Коментари - В забава са критични дейности от строителството на газовата връзка с Гърция | Бизнес.dir.bg
назад

В забава са критични дейности от строителството на газовата връзка с Гърция

Основното забавяне е в доставката на оборудване, заяви министър Александър Николов

Обратно в новината

Коментари - В забава са критични дейности от строителството на газовата връзка с Гърция | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко ли сили и средства са вложили руснаците, за да забавят строителството и да продължават да стрижат милиарди от нас. А турския поток го направихме за една година. Бойко Борисов винаги е бил руска подлога. Колкото и да не им харесва , обаче въпрос на сравнително малко време да се завърши и изкуствения руския газов монопол в България да приключи.

А дано, ама надали! Виж колко време води война Русия в Сирия - това е за да не може да премине оттам тръбопровода от Персийския залив до ЕС! Борисов не зная дали е руска подлога колкото Радев, но мисля, че рекордно бързото построяване на тръбата в Сев. България и продажбата на 95% от капацитета на български поток на Газпром беше цената на главата му. Бързите темпове в строежа започнаха месец след появата на снимките от спалнята му: " Внимавай! Както внесохме апарат и реквизит, така следващия път ще те посетим с нещо не толкова безобидно като кюлчета злато"!

_stankow

Има такъв термин в търговското право - "забава". Когато една от страните по договора закъснява да изпълни предвидено задължение. Но в заглавието стои лошо, прави са хората, които се подиграват.

В забавачницата

Критичните дейности от строителството на газовата връзка с Гърция се забавляват мощно и неустоимо. Включете се и вие в забавата, редактори на Дир.бг. Наемете си едни десетокласници да ви заместват, мисля, че ще вдигнете нивото на "медията".

Забава.