Цените на недвижимите имоти ще растат и тази година, прогнозират експерти

Бързите продажби "на зелено" не са задължително хубаво нещо за инвеститора, коментира Ирина Кънева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"защото новото строителство в момента се продава "на дупка и на чертеж"" Изобщо не е вярно, строителите се опариха и никой не предлага на зелено. Защото никой не знае цените на материалите след 2 години.

Откачена работа!Логика няма,населението масово емигрира извън България,остарява,оглупява,измира,обеднява,бизнеса се крепи главно от просия на еврофондове,и емигрантски пари,а празни имоти има във изобилие,би трябвало вече мотите дори да се предлагат без пари за да не стоят празни!

Добре че напазарувах 4-5 апартамента в студентски преди да скочат цените. Верно с големината на кенаф са ама на селяните дето съм ги отдално са много доволни.

до броени дни ще има кървава революция в България, а тази сган тръгнала да ми говори за повишаване цените на имотите. И на вас ще ви бъдат порошени главите с павета.

И ЗАЩО?????????????

Защото ще са по-ЕВТИНИ ОТ ХЛЯБА. Всеки който си напълни резервоара получава бонус панелна хралупка в люлин

За бога братя, купувайте!!!

... и прочитам другата дир.бг новина няколко дни по-рано, с доста различна "прогноза" "Силно поскъпване на жилищата: ето какви са причините "

Тихомир Тошев: Клиенти, които са идвали при нас и са казвали, че искат да направят инвестиция с кредит, съм ги връщал, защото инвестиция не се прави с кредит, а тя е такава, когато си спестил едни пари и трябва да ги инвестираш, коментира Тошев. Дали с кредит или кеш покупката на жилище е инвестиция имайки предвид че последните над 30години цените усточиво вървят нагоре... Другаря Тошев на дали може да си представи как се пестят 150-200к евро от обикновен работещ за покупка на апартамент в София!

SirBob

Съвсем точно казано.

Случайно да забравихте да напишете "платена публикация"?

Балъците още чакат да се върнат цените при комунизма от по 5-10 хиляди лева за апартамент

Тя и шестицата от тотото беше 20 хил лева, а сега е някакви милиони.

де го чукаш, де се пука... аман от тъпунгели като теб.

Среща на формите за недвижими имоти с логото "Треска за имоти "! Яко а?