Украйна ще доминира в Давос, а какво ще е мястото на Русия

Вместо "Руски дом" форумът организира "Дом на руските военни престъпления"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а улица Vолодомир Zеленски кога?

Вони та се не трае на умиращи путкински тролове. Злобейте гниди ялови. Целия свят ви ненавижда.

ВОДЕЩИ НОВИНИ / ПОСЛЕ 1:1 Руски публицист: Толкова сме зле, че и България ще ни превземе 22 Май 2022 авторАЛЕКСАНДЪР НЕВЗОРОВ5 248 YouTube / екранна снимка ...Като невъобразима по значението и мащаба си военна победа путинската пропаганда тържествено ни поднесе окупацията на Херсон. Редно е да отбележим, че тази военна победа, този героичен щурм, този боен подвиг на путинската армия се получи толкова убедително, само благодарение на това, че в Херсон и околностите му украинската армия просто я нямаше. От путинската армия се искаше само да се изсипе и да окупира неохраняемия Херсон; да набучи навсякъде знаменцата си и да удуши по мазетата тия бабички, които заплюваха путинската армия в лицето. Това е единственото, което можа да направи армията за три месеца война. Това победоносие на Путин излезе по-скъпо от всички войни, които е водила Русия от XV век насам. Виждаме някакъв абсурден и особено ярък пример на военно-политическа гъзообразна некадърност, нещо сензационно. Такива неща поначало не се случват. Но Путин някакси успя да го постигне. И това е единственият резултат от три месеца война. За тази проява на всемирно величие цената засега възлиза на около 30 000 руски трупа. Пикантна подробност е, че пълното отсъствие на боеспособна армия е видимо за всички. Вижда го целият свят. Ние знаем, че около Русия сега се е струпала тълпа очевидци на този позор - внимателни очевидци, предимно недоброжелатели. Те виждат, че с такава армия Русия може да бъде превзета с голи ръце дори от България, може би. Всичко и за всеки е очевидно. Става ясно, че единственото, което умеят защитниците на руското отечество, е да се скрият по-далеч от противника и да мятат ръждиви съветски ракети. Ако може някак от безопасно разстояние да тряскат на късмет това съветско желязо в по-голямшки градски мишени от типа на културни домове, детски градини, болници и други крупни цели. Командването е хаотично, бездарно и алкохолизирано. Тоест умеят да убиват с ракети, да грабят градове и да насилват. За това ги бива. И нищо повече засега. Но всички тези фокуси, които показва сега путинската армия в Украйна, няма да вършат работа при една отбранителна война на собствена територия. Ето това е позорната истина, уви. _ Александър Невзоров (р. 1958) е съветски и руски журналист, бивш депутат в Държавната дума (1993 - 2007) и бивш приближен на Путин. От 22 април 2022 е в списъка с т.нар. "чуждестранни агенти". От 4 май 2022 е обявен за издирване. В момента Невзоров е извън Русия. Източник на текста е YouTube каналът на автора, който се поддържа с дарения

истерията и малоумието вървят винаги ръка за ръка, но никога не помагат... С тези непрестанни "рекламни мероприятия" дори хората на запад започнаха да се отвращават от укрите!

Много ще ни липсват нацистите от Азов, които со предадоха в плен на руснаците. Те заедно с зелински щяха да са почетните гости на нашето фашистко сборище. Мъка, мъкааааааааааа!

Три пъти Ураааа за Олодимир Еленски от днес .....

украйна доминира по всички международни форуми, дори в Холивуд и Евровизия, но загуби излаз на Азовско море и няколко АЕЦ-а

събират пари отвсякъде и купуване на бракувано американско оръжие

Прибирай си Циганите Хахоли от Страните които ги приеха Маймун !!! Окрина скоро ще моли Руся да я приеме !!!

Наркоманче скоро ще се предозираш лайно такова !!!

Също ЕС, САЩ и другите партньори да събират повече пари от руските олигарси, за да се ремонтира инфраструктурата на Украйна, че я съсипаха.

Русия няма да ходи в Давос. Тя няма място там. Тя ще ходи на една друга среща в Default-ос

В юни има алтернативен бизнес форум в Санкт Петербург! Там се идват тези, които се съгласиха да правят бизнес с рубли...

Зеленски ми прилича на Дракула с рогца.

Представи си какво го чака Путин като отиде скоро в Ада ако Зеленски е дявол там.

И там Путин ще му е "баща", ще е по-голям и важен от него, даже едва ли ще се засекат Зеленски ще бъде някоя много долна и слаба категория вид и едва ли Путин ще знае за съществуването му. И в Ада, и на Земята, и в Космоса Путин винаги ще бъде Бог за зеленския, няма сравнение между тях.

В Давос ще се събират все тъпънари,дето да се чудят как да изсърбат кашата,дето сами забъркаха.

Украйна ще доминира в Давос ама с отрицателен знак. Русия отдавна е отсвирила пошлото събитие в Давос и я боли гъза за това че американците пак ще правят на велики. А Окрайна с нейното агресивно държане и фалирала икономика ще бъде отбягвана от всички участници, обрулени от инфлацията.

Bravo, mnogo sa umni, a posle kato doidat rusnacite i si napraviat dom ot shveicaria?