"Топлофикация София" е възстановила 24 млн. лева на клиентите си

Сумите не се връщат на ръка, а за погасяване на стари задължения и за прихващане в бъдещи сметки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А колко е окрала?

Крайно време е каскета да се самосезира и иизпрати икономическа полиция на проверка тъй като пладнешкия обир плодължава.

Никой нищо не е объркал, не им излизат сметките на хората.

Отново поредната доза лъжи. Гарантирано от ГЕРП!

Човечеството живее в живот на измами - лъжи - демагогия. Не само така е в топлофикация - така е и в приватизацията . Трябва да подкрепиме главния прокурор за разнищване на този процес . В ПЕТРИЧ ПРИВАТИЗАЦИЯТА Е ПЪЛНА ЛЪЖА И ГРАБЕЖ. ОЧАКВАЙТЕ В СКОРО ВРЕМЕ СПИСЪК НА ВСИЧКИ ПРЕДПРИЯТИЯ КОЙТО СА ПРИВАТИЗИРАНИ И ОТ КОЙ . ВСЕ АКЪЛИИ - ДЕМАГОЗИ - АПАШИ . ТРЯБВА ПО МЕСТА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА . НА СТЕНАТА НА СРАМА .

В кой точно процес да го подкрепим бе, гълъбе - в разнищването на Фалита на "Булгартабак" ли? Или в разнищването на банкянското чекмедже? Ама то няма такива процеси бе, гълъбе ...

Такава каша са забъркали умниците на Топлофикация, че дори и професор по счетоводство не може да я разгадае. Какви са тия прогнозни цени, какви са тия глупости. Всичко да е мръчкаво, тъмно и да се обърква. Толкова ли е трудно да се назначи един проверител и да минава всеке месец да отчита. Пари има, много пари има. Ама няма сметка от прозрачност.

Искам ги поименно и със снимки тия на които сте възстановили!!! на мен лично за 2 месеца в които не обитавам апартамента сте ми нашляпали 450лв общо..... а после на някой възстановявате милиони

На прав път си!

Поименно - в чекмеджето ...

Човечеството живее в свят на илюзия и лъжи, всичко е виртуално, но нуждите на човек са реални! Истината рано или късно ще възтържествува. Трябват истински лидери.

Руснаците свалиха цената на газта със задна дата, защо Топлофикация не направи същото? Някой познава ли човек, който да е доволен от нещо в тази мафиотска кочина Топлофикация????

Защо винаги едрите риби обвиняват обикновените хора и винаги те са прави . Топлофикация обвинява потребителите- Цветан Василев обвинява вложителите - Васил Божков ОБВИНЯВА други за неговата участ - Прокопиев обвинява дребните акционери - Баневи обвиняват всички около себеси за съсипията която нанесоха и кражбите които сътвориха - Стойкови - Стайкови -и стотици олигарси обвиняват все някой друг. Друг им е виновен за кражбите - за съсипването на всичко около себе си . А БЕ КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКО И ЗАТВОР ДО ЖИВОТ .

Не е важно колко е възстановила, а колко е надписала за да възстанови тези 24млн. лева. Топлофикациите след падането на комунизма са бездънни ями за точене на пари от народа и могат да пишат каквито си искат сметки - там контрола е нулев. Единственото решение е отказ и изрязване на тръбите. Това е Бг реалността.

Това значи че на 2 мил. потребители е върнала средно по12 лв. Ми подогравка е това при средна месечна сметка от 100 лв. на домакинство и 40% намаление на газта, нещо не ми се връзва.

Какво значи "прихващаме" от нови сметки? А защо не "захващаме", "обхващаме" и т.н. Нарочно говорят така че нищо не се разбира.

Да, ама ББ нали каза,че е намалил разходите за отопление с 43 и повече даже %

Така е, ББ и по 1000 лева на месец да е плащал за отопление, "бълха го е ухапала"!)))

Да ви припомня само защото може и да сте забравили, че и мартенските сметки тази година бяха завишени с между два и пет пъти отгоре в сравнение с предходните зимни месеци защото според "Крадефикация" тогава бил "бум на пандемията и повечето хора по това време си останали в къщи". Този монополист просто си прави с клиентите и абонатите си каквото си поиска!

Монополиста всъщност ... е държавата!

Нашето семейство се отказва от милиона, който трябва да ни върне Топлофикация. Защото не искамЕ да ни подгони след това комисията за незаконно забогатяване. Софиянци не се поддавайте на провокациите на Топлофикация - ОТКАЖЕТЕ СЕ ОТ ПАРИТЕ , КОИТО НИ ВРЪЩА ТОПЛОФИКАЦИЯ , В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ПОПАДАМЕ ПОД УДАРИТЕ НА ФИНАНСОВОТО МИНИСТЕРСТВО!

Глупав ти е коментарът, макар, че влагаш ирония и ехидство, ама хич не звучи, измисли нещо по-остроумно!

раждана покрай 2000, такава дума 'ехидство' в българския език няма.

24 милиона?????????????? Че ние всички българи сме има няма осем милиона, пък сметката за чал сезон е 1 200 лв. примерно, всичките им сметки са така наангро:)))))))))))))))

Има нема сме 6.5 млн.

Но са върнати от тези, на които са надвзели. Плащам сметки всеки месец. Техем ми взеха още 49, а топлофикация ОЩЕ 500 лева!

Същата работа и при мен. На Термокомплект 70 лв. и на Топлофикация 420 лв. Пуснах една жалбичка, ей така, за спорта.

Възстановила е ............ грънци. Даже са си направили закачки към повечето граждани. Да са им честити новите яхти.

...... минус 52% намаление на газ...... минус 2% намаление на сметките.....какво не ви е ясно.....пари няма да се връщат.....изядени са.....по сметки офшорни са вече.....а стига блеене..... така е ..... само вземаме, а не връщаме.....няма такава практика...... криза е.......

Сметките са точни ,но са представени много сложно. Трябваше да ги прчета и проверя два пъти за да ги разбера.

Нищо точно няма. Може ли да ми обясниш читателю как един уред за дялово разпределение в два съседни входа, може да отчита в първия 100 единици зад които седи една консумирана мощност а в другият зад 100 единици да седи различна консумирана мощност?

Колко е месечната лихва на тези 24 млн., кото са надвзети и ще се използват за погасяване на бъдещи сметки?

Едно чекмедже ... с евра ...

Получихме съобщение с изравнителна сметка за връщане на 80%. И веднага след това нова сметка, неясно от къде появила се за 90 лева.

При всички е така,даже нямаше и зима.