17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лошото е, че не са ни виновни гърците. Държавата която до 1944-та е била градината на Европа, сега няма грам плодове и зеленчуци. А скоро и прасета ... (освен тия във властта)

Питайте ръководството!

Ники пък си ядем български зеленчуци и плодове на село. Само през лятото сме там, Дори селото е високопланинско, пак има. Ама гледам съседи с големи дворове, здрави, прави, не им се занимава и си купуват каквото донесат в магазина.

се отнася за всички, не само за селяните...

Народ съставен от дебили заслужава да яде боклуци.

Не знам какво поевтинява, но повечето плодове и зеленчуци в момента в София са по-скъпи от същите в Атина, Виена и Берлин :( Съсипаха я тая държава, наистина!

Когато правилните партийни фирми внасят, а производителите са навряни на неогрявано място - ЩЕ ПЛАЩАТЕ И ЩЕ ВИКАТЕ УРА! И ще става още по-хубаво докато емигрирате, а не ги накарате тях да се махат... Ръководството де...

А свинското от къде е?

Luna0102

Ми то от толкова много фабрики, които Бочко откри, не останаха хора да работят на полето.

tonk11

Ми иди ти. Що мрънкаш? Ама там клавиатура няма.

Luna0102

Не мрънкам, как ще мрънкам?! И аз работя в една от фабриките - виртуална. Даже съм шефа там и аз казвам кой ще реже лентичката днес.

Глупости, дините и пъпешите са български, а гроздето още не е съвсем в сезона си. Праскови и кайсии тази година нямаше, попари ги сланата.

Тва за прасковите и кайсиите е пълна измишльотина. Кайсиите особено родиха като за псоледно тая година. Черешите ги попари сланата, кайсиите и прасковите пострадаха миналата година.

Ха-ха-ха.... Скачахте за банани...Лапайте ги сега...банани колкото си щеш...6-7 пъти по-евтини от ...РОДНОТО грозде с ,което и с чийто вина бяхме известни по цял Свят ! 15 кинта за кило грозде.... Лапайте ...банани ...шебеци ,дето ви дерат, еват, но днес си траете ,мълчите и ...НЕ СКАЧАТЕ ,както преди !

Банани не са внасяли, защото Живков не е искал да дава валута и да храни народа си с храна за маймуни.

А, внасяха и то не малко... просто защото някои от стоките които продавахме на Нигерия, Камерун, Аржентина и т.н. ни ги плащаха с банани;)

Ти нали лапаш кожени банани, кво те мъчи в случаят?

Имам си и за банани и за грозде. Пътувам по света, слушам си каквато музика искам, чета каквито книги искам, имам приятели из цяла Европа. Вие мързеливите комундета чакайте ТАТО да се върне, Ванга е предрекла. Дерзайте ще се върнат добрите временаа. ХХХАхаххахаххха

Слушай с какво се хвали, за да разбереш какво няма.

МНОГО СИ КУХ....Това с книгите и музиката направо ме уби...

Банани от цял свят лапай и се потапяй