Три препоръки на Брюксел към икономиката на България

Двете са за данъците и банките, третото-за хората в неравностойно положение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

къде му е уискито?!

Кучетата си лаят,керванът си върви...

Нали всичко ни е наред.Какво има да ни препоръчват.

Абе, 'що оставихте да се унищожи (запазвайки умишлено мълчание) селското стопанство на държавата с най-добри условия за него, а раздавате лихварски съвети! Защо бълг. банки са в чужди ръце! И пр. ... ДА не би това да е случайно?!

Безработен, здравно самоосигуряващ се (без прекъсване) не може да вземе направление от ДжП-то, защото няма, в момента, в който му трябва, а час за преглед има чак след седмица, и поради това е принУден да плати 25 лов. при друг лекар в същото мед. заведение, при положеноие, че си плаща редовно здравна осигуровка. К'во праим в този случай! На кого да се оплачем!

И трите препоръки не са за растеж на икономиката а точно за обратното: 1. Ако държавата събира повече данъци властта ще има повече парички за харчлък, но няма да ги даде за икономика. 2. Ако се затегнат условията за кредит, по-малко предприемачи ще имат пари да инвестират в икономиката 3. Много е човечно да се дават повече възможности на "хората с неравностойно положение", но това струва пари.

Ти колко си ограничен ... или може би манипулатор

Ти си ограничен.Слушай батко си!

А парите, дебил, са за хората, а не обратно. И понеже, отворко неграмотен, не знаеш, пък и в мисленето не ти е силата, тези хора в неравностойно положение плащат напълно равностойно с теб убийствените ДДС и акцизи, за да има повече да краде управляващата мафия.

Тези верано са новата страна на съветите - пари не дават ама съвети ръсят под път и на път. Нищо де, ние сме свикнали от времето на една друга страна на съветите. Както се казваше в един стар виц от тогава - Аз овен няма да ти дам, но ще ти дам един добър съвет.....Ай чиститу!!!

Към България са отправени три основни препоръки за тази и следващата година. Три най-общи "лафа" , наречени препоръки.

Много гадна статия ! Защо не я скриете , както ДОКЛАДА НА САЩ , за корупцията в България ?

От ЕС ,.....дойдоха , видяха , и победиха ! Бълагрия си остава , най-бедна и най-корумпирана държава !

За награда за БЪЛГАРСКОТО ЕВРО ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО : --ЩЕ ЧАКАТЕ ОЩЕ 28Г. Ще видите Макрон , през крив МАКАРОН !

Когато циганите станат европейци, тогава и ние - на кукуво лято.

Брюкселци не се ли научиха вече, че каквото и да предоставиш на ромите, те ще го омърлят, строшат, никога няма да се променят, винаги ще искат да мързелуват и живеят на гърба на обществото.

Още 28г., ПРЕХОД ! А ЧЕСТИТО , А МЕРСИ ! ЕС , ........ АМА ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН !

Царе са на приказките и препоръките, но за друго не ги търси. Извинете и за кьорсофра стават, ако някой черпи от името на народа си.