Тракторите достигнаха Брюксел и Париж, арестуваха 18 фермери, ЕК с отстъпки (видео)

Френският вътрешен министър назова "червените линии" - пазара на едро, летищата и столичния град, в белгийската столица стягат протест на площада утре

Обратно в новината

Коментари - Тракторите достигнаха Брюксел и Париж, арестуваха 18 фермери, ЕК с отстъпки (видео) | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путлерастията е наскачала на темата. А в Путлеристан там направо щяха да ги арестуват и разстрелят или най-малкото да ги пратят на фронта

Важното е да има пари за Украйна.

На френските фермери. Само как поливаха администрацията с лайна!

А ще имат ли нафта да се върнат,или ще ги оставят за претопяване?

не е на два ката според Урсуле Viva Cocaine

Очевидно е, че за всичко е виновен Путин! Лично той пусна тежка тракторна армия срещу Брюксел и Париж!

Да им пикая на "червените линии" и всички други чиновнически простотии, които те - управляващите, отдавна са прекрачили...

Тракторите достигнаха Брюксел,скоро и руснаците

Добре че има фермери. Иначе с тия мултинационални концерни всякакъв протест е невъзможен, работната ръка е разпръсната в различни държави и краища на света. Няма как да се обединят.

По голяма идиотия можеш да измислиш. Давай, напъни още

Ааа Францията....един от най-големите и скъпи кенефи на Европа.

Мачкане на еврогейските шабос гои и шабос гойчето на смяна да трие

Този малоумен социализъм е последния пирон в ковчега на Европа. Спираме развитие и конкуренция, за да може хрантутници развяващи машини за милиони да си живеят добре.

_stankow

Каква конкуренция при земеделското производство ? Земеделието е на дотации в Европа от 60 години ... Никакъв пазар, никаква свободна конкуренция няма там и не може да има. Държавата не може да си позволи да фалират фермерите ѝ в мирно време, защото във военно кой ще храни народа ? Протестът е за повече субсидии, изобщо не става въпрос за "свободен пазар". Квоти за Украйна и Молдова - това пазарна мярка ли е ? Чисто административна. Която нарушава какво - ами субсидиите, не свободната конкуренция.

А бе, ДА ПРИЕМАТ Украйна в ЕС ВЕДНАГА,...ТА ДА ПЛАМНЕ ЦЯЛА Европа!

Евала на фермерите. Стискам палци да се преборят. Кофтито е, че силите на злото играят дългата игра и могат да чакат. Щом им се опъне някой отстъпват и пробват пак след няколко години. И обикновено успяват. С това пасивно поколение родено след 2000г, като дойде време те да се възпротивят, надали ще направят нещо съществено.

Ние от Прогресивните и Пасивни жендъри искаме само прави и корави краставици.

Абе, да питам 500 IT-та имат ли право да затворят всички сървъри в една страна и да настояват за нещо? :))) Или това вече ще бъде тероризъм? :))))

Усмивките не помагат, личи си колко си тъп.

Време е за нови санкции срещу Русия и фермерите ще се приберат.

Тамън да цъкна минуса и загрях иронията :)

да ви споделя ли нещо... ама много към теория на конспирациите - ами мисля си че хората популацията на планетата вече сме в повече един златен милярд го мисли и не ги бърка да палят войни... много паплач много протестър тълпите все мрънкат скачат за права ... няма да се учудя и Путин да работи със същите глобалисти и общо взето все му е тая че ще се изпотрем важно му е неговият лагер да е по-силен и голям или поне да не бъде разграбен от същите тея глобалисти

Защо всички ми се нахвърлят с такава злоба "глупако" , "простако", "а бе", ... Не е ли възможно да се води възпитана дискусия. Аз не съм бил в САЩ , инвалид съм, но съм чел доста много и следя какво става. Капитализмът минава през възходи и падениа (и войни), но това не променя факта че е най-напредналото общество. Вярно е , има неравенство което ще се задълбочи в идните години, но ... това е положението. Ако чакате да дойде "равенство и братство", значи си губите времето, вместо да се адаптирате към изискванията на модерното западно общество. Иначе , то ще ви принуди.

