Турция отчита голям ръст при износа на газ, България е сред водещите направления

През септември страната е внесла синьото гориво от 4 страни, като близо 60 на сто идва от Русия

Обратно в новината

Коментари - Турция отчита голям ръст при износа на газ, България е сред водещите направления | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние газ от Русия не внасяме. Купуваме само турска дошла от Русия.

внасяме пак руски газ през Турция , тоест чрез посредник с такси и комисионни. Руски газ внася и ЕС през трети страни /тръбен/ и 80% от втечнения газ -пак от Русия с кораби но на висока цена. Често на евроджуджетата и на " санкционирана" Русия която приключва тази година отново с колосален излишък в платежния си баланс.

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ПАК ЛИ ВНАСЯМЕ РУСКА ГАЗ ПРЕЗ ТУРЦИЯ-НЕВЕРОЯТНО !!!!!!!!!!!!!!!!КОЙ БИ ГТО ПРЕДВИДИЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! АЗ МИСЛЕХ ЧЕ ВНАСЯМЕ ГАЗ САМО ОТ СЪЕДИНЕНИТЕ КРАВАРСКИ ЩАТИ !!!!!!!!!?????????????

За да направим "мръсно" на руснаците позлатихме И руснаците И турците.. Държава на малоумници и предатели избирани от идиоти и психично болни.... Закривай

Европейско скудоумие в действие. Подкрепено от компрадорските ни управляващи. Избирани с конкурс - тъпи лизогъзци. Киро, Кокоро, Лена, Шиши, ББ, Мравояса, злото украинско куче Тагарев, мекотелото Денков, Дългошиестата гъска. Обаче пък ще ни демонтират руския паметник. Стана ли ви по-топло, по-евтино, по-европейско и атлантическо? Ако ви е станало - честито! Давайте предложения какво да съборим още, или да подарим на Украйна. Важно е да събаряме, не да градим.

Скоро Турция става и топ износител на петрол за България... освен на газ... ХАХАХХАХАХА Машала ефендитата надминаха шейховете по богатства.. а управляващите ни счупиха тъпомера... слаботкова и корумпирана държава.. сме.. Не искали руски газ затова руско-турски... той е е демократичен след комисионните Измет корумпирана...

Няма нищо по сладко от турският маркуч! Ако газта е руска! Важно е маркуча да е турски! Под добре руска газ през турски маркуч от колкото руска газ директно в България. Не напразно България 500г е духала турските маркучи.

Добре че са турците, за да ни кажат истината за газта. И не само това, но се разкрива и лицето на сегашните ЕВРОАТЛАНТИЦИ, нали все са против Русия, пък купуват руската евтина газ. Или си мислите че те не знаят че е руска ли? Просто няма от къде другаде да вземат, но имат наглостта да ни лъжат. Скапани боклуци - ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!

Браво на турските управници Българските управници заслужават процеса в Румъния от 1989 година

Тези 3,09 процента от САЩ идва при нас.Не усещате ли колко по силно е парното тази година.