Уорън Бъфет най-после влезе в клуба "$100 млрд."

Наричан "Оракулът от Омаха", дълго време най-богат човек на света, голям дарител

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е много странна птица. Много е богат ама не харчи за охолен живот. Инвестирал е голяма част във фондацията на Бил Геитс, каквото и да означава това. На децата си не им е дал много. Има и странен личен живот. В момента е женен за една (латвийка мисля че беше) която е била нещо като икономка в къщата. Когато жена му е заминала да харчи парите му в Сан Франциско (живее в Омаха Небраска град от няма и 500 хиляди) го е събрала със сегашната му жена. По нейни думи да не тръгне да тича по жени като луд. Да интересен живот е имал, не е написал биография. Би било интересно четиво. През тоя век не изглежда много голям оракъл. Повечето mu сделки сега се базират на репутацията му и огромното количество пари - преферециални сделки. Няма кой знае какви предсказания. В днешно време няма много акции които са подценени на което се основава неговата инвестиционна стратегия. И как да има ефтини акции като се печатат пари като тапети, е сега ще пуснем 1.9 трилиона в обръщение които много бързо ще отидат на борсата.

Ще влезе я, като има калинки дето да му ползват услугите.

Едни и същи оядени задници богатеят, а всички останали обедняваме. И уж все раздават, все някакви милиарди дават за благотворителност и на никой не са подобрили живота или нещо значимо за човечеството да са създали... Безполезни, алчни и оядени задници, червиви с милиардите си...

И коя точно милиардерска фондация за подкрепа на медицински, научни, индустриални проекти е отказала помощ за великия ти талант? Или на тебе мечтата ти е просто да се наядеш..

И като е толкова богат къде са ми снимките от Дубай и Малдивите? Къде му е Х5-цата? Татуси, мускули що няма? Май изобщо не е богат...

Това виртуалните пари са голяма работа. И добре че,получихме тази информация че притеснен бях дали Безос ще влезе в този клуб Сега само не знам кой първия трилион ще направи? САЩ печатницата яко работи,ще е прегрият лагерите.

Ремарке няма, но има поколения на които ще остави богатството си, а от там идва и високия стандарт на живот в държавата му, така че пичове, стига с тоя лаф за ремаркето.

Нааай-сетне,... Така се бях притеснил за горкия човек.

Обадих му се преди дни, викам му: "Уори, ако не ти достигнат 5 лева, звънни, ще оправим работата". Както и да е, дълги години да си ги харчи, животът е пред него.

sawo

Най-накрая, от кога го чакаме!

Бях се притеснил и мислех да му давам пари да закръгли

Мда-а-а-а-а,бях се закахърил за него.Мъка Карстиърс

Дърпам бърз кредит и аз влизам в клуба :))))

Бъфет много трудно се адаптира към съвременните условия във финансовия свят. Успехът му се дължи главно на това че е на пазарите преди големият им бум след 50-те. Прогнозите му обикновено са грешни. Последният пример е със самолетните компании.

Най-вероятно си прав. Ти слушай финансовите гроба на 27 години, които правят милиони, но още живеят при родителите си. Те ще ти кажат по-добре къде и как да инвестираш само срещу един онлайн курс от 299 лева.

няма ремарке....никой нищо не е занесъл там, горе!

Ехе, най-накрая. То това е е.бати и срама, чак на 90 години на влезеш в тоя клуб. Предполагам, че се чуства като пълен нещастник там.

Супер нещо е тва пандемията. Богатите стават още по-богати!

Дъртия САТАНИСТ служител на БАФОМЕТ е един от главните спонсори на плана Ковид измама 19 другите спонсори са Дьорд Сорос Майкал Блумберг Семейство РОКФЕЛЕР Семейство РОТШИЛД

Е и? Направил е пари от цялата работа и му дреме на шмайзера. Евалата