Типично мислене за "Мистър Кеш", демек материалист. А пък някой от нас не са съгласни да ни принуждават, освен това кеша не ни е по-важен от свободата. Да, има такива хора, колкото и да не ви се вярва :-). Отделно модерното Западанало общество или ще се реформира или ще има войни и хората сами ще го разпаднат и ще има нещо ново. Също така борбата за равенство и братство е в основата на всяко развитие, в положителен смисъл. Има и развитие в отрицателен, алчност, материлизъм, егоизъм. Такива ми ти работи, както виждате не ви обиждам, просто анализирам. Вие също сте свободен да бъдете каквото си искате.

то "равенство и братство и свобода" под формата на ози птеминал строй с развети червени знамена никой не вярва че ще се върне, просто си искат демокрацията обратно хората, щото усещат че нещо под носът им става - финансират се войни и се внася конкурентна продукция на по-ниска цена от там където им изтичат и парите и сега протестират щото те не са гласували точно за това... едва ли искат строй различен от капитализма, искат си същия строй отпреди 10години 5 години в който те имаха влияние в държавата си и континента си и печелеха добре.... а сега нямат никво влияние за решенията в държавите си и Европа тея фермери и жители и плюс тва не печелят толкова в несигурност живеят и война им тропа на вратата говорят им за ар ии бюджети ядререн щит г та това не е тяхната демокрация

Не съм казал, че под "равенство и братство" се разбира комунизъм и други утопии :-). Просто хората винаги ще се борят за справедливост и по-добър живот. А отвъд кеша има много невидими неща за нас дето са много по-важни от самия кеш. Сами по себе си материлистите са достойни за съжаление и обречени.

Само да уточня, че не съм материалист, въпреки че използувам днешния ник на президента. Аз просто изказвам мислите си за съвременните тендеции. Не очквам нещо добро, за съжаление. Приятен ден, аз отивам на процедури, желая ви здраве!

не те разбирам но Кеш повече няма да има кешът вече губи значение... иде ново нещо и услуги и права и облаги и материални ценности няма да ги води кеша и никой не го е грижа колко развито ще бъде масовката от обществото в която сме ние

Просто се подвеждам по ника ви, нищо лично, не ви познавам, вие си се позвате, тоест вярвам ви като казвате,че не сте материлист, радвам се да го прочета. Успешен ден!

Цяла братска и работническа Европа и Америка се дигна да си трепе джендър кръвопийците , извратеняците и тираните тук българина спи евроатлантически зимен сън. Кога ще почнем да тричаме и ние дебелогъзите софийски паразити , думбази и американски копелдаци от хомохунтата??

Работят ли санкциите? Наказваме ли Путин?

Ма те санкциите са срещу ЕС.

Да живееш в цивилизовано западно модерно общество, е голяма привилегия. Селендурите и всички неграмотни пролетарии требе да се цивилизоват малко, да ходат на училище, да понаучат да прават нещо полезно и търсено в модерното западно общество, а не да си я карат както преди 100 години. Светът върви напред, ако искат да се адаптират, ако не - да роват в кофите за боклук или да ходят в Русия, никой не им е длъжен да ги хрантути. Храна пристига достатъчно много от третия недоразвит свят ...

цццц намали простоията глупако..21век е далечот модерен по скоро е безумен

Звездичке, защо се ядоса че почна направо да ме обиждаш? Кое не е вярно от моята теза? Пак повтарям, Западът (капитализмът) не може да си позволи да спонсорира тези оръфлеци с тракторите, свърши се. Храни и дрехи идват на безценица от третия свят.

Ти някога ходил ли си в сащ или си ги гледал само на снимки или по телевизията?! сащ след "спечелването"(загубата) на студената война и последвалата еуфория, вече не са това което бяха. По данни на тяхната си статистика ВСЕКИ ВТОРИ АМЕРИКАНЕЦ не може да си позволи жилище, медицинско обслужване и храна. Някогашният рай на земята се превърна в обречена на мизерия територия. Тези емигранти от Мексико влизат в сащ само за да плъзнат по света с американски паспорти.

