Ускореното съкращаване на въглеродните емисии може да задълбочи хаоса в енергетиката

Новата летва се вдига - от 40% в момента, до 60 на сто към 2030 година, спрямо нивата от 1990 година

Обратно в новината

Коментари - Ускореното съкращаване на въглеродните емисии може да задълбочи хаоса в енергетиката | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да му мисли ДПС както се вижда от рекламната ви статия за ТЕЦ Гълъбово. Те са видни енергетици и инвеститори. Кой знае колко тона боклуци са изгорили от Италия. Продават здравето ни за жълти стотинки.

Доста повърхностна статия, естествено и всички "експерти" са се изявили под нея. Спадът на СО2 емисиите за България спрямо 90г е с 52% т.е. ние вече почти сме изпълнили тази нова цел. Второто е че намслението на емисиите не е само зелена енергия, но и по-екологично отопление, транспорт и тнт.

Как няма да има спад на въглеродните емисии като всички производства са закрити? Само усвояваме еврофондове като броим пеликаните в Сребърна и мечките в Родопите.

Само да уточним, за заплати на ММИ са 5(пет) милиона ЗАЕМ, останалите 50 са за "наши" фирми, свързани с далаверите на ММИ, също ЗАЕМ от ММИ!

Европа ще стане дискотека, това ще е резултатът. Ние тоя филм сме го гледали. Проблемът е, че няма лична отговорност и дори тия дeбили да съсипят цяла Европа, никой няма да им търси сметка.

Не "може", "ще" задълбочи енергийната криза. Причините за това са ясни, възобновяемите източници са толкова ужасни, че никой не ги иска. Поради тази причина се налага насилственото им налагане в обществото.

Бъдещето това е планова икономика управлявана от изкуствен интелект.

Бъдещето е какво е било миналото - бедните ще го ду*ат

Ставащото само доказва че цялата "зелена" енергетика е една голяма далавера. Ясно стана също че ЕС се управлява от загубеняци дет хабер си немат от енергетика. И кво? Ми, ше береме ядове,. Те това е коет може да се каже за икономиката. А, климата............ май не му пука от наще смешни напъни. Навярно динозаврите също не са дружили с екологията, та затова са изчезнали.

Тече унищожаването на Европа от соросоидите !!! Животът = енергия !!! Няма енергия - няма живот !!!

Абе эимите да станат такива като преэ 80-те,пък ми е преэ онаэи рабора эа икономиките.