче", така че не ми обяснявай колко е готино и как не се мре от него!

Долу някой писал че били 2% и как разбра че са 2...това е по статистика....има хора които не са тествали ...моя съсед го прекара и не бе се тествал ...той не е в статистиката аз се тествах и жена ми бе болна тя не се тества и тя не е в статистиката...има хора които дори не знаят че са го прекарали и те не са в статистиката....никой точно не знае колко хора са се заразили и колко са го прекарали....и между другото на мен грипа ми действа по тежко от тоя коронавирус...

Глупак. От зор да останеш жив и здрав ще се затриеш.

БГ сигурно е единствената страна, където е наистина възможно, но силно притеснително, че съществуват толкова конспиратори; анти-ваксъри и всевъзможни грандиозни умове. И то напук на очевидното дередже на всичките аспекти в страната - от научен, през културен, спортен, икономически и политически. Избиване на комплекси, чрез вярване в малоумни теории и тотално недоверие в науката. На някой му е притрябвало да чипира бай-ганьовеца от долно нанагорнище или пък десетки хиляди учени от цял свят ще си трошат главата да мислят лек, който бай ганьо ще го заклейми. Разбирачи от всичко ... а всъщност от нищо. Безумно странно е наистина да се говори за жигосване, чипосване, дамгосване и какво ли още не. Общество изградено от голям процент странни неуци носещи се на вълната на някакъв бунт, базиран на някакво величие от преди 8 века. Изпаднала в безвремие страна, за която всички наоколо шушукат само ...и то рядко с добро. Който не иска да се ваксинира да не ще, но да осъзнава последствията си за себе си и за другите.

Ко каза, Ко???

преводач Ганьо?

Потърси помощ, докато не е станало твърде късно.

разбира се, Ганьо ти ли си?

Абе тебе няма нужда да те чипират, защото си си чипиран по рождание.. А това за българина са такива клишета,че няма накъде.

Въпросните учени са такива грантаджии,че няма накъде повече!

Хахаа майкрософт се е ангажирала

Този Гейтс трябва да го гръмне някой, поне да се забави планът.

Е те така и чипове могат да сложат в един момент както е тръгнало.

Жигосаване!

Ония либерал-фашистите дето потрошиха западните градове за повече права и свободи, къде са сега?? Не ги ли ограничават с това? Не им ли се нарушават правата??? Протестираха срещу веригите, но са ОК с нашийника!!!! Никой не го интересува здравето на хората, всичко е пари, политика и ВЛАСТ!!!!!!!

да, за съжаление това огромно разочарование е вече факт! И не просто заради "ваксинационните паспорти", а заради цялата лъжа и манипулация, на която беше подложен Светът от една шепа хора! Оказа се, че ние сме роби на нечии желания и животът ни зависи от чужда воля... Това е всъщност не "разочарование", а отчаяние. Какъв смисъл ще имат пътуванията и разходките, когато знаеш, че си роб, че животът ти е в чужди ръце...

Да ама много хора още не са се усетили и се хилят,че това било "конспиративна теория". Мислят си,че някой много го е грижа за тях и всичко е от добро сърце...

Паспортите може да се фалшифицират.Най-сигурният начин е печат на дясния бут или лявия. И през границите да се проверяват задължително и с клизма ,защото тя е най-вярна ;така пише в новините;.

Целта е тотална Ковид психоза и тотален контрол. За здравето на обикновения българин на никой грам не му пука !! Даже за шайката е по-добре да измрат повечко пенсионери, така ще има повече за крадене.

пуснали анкета - съгласни ли се тестване на учениците с антигенен тест моля дайте: + ЗА - НЕ

Нищо от това,което е написано в статията не е вярно! Никъде нищо не са приели,нарочно се манипулира за да накарат хората да се бодат и да приемат тези надгробни паспорти! Това ще ви е подписа за оня свят!!!! Това ще ви е съгласието да отидете в Ада!

