Унгария призна за първи път, че не получава никакви отстъпки за руския газ

Будапеща обаче е получила възможност за отлагане на плащания към доставчика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И, какво се оказа? Че руския газ е най-скъп и по дългосрочни договори. И, че Русия реално вдигна цената на абсолютно цяка Европа, независимо дали си приятел или не. И, че русоблизците в БГ сега не могат и дума да кажат, защото опорките им се разпадат. И, че в България плащаме по-ниска цена, отколкото, ако бяхме останали с руснаците. Или по-скоро, ако те бяха останали с нас :)

Последния с мназинство в знаковата им сграда на Дунав. А сега си прочетете и как Орбан се е уредил за цената на тръбопроводния нефт. В УЖ общата на ЕС цена за руския нефт по ОСМИЯ пакет евросанкции.. Вий си дращете.. А унгарците ще си го изберат и за N плюс първи път..

И какво излезе то.... с такива приятели врагове не ти трябват

Тоест, Орбан духа на монголския копелдак в Кремъл безплатно, като нашия Мунчо? Ами, това го знаем отдавна бре, кажете нещо ново.

Тоест Велика Унгария са руски роби.

са най-ниски... Сметайте - нас на маймуни ни правят!

Как на Орбан му се получава хем да е евроатлантически ориентиран, хем да е в добри отношения с Русия, пък наш Бойко нещо се спъва на руския фронт в последно време?

поне един 8-годишен курс при него да изкара...

Не, нем се получава, досега го търпяха, сега унгарците ще силащат

Унгария и Сърбия може и да не получават Руски газ понеже транзита минава през България .

ахахахаха опоркитееееее ... путинофилите чакат новата опорка :)

Това са истинските политици и държавници. Близко с приятелите и още по близко с враговете. И всичко това в интерес на собствения ти народ.

Да де, ама по-важно е да се гледа цялата картинка и то в дългосрочен план. Унгарската икономика е в хиляди пъти по-зависима от връзките със Запада отколкото цената на природния газ

Абе, Орбане, цървул селски, защо лъжеш, бе! Ти беше светило за нашите путлерасти! Газ евтина уж щеше да си имаш... а то... кръц! Затова ли каза, че приемаш Украйна в НАТО?

Хахаха, Унгария не получава. Получава тОрбаланчо и партията му под формата на кюлчета. Бедните да го духат. И у нас имаме такава мутра.

Че то освен няколко платени трола, кой друг си е мислил, че Унгария ще получи отстъпки?! Руснаците имат една особеност - те се държат що-годе нормално само с по-силните от тях. Няма никакво значение колко ще им се правиш на приятел, как ще им се подмазваш, как ще ги ласкаеш - по-слабите те считат за отрепки, заслужаващи да бъдат грабени. В сравнително мирните години кой получаваше най-евтиния газ в Европа? Германия, наследниците на лошите нацисти. А най-скъпия? Послушна България, разбира се. Добре е путинските тролове да запомнят това - руснаците нямат приятели. За тях има само по-силни от тях и измет.