абе мизерия не е а а гати робството

Върховният представител на ЕС по външната политика и сигурността Жозеп Борел, на среща с посланиците на ЕС: „Нашето благополучие се основаваше на евтина енергия от Русия и евтината работна ръка на Китай ... Хората все още не осъзнават факта, че Русия и Китай вече няма да бъдат това, което бяха за развитието на нашата икономика. Изчезна светът, в който САЩ осигуряват нашата сигурност, а Китай и Русия - нашия напредък.” Той изрази опасение, че продоволствената криза тепърва ще се задълбочава. По неговите думи предстои рецесия... --- толкова беше с "цивилизованото западно модерно общество"

Момент, това го казва един чиновник, който не е сложил две тухли една върху друга. Вие на такива ли вярвате, не може ли да се напрегнете и да помислите малко за себе си?

Въпреки целия куп санкции, Западът не може без най-важните руски продукти, дори и да иска. По-специално, продължава активно да купува торове. Това разгневява местните производители; химическата промишленост изисква ограничаване на „враждебния“ внос: в края на краищата могат по някакъв начин да се справят без енергийни ресурси. И няма значение, че редица предприятия просто фалираха поради енергийната криза - такава е цената на внезапната "енергийна независимост". Сега торовете са станали още по-скъпи и е невъзможно да се откажат от тях. ЕС е объркан и търси начини за решаване на проблема. Преди няколко седмици започна рязка ескалация на конфронтацията между френските власти и земеделските работници. Една от причините е, че от миналата година влязоха в сила нови закони, наредби и препоръки за разпределяне на субсидиите за занимаващите се със земеделие. Земеделците не могат да скрият факта, че конкурентите в чужбина не спят. Поне в Испания, където трудът в бранша е два пъти по-евтин (средно 7 евро на час, а не 15), както и фактът, че в някои страни от ЕС изискванията към селското стопанство не са толкова строги и категорични, колкото във Франция.

Това е абсолютно вярно че не може без ресурсите на Русия. Затова е и цялата "игра" която се разгръща пред очите ни. Да те уверя, че никой няма да остави 150 милиона пияндета да владеят 1/3 от ресурсите на земята. Трикът е да ги разкараш тея без много загуби. Ти на кого залагаш?

Залагаме на историята! :-). Наполеон, Хитлер и други са се опитвали и знаем как свършиха.

А нещо за СССР и 1991 да ми припомните ?

СССР имаше утопични икономически основи и просто фалира. Комунизъм все още не е възможен, на фона на това което представляват хората, утопия е. Нещата се променят, сега САЩ ще фалират, до 10-20 години, неизбежно е, по други причини, главната е алчност, отделно при капитализма има цикличност. СССР като фалира ресурсите пак са си на наследника им РФ, не са ги победили, тоест не ги контролират :-). Тоест говорите за нещо съвсем различно, аз ви говоря за войни.

Вождате какво се случва, а представете си ако колективния запад стъпи малко по-накриво, и първата ракета падне в париж. А колко хубаво си живееха всички, Русия им продаваше ресурси, те си плащаха, после руснацоте с тези пари купуваха имоти из западна европа, яхти, чанти за десетки хиляди евро, скъпи вина и почивки из тузарските курорти на италия, францоя, австрия. И това беше само върха на айсберга. Но идиотите от ес, решиха че това им е малко, и пожелаха да крадат и грабят руските ресурси. Е не успяха, няма и да успеят. За в бъдеще тези ресурси отново ще се държат от РУСНАЦИ, а който ги иска ще им плаша! Мерак им беше да настъпи хаос в Русия, а западни компании да вземат на концесии природни блага, а на нас да обясняват това колко е демократично. Радвам се, ес търпи абсолютен крах, пълна политическа и военна загуба! Сега урсула и барозката да излезат и кажат на фермерите че Путин иска да ги напада! Ахахахахаха Z

Чудни картинки от протестите в Белгия, Холандия, Испания, Италия и Франция. Най-интересно, разбира се е във Франция. Там са и най-крайни! По "БГ" медиите тия картинки няма да ви ги покажат...

плебса само бой го оправя, не стига че им дават субсидии а на всичко това протестират и възпрепятстват нормалните граждани, демокрацията е приложима само за спазващите законите, а за останалите само бой

Червените линии по време на френската революция са били да не се обезглавяват краля и кралицата . Сегашната либерстка върхушка обслужва корпоративни интереси и също поставя червени линии...