Днес доктор от ООН- българка, която живее в Женева, в сутрешния блок на НОВА много добре разказа за вируса и новите мутации. Ваксините в момента по обещания на производителите дават до 50-60% защита от новите щамове, които са известни. Държавите нямат грам ресурс да ваксинират цялото население за 6м, а ваксините по прогнози дават имунитет до 6м. Та отговорът май е ясен- ВАКСИНАЦИОННИЯТ ПАСПОРТ НИКАК НЯМА ДА НИ ВЪРНЕ КЪМ НОРМАЛЕН ЖИВОТ. Ни гарантира, че няма да има заразени, ако се отвори всичко за ваксинираните, ни ще има момент всички да са ваксинирани, че да няма заразяване.

Но пък ще гарантира печалби за производителите на ваксините - за ковид абонамент ... всяка година .

Само да им спомена на ковидопитецте, че всичко, за което те мучаха като говеда, че било теория на конспирацията се случи... но те по принцип не обичат да живеят свободно, за тах да са в концлагер е ок...

пуснали анкета за тестване на ученици моля дайте: + ЗА - НЕ

3-то - Тъп си!

Браво! Чудесна идея!

Не искам обратно в нормалния живот !! Преди взимах 8 000 заплата на месец, а сег в НОЩ ми дават 80 000 ! А локдауните не ме бъркат, защото още миналия март си бях по Гърция на почивка , а сега като ми сложиха малко Витамин С и тестостерон вместо ваксина направо ми идва да литна към Хаваите !!

Двама затворници били осъдени на смърт. На следващия ден, рано сутринта ще им изпълняват присъдата. Единия вика: -Абе, дай да се пробваме да избягаме,а? А другия: -Недей, че ще вземе да стане по-лошо...

и без това нищо полезно не произвеждат

Ушната марка ще ни върне живота. Алтернативно, загасяне на телевизора и голяма сопа ще свършат същата работа.

Да се ваксинират в щатите и да си въвеждат паспортите,тяхна си работа,ние не трябва да приемаме тези дяволски белези!!!! Това е посегателство срещу свободата на хората!!! Никакви такива паспорти и приложения,това е тотално следене и робство за хората,затова не трябва да позволяваме на нашите правителства това да се приеме,ако се опитат да го приемат,то тогава ще бъдат сваляни от власт! Ето това е,измислиха вируса и след това ви се предлага решение - ваксинационен паспорт,той ще е нещо,като прелюдия към белега на Звяра,за да не можете без него да купувате и продавате,а да се кланяте на Звяра и да погинете!!

Повечето млади и здрави хора, не боледуват от ковид, имат досег с вируса, но не боледуват, за тях той не е патоген. Защо точно те траябва да се ваксинират? Каква е логиката? Още повече, че ваксинираните също се явяват и разпространители на вируса. Редно е да се ваксинират рисковите групи, за които срещата с вируса би била фатална. Но тях отказват да ги ваксинират, защото много умират.

За да измрат и последните останали здрави и яки хора.

Апропо, допускам, че целта истерия, че "ваксините" не достигат е част от идеята стадото да се бута, ръга и тъпче, за да мине, че "да не свършат". Толкова е елементарно, че чак да се чуди човек, че на днешно време действа.

И други стигнаха до същото заключение. Това го правиха също с АйФоните когато се редяха на опашка, защото уж нямало достатъчно.

К'о ста'а с грипа?

Пенсионираха го

На легло е с COVID.

го отмениха,ще видим догодина как е:)))

Няма, като гледам Израел вече се ваксинира половината население, разлика в бройките няма. Всичко е за пари

Имат по 8000 новозаразени на ден и до миналия петък бяха спрели всички полети. Не съм се интересувал дали са ги пуснали. Разправят, че арабите са им вкарали някакъв нов щам.

мхм, камиларски щам :D

Какво ще кажете, ако поставим въпроса така. Който не иска да се ваксинира, да подпише декларация за това и ако се разболее, да се лекува сам в къщи, без да писка за място в болница.

