17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това е Тръмп. Не се ли изхвърля повече от необходимото?

браво тръмпи, брао мао! ми що требва да има и годишен отчет,а? един път на 10-20 години. Така сека акциа на борсата ше престане да има обективен измерител и ше струва толкова, колкото кажеш......например, тесла спокойно би могла да стане 10 хилки у зелено. ма на загуба, ма не раздава дивидинт, ма надценена. не дръж на тез неща. компаниа визионер, тука за столетиа, изобретила тока. шибай от 355 на 10 хилки с декрет и си капитан.

Неудачен пример, добитък. Тесла е с годишни приходи от 10 милиарда, така че при пазарна цена 55бмилиарда изобщо не е надценена. А дивидент се дава, ако няма инвестиции, а тук има в десетки милиарди.

ко рече? начи викаш аз си купувам нещо за 5 лева. средата е такава, че същата стока, за да не я разпродавам ми киха сека година по 10-20 стотинки дивидент, тоз мушеник НЕ МИ ПЛАЩА НИЩО ПРИ СЪЩИТЕ УСЛОВИА и ми пее песничката, че ПРАВИ ИНВЕСТИЦИИ! Само верващите в лъжи и реклами, а да и некви дет са тъпи, не си връщат парите чрез продажба на книгата за моментната и борсова стойност. цената на тесла на борсата пада и ше пада. теоритично, нищо не я спира да стане 0.........................ше го гледаш тоз филм, скоро.

А кога ще започнете да давате ОТЧЕТ,към Световната Банка, за покритието на доларчето ?

Тръмп е най-умният президент, който САЩ имат от много години насам. Тримесечните отчети принуждават фирмите да действат като еднодневки

Умен, умен - колко да е умен? Тези отчети се изготвят "автоматично" от програмните продукти на фирмите.

не са само отчетите, но и докладите, които са с много текст. То си е като годишен финансов отчет, но на тримесечие. Освен това трябва и одит на тези отчети.