Нормално е да протестират, 50 млрд. за оръжия и убийства в Украйна може, за образование, здравеопазване, инфраструктура и за фермерите в ЕС не може.

този еврогейски съюз се оказа пълна трагедия бате. военна техника срещу протестиращи. тези диктатори много ги е страх от народната любов

Да им кажат, че 'Путин не може да победи', 'Битката за Украйна е битка за Европа' и всички останали пропагандни глупости.

А Сополан Пусито какво ще изминджа по въпроса?

Във Франция фермерите пускат овце по улиците... :))) Отделно разкопават асфалта по магистралите, за да блокират движението!

нашите уроди щели да забраняват дизела, на електрички им се возело. Направо на електрически стол!!!

Както ще ви обясни Киро истината или позицията на ПП-ДБ, арестите са ДЕМОКРАТИЧНИ, а фермерите са русофилистици платени от Путин дето иска да разруши ЕвроРайха отвътре.

Мисля че е време лгбт общността да обяви поредния пакет нечувани невиждани санкции срещу Русия.това на нищо не прилича, чакаме руснаците да скочат на протести, а то западноевропейци протестират и ни мътят водата

Щом се е стигнало до там брюкселските зелки да си пазят скапаните, дрисливи, Давоски задници с бодлива тел и тежка бронирана техника, значи дъното е достигнато. Да се пазят от хората, които им осигуряват храната и ги хранят. Слава на Украйна, слава на ковид и да живее климатичния фашизъм и новата индустриална революция свързана с изкуствения интелект и интернет на телата. А на всичкото отгоре ще хранят хората с буболечки и ще ги карат да гладуват. Това са лозунгите на фашизоидната, истеряласала, психопатска, евроджендърска секта. Еврократите брюкселски зелки са просто пионки, изпълняващи волята на глобалистите. Те не са политице, не са личности, а просто жалки мекотели и продажни боклуци.

Веднага да им се конфискуват тракторите и да се дарят на усраина! И Мърсула Лайнен да им удари по един бустер, че много са се разподскачали :)

ПИСМО ДО БЪЛГАРСКИТЕ ЧАЛГАПИТЕЦИ: Здравейте, чалгапитеци, Как сте, как сте? Oдират ли по 10 кожи от гърбовете ви? Малко са 10, тука си требе двойно повече - по 20 кожи да ви одират. Да ви дерат до под кокал. Как е, спекулата?Хубаво ли ви е да ви гърбят с петорно надути цени на абсолютно всичко, включително и на недвижимите имоти. Имам много лоша новина за вас, лакоми селски гъзове. Съвсем скоро, много скоро, ще ви вземат u конфискуват имотите и ще ви дооберат до шушка. И всичко ще напълно законно. Идеята е да нямате никаква собственост и да бъдете зависими. Щото всеки дори и с малка собственост е независим. Управниците-соросоиди, прислужници на Сорос и световните кукловоди глобалисти-сатанисти отлично знаят, че повечето от вас имат по 5-10 апартаменти. Знаят, че за вас единствената ценност във вашия мизерен и безсмислен животец са само парите и имотите. Ще отдавате имотите си под наем, ще пърдите и ще си живеете царски, a? Cвърши това време, запомнете го МНОГО ДОБРЕ! Със законови разпоредби ще започнат да ви отнемат имотите, да ви облагат с данъци умножени минимум по 10 - данък имот, данък смет, данък енергийна устойчивост, данък енергийна ефективност, данък печалба върху наемите, данък туй, данък онуй... Чаткате ли вече?! Как ще чаткате като нямате мозък за 5 пари! Как ще имате някакъв мисловен процес като сте оскотели, обезумели и освирепели от лакомия и простотия! Иде Agenda2030 u The Great Reset(Великото Зануляваме). Дедо Клаус Шваб ви го каза още преди 3-4 години, но кой да слуша - "Няма да притежавате нищо и ще сте щастливи". Честито!

Не така грубо......60-70% са на антидепресанти тука.........

