17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе на тия колко им е годишната печалба, че при 30 млрд глоба още не са фалирали....

сега трябва да се освобождаваме от западмо-еврогеиско робство- съжителство.аз съм пръв ,имам мноо гоо за трепане

Добре де, ние ли сме тъпи... Как па не констатираха такава манипулация при Киа, Дачия, Алфа, Ситроен и вс. други.... След случая с манипулация на Фолксваген, сега почнаха да удрят всички немски концерни... А да отправиме поглед към 6-литровоте чудовища в САЩ, откъдето Тръмпчо води явна война срещу най-големите индустрии на Европа?! Нещо сякаш някой иска да измести доминацията на немското автопроизводство...!?

Според последните най-модерни Бг традиции в ''демокрацията '' и ''новите ни ценности'' - НЯМАШ право да критикуваш Щатите - Те са всичко най-добро и най-хубаво което е на Света , и ти като ''свободен '' и ''демократичен Европеец '' трябва да се поклониш ниско и да благодариш , че Американците така ЩЕДРО раздават благата на демокрацията в която живееш и ти !!!!

Глобите не са ли наложени в Германия?.....Помня първите коментари след първия скандал с манипулирани показатели за вредните газове...Еми те бяха същите, от същите хора тук. Това не било вярно, това били фейк новини и т.н.т. Абе хора не виждате ли, че тези марки дават среден разход от 5 на 100, а реалния е 9 на 100, това не ви ли говори нещо?

Абе много ми е интересно къде отиват всичките тия парички от глобите.

Ако знаеш , НЯМА да ти е интересно - Нали в това му е чара на всичко !!!! В едно можеш да си сигурен - НЕ отиват за това ти да живееш по-добре или по- спокойно !!!!!

Стойностите на допустимите емисии за занижени умишлено, и така се удря дизеловата индустрия. Просто администрацията на Обама един хубав ден удря развиващия се бизнес на дизеловите коли...защо историята ще каже

немските братушки никога няма да разберат, че това с обгазяването на деца вече не е законно дори там

Направо разкъртват концерна.

Тъй де, да ги скъсат от глоби тези производители, защото са принудени да манипулират резултатите от тестовете, за да покрият ненормално високите екоизисквания . Пък после ще вият като вълци, че тези същите затварят заводите и изнасят производствата извън ЕС.