Унгария стартира "Турски поток" в началото на есента

Министърът на външните работи Петер Сиярто припомни, че е постигната договореност за присъединяване на тръбопровод от Унгария към "Турски поток"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива новини са токсично опасни в един доминиран от робовладелците зад локвата медиен свят. Ей го на, не мина и денонощие, откак бе обявена новината, и нейде в Дунава между Буда и Пеща загинаха хора. Чудовището е адски ревниво, то затова хората с опит (руснаците) умеят така добре да си крият тайните и да се представят за такива, каквито реално не са. Защото нищо свободно не вирее на тази Земя, управлявана от юдоидни рептили.

Интересно се получава. Тръбата през Турция е планирана и се строй. Тръбата през Унгария е планирана и се строй. Остава да се реши откъде ще мине тръбата по средата. Варинатите са два - през България и Сърбия, или през Гърция и Сърбия (+Македония). Сърбите още не са почнали да строят тръбата, защото не знаят накъде да я завъртят. Сега изборът е между нас и Гърция. Единия ще има хъб, а другия едно друго нещо пак с "х". Ако тръбата не мине през нас, това ще е най-силния аргумент срещу Бат Бойко, Европата, САЩ, Запад и т.н. с години. Ако обаче мине през нас, по нея освен газ ще текат и руски интереси. И много бързо ще се окажем с руска тръба и американски бази. А това е като да си държиш барута и пеплника на един рафт. Има и един друг вариант - вече да е решено. И това че нашите не се хвалят, може само да означава, че това, което е решено не е за хвалене. Това че направихме интерконектор с Гърция не особенно окуражаващо, защото все още не знаем от коя страна на интерконектора ще е хъба. Дано разума надделее и първоначалната идея за газ през България за Европа да се осъществи.

Интересното е че казваш че тръбата е "руска"...аз мислех че ще е българска или поне така е официално...

Не, нЕма да стане тая!

На тия няма ли кой да обясни, че никакъв поток няма да има. Газпром се опариха от нашите продажници.

Тръмпето да се почерпи една ледена водица.

Що ? Сърбите ще си го направят , унгарците също ... накрая ще се разберат с гърците и македонците и ние като лоялни окупанти на американците , ще плащаме .

Какво ще плащаш? Като лоялни лизачи на руски задници може да плащаме. На Унгария за какво й е да получава газ по Турски поток, като през СП2 или Украйна пътя е 2-3 пъти по-къс. По скоро се готви за доставки на втечнен газ от Средиземно море. Другия вариант е Руслямска държава да намали силно цената на газа за Унгария. Разликата в транспорта през ТП и Украйна е около 30-40 долара за 1000 м3

Той пътя от СП2 по-къс, ама и немците искат тлъсти транзитни комисиони. Пък и диверсификацията е първа грижа на всяка суверенна страна, каквато иска да бъде Унгария.