Както каза Орбан - съсипваме земеделието на Европа, за да се угоди на Украйна. Дано руснаците успеят да смажат тази фашизирана държава и да бият дузпата на фашисткия лидер и надрусан клоун Зеленски.

А ние си мълчим и папкаме усраинско ГМО!

така е като си избират бабоебец за президент 2 пъти. Така е когато търпят той да слага педал за премиер . А дано на лято гласуват правилно на евроизборите за да се сложи край на тия проамерикански подлоги които вкараха ЕС в икономически колепс с тъпата си война с Русия която водят чрез Украйна .

Дано това ръководство на европедалския съюз остане поне още две-три години. Само то може да закопа напълно гейския съюз, но има опасност да не му стигне времето. Иначе са на прав път.

Европа ке падне докато онези от дивана които нормална работа не са пипали мислят само простотии

Като разрешават на страни от 3-тия свят, като усраина, да изнадят ГМО продукция без мита!

Буквално цяла Европа ври и кипи - Берлин, Париж, Брюксел... В цяла Европа народите се пробудиха от своя робски сън и излязоха по улиците. А вие, български страхливи мишки?! Хахахаха... Ще си останете роби ЗАВИНАГИ. Единствените роби в цял свят. Дори и черните в Африка се пробудиха и изритаха своите мъчители и робовладелци-колонизатори. Българи-юнаци ли?! Хахахахага. Ташаци на рояци сте! Страх ви е дори от вашата собствена сянка! За смях, резил и подигравка сте по цялото земно кълбо! И 5-вековното турско робство въобще не е никакво оправдание - и много други народи по света са били под робство, но не са такива робски, страхливи мишки като вас. Испанците са били цели 7 века под арабско робство - 788-1492 година. Къде са българските фермери? Видяхме ги миналата година какви жалки, страхливи лайна са - Денков ги преметна и излъга. Видяхме ги и жалкарите енергетици-миньори от ТЕЦ-овете Марица-Изток! Потънали сте до уши в собствената си простотия и лакомия - апартаменти, къщи, вили, джипки и пари, много пари - само това ви е в кухите малоумни кратуни! Ще си платите като попове!

А ти си тролиш за жълти стотинки.Излез на улицата да те видим.

Ти себе си ли разпозна сред насраните от страх жалки български мишки?

на тези поне им идва акъла-преди 2 години гласуваха с телевизора,а не с главите си за "демокрация",вместо за "десни екстремисти",и получиха това,за което гласуваха:))))))У нас това никога няма да се случи поради ред причини,но основно поради политическата обвързаност на големите играчи във всички браншове(наричана по народному "корупция") и тоталният "политически феодализъм",ширещ се из малките населени места...

Мчи българите сме си паралии

Ама защо така? Нали всичко е цветя и рози в еврогейският съюз? Как така ще проотестират тез НЕ-умнокрасавци? Надушвам хибридна руска пропаганда ПП. Откога дир-ниците блокират ИП-адреси? Цензурка нещо май.....

Баси фашистката сволач. Изкарали тежка военна техника срещу народа си. Държавите от цивилизованият демократичен свят трябва да окажат пълна подкреба на борещите се фермери срещу диктатурата с БТР-ри.

от колективния запад чакаха това да се случи в Русия……. колективния запад слага заграждения срешу тежка техника в големите европейски столици! Кой ви караше да тръгвате на нож срещу Русия? Лакомията ви за евтини ресурси, фалшивотоцви чувство на превъходство над Православието, омразата ви към семейство, отношения мвжду мъж и жена, към всичко цивилизвоваби. Мисля че е време да извадите знамената на лгбт и да признавтв тоталнаъа финансова, политическа и военна загуба срещу Русия! Тя , загубаъа ви, така или иначе е факт вече! По-добре клякайте макър и късно, защото после шилото на което ще седите ще е много много дълго. Никой не вярва за нишо на 60 хил чиновника в брюксел..:хеле пък още по-малко за Путин, който щял са им завладява държавите. Лъжите се пропукват, а финансовата криза тъкмо, набира скоросъ! Нови нечувани, невиждани санкции ще има ли?

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Извънредно! Самолетът Ил-76 с украински военнопленници на борда е свален от украинците с помощта на американски ПВО комплекс "Пейтриът".