17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надявам се и колегите й от ГЕРБ и ДПС да са гласували за :) Моля обърнете внимание на последния абзац от статията

Да наистина как не знаех че урановите мини са толкова зелени и чисти….. И ядрените отпадъци служат за торене на украинската пшеница. След две години убеждаване да не стане и Путин спасител на демокрацията по света.

а голямата електроенергийна криза що плъзна не само по европата но и по света след безумните и недомислени санкции що ги наложиха на руснаците, ама на тях им дреме и се присмиват на всички след като "от страх пред санкциите" си го преместиха в другия крачол!

Аз си мислех че Путин е тоя дет набързо убеди зелените еврокалинки. И си мисля че скоро и въглищата ше ги признаят за зелени. Путин просто е убедителен в това отношение.

Ядрената енергия не е зелена. Ядрената енергия е заем (екологичен, не финансов), взет със срок на изплащане 10 000 години. Ще го изплащат 400 поколения. Ама на нас к'во ни пука?!...

който не знае нищо а и не умее да мисли. Още си си в 19-и век, хаджи Генчо..

Не може да бъде! Не очаквах нещо смислено от ЕС!

Путин ги "убеди" за няколко месеца тука... И то добре, че не беше зимата, щото тогава щеше да стане много по-бързо убеждаването...

Аз мисля, че "амнистирането" на ядреното гориво е грешка. Но накрая го ... духаме бедните.

Най-евтината и безопасна (засега) енергия! Само термоярдената ще може да я бия, ако успеят да я овладеят в обозримо бъдеще.

Вагинално ли ги убедихте, момичето?