Коментари - В Москва загрижени за възстановяването на икономиката. В ЕС бързат за тавана на цените на газа | Бизнес.dir.bg
назад

В Москва загрижени за възстановяването на икономиката. В ЕС бързат за тавана на цените на газа

Влиянието на шоковете от страна на предлагането вероятно могат да се окажат по-продължителни във времето

Обратно в новината

Коментари - В Москва загрижени за възстановяването на икономиката. В ЕС бързат за тавана на цените на газа | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руzzия няма икономика. Има единствено износ на суровини, агресия и нестабилност. Войната на вПутин ще я разори и сложи на място веднъж завинаги!

днес Европа е на това дередже... нито хляб, нито зрелища, че и топлото излезе в отпуска.

Я се огледай около себе си ивиж имаш ли нещо руско

Тази прогноза е 150% зависима от войната. Как ще продължи войната? Колко ще продължи войната? Как ще свърши войната? Колко жертви окончателно ще даде Русия? Колко и какви репарации ще плаща? Какво ще е отношението на света към Русия след войната? Без тези предпоставки няма как да се прави прогноза.

Имам едно руско топорче и стар крик от москвича на дядо.

И без да се въртя виждам че стола на който седя, покрай него и една сюрия мебели, пералнята дето я купих от Технополис, кафеварката от Зора... са пресни руски. Имам и електрическа месомелачка от 1972-а, сиреч съветска. Пак ще ти го кажа от такива "експерти" като тебе може да излезе само политкомисар но не и икономист-)

... каква перална са ти пробутали, чуек? Верно ли руснаци са я сглобявали? За частите ясно, че са иностранни.

Ако си купувал ел.техника от както съществуват Технополис и Техномаркет... и ти си сред ощастливените с техника произведена в Русия, особено тая дето я рекламират като енергоспестяващи. Е, ако нищо не си си купувал... то няма смисъл да се шашкаш и да гледаш таблеката с производителя-)

раССия е бита карта вече! Чакат я години на упадък, деспотизъм и затваряне! Северна Корея номер 2! :)

ТАВАН на цените .Ама сега като газта е от Швеция Арабските страни Либия кво правим и тойй ли ще е по евтин ----

Таванът е за руския газ и руския нефт.

Хладилникът ми е латвийски, пералната е словенска, климатикът е китайски, телевизорът турски... Къде ги тези руснаци?

свиване от 3-3,5 на сто!!! Прогнозата за "разкъсана на парцали" руска икономика? А бленуваните от американците 25% спад? Кво стана с тях?

Велика Русия за пореден път ще спаси човечеството от надигащия се фашизъм!

Охх., иска ли Ви се на Русия да и е гадно.. ? Иска Ви се, ама няма да и е гадно... Прочетох малко коментари.... Русия няма икономика... - само газ изнасяла... Като спряха износа на цветни метали и минерали - няма чипове.. :)))) Старите коли си вдигнаха цената.... За нови коли се чака, като едно време в мототехника... Единствено европейците могат да откраднат парите на руските граждани, които са запорирани.. около 300 милиарда (поне така пишат)

най-много 4-6 месеца. Като гледам колко чисто нови автомобили (включително електрически) има в София това с чакането дето било колкото в мототехниката го разправяй на разборката утре с другите рушняшки тролове...

Това с 3-3,5 процента е като едно време как комундетата изчисляваха инфалцията и курса на долара. Само тия руснаци дето се изнесоха последните 8 месеца представляват поне 5-6 процента от трудоспособното население на русия. В същото време моГилизацията не спира. Изключая осъдените престъпници и кварталните пияндурници това пак са хора в най-продуктивна работна възраст. А те са вън от производството - играят си на обучение преди да ги пратят в месомелачката (в последните дни по 500-600 орки на ден фира). Основния куповач на руски газ и петрол -Европа вече не купува! Цените и на двете суровини се стабилизираха и дори вече падат. Руска "икономика"? слееед на путя гениалния ход - такова животно вече нема!

ЕС, кой бяха те на световната сцена?

Това е фейк. В Русия всичко е перфектно. Няма нужда да се възстановява икономиката.

Еби ги у гъза еврогейските тролове!

Русия е "тюрьма народов". - империя на злото.

Само дето забравяш да споменеш, че чакането по 15-18 години за автомобил също ни е дар от "освободителите"!!! По разпределение на СИВ на България не и беше отредено да произвежда автомобили - те бяха в ресора на Чехословакия, Полша и ГДР - двутактовите пушилки, БМВ, Порше ряпа да ядат пред тях.По онова време на Запад се чакаше да година само за желаещите да получат суперавтомобил за над милион от последен модел. за нормален автомобил никой не чакаше. И ако овободителите не ни висяха като воденичен камък на шията можехме да си купуваме западни автомобили на смешни цени - нали официалния курс на долара беше 96 стотинки за долар.