Коментари - В чекмеджето ви наистина може да има стотици или дори хиляди левове | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може и кюлчета да има

Боновите книжки бяха "легалния" начин да се обере държавата!

Глушости, за да е препълнено Неговото, нашите са празни.

Пак гладни "посредници" си търсят шарани да им оберат паричките.

Инвестиция в Имот Съвременният свят предлага разнообразни кредитни инструменти с множество опции за рефинанансиране. Купувачът не бива да се страхува, а да се довери на специалисти

Какво искате да кажете с таа статия? В мойто шкафче си има пачки и кюлчета от край време.

В чекмеджето на един обикновен жител на Банкя има и други ценни неща ...

Ами преквалифицирай се на Хамерикански трол и ще имаш центове като останалите тролове -ха-ха-ха !

И ако вие притежавате дялове, защо тоз факт да може да бъдедоказан само от някаква хартия от половин век? Не може ли дружествата да си направят регистър на акционерите и да се разплатят с тях по свое желание, ами да трябва да ги издирваш с пожълтели картони и да ги молиш?

Да ми подари едно нощно шкафче...

Преди години имах неблагоразумието да дам моите бонове, а също тези на родителите ми и на жена ми си, на един фонд, очевидно създаден с цел измама. След време отидох на място на адреса на фонда. Там имаше само един портиер /сега и портиер няма/. Попитах портиера дали мога да получа дивиденти за акциите, които притежавам във фонда. Портиерът беше достатъчно любезен и реши да провери какво е положението. Отговори ми директно - вие нямате акции. Попитах - а как така? Ами вие сте ги продали. Отговорих му, че нищо не съм продавал. Портиерът ми показа някакъв списък и рече - ето тука е отбелязана датата на продажбата а ето и вашият подпис. Отвърнах веднага - това не е моят подпис. Портиерът имаше готов отговор - нищо повече не мога да ви кажа.

Няма как прост портиер да има достъп до такъв списък.

Няма как, но е факт. Във фонда нямаше друг персонал.

А пък в чекмеджетата на МутроТиквата Бай Хуй имаше евраци и злато за милиони. Цяла България ги видя. Тиквата ги бил спечелил с честен труд, разбииш.

Тулупът от Банкя колко има ?

Аз преди 15-на години ходих да си изтегля един депозит от една банка ... Оказа се, че родителите ми са ми направили депозит някъде през 90-те (бил съм още ученик), майка ми разчиствала и подреждала вкъщи, та намерила хартийката. Ставаше дума за респектиращата сума от 50 000 лева. Трупали лихва 10-15 години! Влизам в банката с походка като че я притежавам, отивам на касата и размахвам листчето. Касиерката ме гледа изумено, вика още две-три други, започват да се подсмихват ... извадиха 180 лева и толкоз! Купих на родителите си едно малко телевизорче за кухнята, за толкова стигнаха ... всъщност, наложи се да дам и малко от себе си. А от масовата приватизация спечелих още по-малко!

Това е тъжната истина за ограбването и обеднявабето на българския народ.

И ти какво направи след това или само тука ревеш сега?

Е, аз моята си я гледах преди няколко години и проверих какво е дереджето - имах да си прибирам около 5 кинта дивидент, обаче да ходя на място да си го получа, т.е. ще ми излезе толкова пътят - крайно салдо нулево от операцията, като не смятам загубеното време. За сметка на това, заради този "доход" щеше да трябва да попълвам ГДД. Аз така и така попълвам, поради други неща, но ако беше само заради тези 2-3 кисели млека, образно казано - жива набутвация.

Не е вярно! Това че няколко измекяра си пробутаха номерата, не означава, че нямаше смисъл. Моите акции в Булгаркабак умряха, но това не означава, че други хора няма да спечелят. Статията е крайkно нескопосан опит на недоучил PR

Сега пак погледнах чекмеджето - беше пълно с въздух. Защо се бъзикате с хората.

Имам пред вид сайта, който се отваря от линка в статията. Не може да се правят справки.

Поредното безмислено писание. Авторът май си измисля работа, местейки въздуха от точка А до точка Б.

Авторите на масовата приватизация, както и на касовата впрочем трябва да бъдат избесени. В нормалните страни подобни операции създадоха средна класа и задвижиха фондовите борси, тука само грабеж и криминалитет. Моето участие в масовата беше съвсем научно издържано и успешно. Само дето на финала няма нищо. По-добре си трайте с тия статии и не ядосвайте хората излишно. Смисълът на капитализма беше и е ние да сме капиталистите, в противен случай се губи идеята на нещата. Да копаш цял живот някак си не вдъхновява. Във всяка нормална държава това, което сътвориха дружества и фондове се наказва с 20 години. "Увеличението на капитала" по български няма нищо общо с това по света.

Банкянското чекмедже има винаги еле да ви отворя моето не е така както го пишете.ЗАЩО ТЯБВА ДА СЕ ПИШАТ ПРОСТОТИИ ДА ХВАНЕ И ДА МУ РАЗБИЕШ ОВЧАТА ГЛАВА НА ТОЯ ЖУРНАЛИСТ ИЛИ РЕДАКТОР.Е..БА ВАЩА МАЙКА ЛЪЖЛИВА СОРОСОКА!