"Топлофикация-София" излезе на борсата за газ

От дружеството вчера са купили количества от 1000 мегаватчаса природен газ, посочи изпълнителният директор на дружеството Александър Александров

Обратно в новината

Коментари - "Топлофикация-София" излезе на борсата за газ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Dir , разликата в цената е 12% , а не 10, и управителят на Топлофикация София си призна , че са купили американски втечнен газ !

трепете ДАНС,МВР,ГДБОП,ПОЛИЦАИ,...те не са хора те са зверове,четете АТИЛА по форумите какво пише,Службите са слуги на Англия ,убиха България,прогониха хората от тук,направиха дъщерите ни курви децата ни роби и слуги на господарите по целия свят.АТИЛА е прав че иска да реже гърла,да трепе котилото им.Гешев сам не може да се справи.АТИЛЕ,ти не си сам бори се дете не се предавай прави им мръсотии.браво цигани вие сте истински бълграи продължавайте да биете куките редовно,никой нищо няма да ви стори,смачкайте ги,вие не сте цигани вие сте старите българи,ДАНС и другите са убийци,КУРВИ В ДАНС И ЧИКИДЖИИ

Ех Братушки, братушки. Винаги сте готови да ни прецакате.

И какво се оказа чебурашки? Че руската газ барабар с "намаленията" е по-скъпа от американската барабар с доставките по море и преноса. Що така?

Откога природният газ се измерва в киловатчаса???

Когато е в kWh се дава информация за енергията , която се съдържа в газа (количество газ умножено с неговата калоричност).