И да спрат да ми удържат пари за твойта пенсия и за твойто лечение.

Съгласен съм, но единствено при условие, че който иска и се ваксинира подпише декларация за това, че ако се разболее от ваксината и последиците й, се лекува сам в къщи, без да писка за място в болница.

@Поредния недооправен глу.пендер Драги , кога ще имам възможност да си избирам на какъв здравен фонд да си платя вноската? Лечението на едно счупване на ръка ми струваше 2450 лева в държавна болница. Защото фалиралата здравна каса не покривала, консумативи, импланти, изследвания и куп други неща. Значи , когато ми взимат пари от заплатата без да ме питат, за да лекуват глу.пендери, като теб - няма проблем. Но когато ще ме лекуват, ще решават дали имам право или не. Направо е да хванеш една тояга и да ги биеш такива умници по чутурите до на.сиране или до кото им дойде акъла в главата.

Ти предпочиташ да умреш в болница, отколкото в дома си ли?

Умирането от тая гадост е по желание. Казвам го защото ми не паднала сатурацията с кислород и пак нямаше къде да ме приемат в болница ( апропо, аз защо въобще им плащам осигуровки на тия олигофрени). И реших, че ще дишам по-дълбоко и ще живея. И от други хора съм го чувал - ще оживееш само ако наистина искаш.

Ти след като си се ваксинирал също се отказваш от евентуално лечение на Ковид. Вече си си дал парите за ваксина.

Като оставим настрана факта , че голяма част от т. нар. "елит" се състои от безгръбначни по.мияри слуги на дълбоката държава, дума не се обелва за хората прекарали Ковид. Ето , аз съм го изкараш и имам висок титър антитела срещу вируса. От какъв зор да се ваксинирам? В същност аз съм по-защитен от онези на които са им инжектирали омаломощени кокоши вируси или са им променяли РНК-то за да създават чужди тела. Освен горчивия вкус в устата, всичко това остава впечатлението, че целта на ваксинациите и паспортите са съвсем различни от тези, които ни рекламират.

В какъв цвят и с какъв печат го искате този "паспорт"? :) Защото всички ще имаме по 4 от Илиянци (и със любезното съдействие на всяко 2ро ДжиПи ще ги дигитализираме) :) Много е смешно да избереш "демократ" или зелен, който да започне да дава ултиматуми на ляво и дясно :)

Аха зелени демократи, от тия дето от вън са зелени, но от вътре червени. За неразбралите, между ушите им още кънти залпа на Аврора, и дрънчат петолъчки, сърпове и чукове.

Така де.. баш тези

Ясно е, че целия тоя писмен бълвоч е поредната стъпка в пропагандата. Две неща, от всичките тъпотии, които списвачът е изцвъкал: "Ваксините вероятно ще намалят значително предаването на коронавируса..." - няма доказатлества за подобно нещо. Никакви. "Аргументът на инициаторите е, че тъй като хората все по-масово се ваксинират срещу Covid-19,..." - лъжа. Ако беше така, нямаше да ни облъчвате денонощно.

Cтъпка по стъпка! Стъпка по стъпка!

че държава, която ми изисква такъв паспорт, няма да посетя с цел туризъм!!!! Ище й го напиша във фейса на посолството, да дам гласност!

Знаеш ли колко ще ѝ пука на тази държава, която и да е тя? Арогантността на всички управляващи по света, подкрепена от фармацевтичните компании, големите ИТ като Майкрософт и др. няма граници и те са "гьон сурат".

оооооо повярвай ми, много им пука на държавите с туризъм за загубените клиенти. Просто в момента 5-6 премиери се правят на всемогъщи, но до 1г ще им дойдат касовите бележки и всичко ще приключи набързо. Нищо де, малко ще ви плашат "демократите" до тогава, но това е положението- да сте мислили когато се гласува ;)