Коментари - Турция заменя Германия като производител №1 на ток от въглищни централи в Европа | Бизнес.dir.bg
назад

Турция заменя Германия като производител №1 на ток от въглищни централи в Европа

Анкара има нужда от твърдото гориво, което е евтино в момента и идва основно от Русия

Обратно в новината
| Автор : Георги Велев, 3е-news.net

Коментари - Турция заменя Германия като производител №1 на ток от въглищни централи в Европа | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво има да се коментира?Краварските подлоги ни докараха до там, че от енергийни тигър на балканите,се превьрнахме във вносители!Престъпници!

най големия радетел и агент на влияние ДС агента Иван Хинтовски това ни обещаваше само и само да не строим мощности, още казваше ни че имаме излишък от ток и не ни трябват централи. "Турция ще ни залее с евтин ток" .

10 евро киловата в Европа, че да става тая революция. Ритуално самоубийство. Закриваме индустрията, но ни трябват имигранти от кафевите.

А нашите почти 3 гигавата от Мариците на скраб....

И откога Турция е в Европа !!?!

Вероятно от както Грузия и Армения кандидатстват за ЕС

Затова Турция ще гледа Европа през крив макарони, както и гражданите на РФ.Само руските подлоги да внимават защото 80 са вече на отчет в ЕВРОПОЛ и ще ходят на море в Гърция ,ама някои друг живот.

Турция развива своята енергетика, а България ще тегли 20 МИЛИАРДА долара заем от банка в САЩ, за изграждане на нови блокове в АЕЦ пак с технология на САЩ. Това е заробване на сегашните български деца, те ще изплащат тези пари в бъдещия свой живот.

Шило

Слугата трябва просто да изпълнява. Той няма право на мнение и инициатива, която да е в ущърб на господаря!

Шило

И в един момент ще се окаже, че Турция е основния енергиен хъб и доставчик на Европа! Дай живей ЕК и премъдрия ѝ ръководител- Урсула фон дер ЛайНен! А преди години, ние изнасяхме ток за целия Балкански полуостров.

Хахахаха как трият в Дриснята .... как е евролиберали! Лайняната си е много хитра тя, уреди си родата до седмо коляно за поколения напред, идиоти са избирателите, които гласуват за тези, дето я назначиха на този пост! Трий соросидна редакторска сган!

500+

Браво на турците Ердоган е хитър а нашите управници гледат само цап царап и потупаване по рамото

А нашите дупедавци закриват, защото така им е казано и те слушкат и изпълняват ! Добре, закрийте Мариците, но ги заменете с нещо по-ново, хубаво и полезно. А хората, които са имали работа там - на улицата и да се оправят сами както винаги. Българските "политици" през последните 35 години са едни жалки марионетки и предатели.

Европа не толерира въглищата, анадънму ?

Тя скоро Европа няма да толерира отоплението и храненето

Брях тез турци, много умни..Ганьо трябва да гледа от тях, не от германците...И богат ще стане....Милиони германци ще се юрнат да работят в богатата Турция , ще си купуват турски коли и ще пътуват по три дни, за се приберат вмирисани и да се похвалят пред родата

Шило

Възможно е. Ако не турски, със сигурност ще са китайски! Където е енергията и суровината, там е и силата!

И разбира се замърсеният въздух от турските и сръбски тецове щом стигне граница на ЕС се връща обратно.

Естествено, не с-с-с-ставай смешен...

В последните 20 години ние затваряме, те отварят.

Ще внасяме ток произведен от въглища, интересно как турците успяват да плащат въглеродните квоти и да им излиза изгодна цената на произведената от въглища енергия, а на нас не ни излиза

много просто - турците не плащат никакви квоти, за разлика от говедата на запад от тях

Чехия строи 4 нови ядрени реактора по 1300 МВ два от които на границата с Бавария. Вчера лалугера Хабек откри проект на подводен кабел с Лондон дълъг 725 км и струващ 3 милярда Евро. В момента има свтъхпроизводство на ток от вятърни генератори но само когато има вятър и тази енергия отива на вятъра. Фирмите от Германия се изнасят към САЩ и Китай, понеже енергията е от най-скъпите в света

Ако с това се спира глобалното затопляне, значи Урсулите са прави. Ако с това само обедняваме, значи те ни убиват . Нека всеки си направи извода

Вече за нищо не стават!!

Това стана с наша помощ затворихме си нашите АЕЦ блокове, и ТЕЦ Варна и други мощности за да станат рентабилни прокетите им да строят ТЕЦ-ове и затова разни бивши агенти на ДС говореха че не ни трябват нови мощности , а по добре да внасяме, за да се окаже че изплащаме Турските инвестииции , оказа се че хора работели за ДС сега са най големите предатели на Българските интереси и са се продали на чужди държави и използват ДС вързките си за да влияят на процесите в страната и то не в полза на нашата икономика

Излиза, че Малтин Димитлов е бил най-коравия ДС агент

да не се обиждат ДС агентите, ама всичките станаха честни бизнесмени и агенти на влияние, и те си останаха ключови за тези неща. Иван Хинковски "Турция ще ни залее с евтин ток" . Този човек влияеше на различни партии и от поне 14 години е агент на разрухата по затваряне и унищожаване на енергетиката ни, той беше най големия противник на Белене още коагато можехме да е построим покрай неговите лъжи се забави значително преокта, докато сега е невъзмжно да го правим

ама турция не е в Европа

Като ви харесва да отидем иние

във вносител на нещо: на работна ръка (от военни и феодални зони), на енергия от ТЕЦ и АЕЦ (но не от немска територия), на електромобили (от Китай)

Явно турците са много глупави. Трябва нашите зеление "експерти" да им обяснят как в ТЕЦ няма бъдеще.

Турците щом могат да плащат да вредни емисии, може всичките кюмюрджийски централи да се преместят там, да си им дишат отровите.

че като завърти вятърът и в България може да се издушим като мигранти в ТИР

Не плащат за вредните емисии.

Все още не плащат...

иди в Турция да подишаш малко чист лигнитен въздух...

Ти на границата как спираш въздуха?