Топ 5 на бизнесмени, навредили с думи на компаниите си

Няколко необмислени реплики понякога струват милиарди долари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако човек пушещ трева може да постигне това, което Мъск направи, то много трезвеници трябва да се замислят... :D

Хората са дребни душици. Те искат успех, но не искат да платят цената на успеха. Затова търкат талончета и псуват държавата. Пият и се опикават като свине, но да пушиш трева не го приемат. Не че и те не пафкат.

Мъск се прави на шут да си поизпкупи акции по евтино и да се саморазкарат хора дето иначе трудно ще махме...... ,...... А най-добре да си завре оная "подводница" там където нго боли и слънце не огрява

Доктор Кристал Мед днес коментира въпросът , защото по-край появилите се фалшиви новини относно Елон Муск и негова фирмена империяя ТЕЗЛА на преден план се очертава голямата загриженост от страна на аудитория относно таз годишен зарзават . Доктор Кристал Мед , бихте ли коментирали много бройните обажданията от зрителите ни относно съдбовният въпрос на къде вървят цените на зеленчуковия пазар ?

След втората световна война всеки, който каже истината бива наказван от статуквото, това са фактите. Светът не отива на добре. Трябва да си лицемерен и да говориш удобно, за да просперираш.

Ако правиш всичко останало, което прави и не то се получава, да, може да се замислиш за тревата, но само с пушене на трева нищо няма да стане...

Компании листнати на СБ и публичните лица, представляващи ги са следени от инвеститорите под лупа за всяко действие, което крие риск от загуби. Едно изпускане, няколко пункта надолу могат да значат за някои милиони загуба. Затова в бизнес средите ценят сдържаността, хладния ум и умерените действия защото реално борсовия пазар е непредвидим/трудно предвидим. У дома ако искаш пуши, гуши и се шуши.

Проблема не е че Илон Мъск е дръпнал веднъж от масура - легален в Щата където се провежда интервюто - да не говорим че дръпна веднъж но не глътна. Проблем е в лицемерието на Мъск. Всичките фирми които той управлява са уволнявали работници чийто тест за марихуана е бил положителен. Става на въпрос за хора които си пушат в къщи а не на работното място и след това са уволнявани от работа заради това. Проблема е че Мъск може да пуши пред всички, но неговите работници не могат да пушат дори у дома си! Лицемерие за което Мъск заслужава критики!

Barilla винаги са ми харесвали, но след като прочетох за какво обвиняват шефа им, всяка друга марка се забранява в моето семейство. Човекът е 100% пич! Евала!

Пич, Илън Мъск е робовладелец, а те роби. Естествено, че ще е така. Не ми казвай, че вярваш в приказки за възрастни - Демокрация, равенство и т.н. Всичко е власт и пари. ВСИЧКО!

petrovito

така е... докато има овце, ще има и овчари... дето ни доят, стрижат и колят.... ще дойде ден да търсите комунизЪма...дето сега повечето и не разбират какво е и го бъркат със социализЪма на мафиоцките партии с "комунистическа" в името

От тези примери се налага извода, че НИКОГА не трябва да казваш, какво мислиш, а трябва да лъжеш и да казваш само това, което другите искат да чуят... Тази игра успешно се играе от политиците, например. Иначе, за лично не виждам, нищо притеснително в нито едно от тези изказвания... Просто въпросните хора са изразили лични мнения или са заели позиция, нещо за което ВСЕКИ следва да има свобода. Това, че някой се засяга, си е чисто негов проблем. Това, че някому не му изнася истината, също си е негов проблем.

5+

Репликите и държането на Мъск не са необмислени. Борбата за печалби само вреди на целите на Мъск и това, че акциите щели да паднат го урежда перфектно особено след като иска да ги изкупи. Целта му е да електрифицира максимално автомобилите в световен мащаб, а това означава всеки цент да се реинвестира в разширяване на производството, което може да значи и счетоводни загуби. От друга страна в последните 2 години в 18 анализа на Блумбърг се препоръчва акциите на Тесла да се продават и за същия период в нито един анализ не се препоръча да се купуват акции на Тесла, пък те взеха, че се вдигнаха от 100 на 350 долара, та се наложи да пуши марихуана за да ги смъкне пак. За съжаление на Мъск акциите пак почнаха да се качват и утре отново ще са над 300 долара.

Всеки да си говори каквото иска, но да не може да обиждаш хората и да им искаш парите. Особено това за шкембетата ме потресе много.

Статията само показва колко манипулативни могат да бъдат медиите и колко овластени са някои гей общности.

Какво лошо има в това някой да произвежда дрехи само за стройни хора? Ако се обиждаш от това, че някой не харесва шкембета, вземи мерки! Хората не са длъжни да харесват обезобразени от лоша хигиена на живот телеса на личности, които при това имат добър стандарт на живот. Ами и аз не харесвам шкембета. Имам шкембе, но не ми харесва. И сигурно ако не можех да си намеря дрехи като за мен и трябваше да ходя на работа по анцуг, щях да се замисля по-сериозно.

Че ние сега живеем в комунизЪма, бе Петьо! Те, това е! Управляващите са същите, само дето ни обещаваха едно, пък - ей, го какво е! Няма да се плашиш, всичкото е подготовка да можем да влезем доброволно и съвсем съзнателно в редиците Китайската комунистическа партия, която скоро ще дойде на власт над по-голяма част от света.

Barilla ми станаха любимите спагети

Да го духат медиите, гейовете и дебелите свине, дето хем са дебели, хем са грозни, хем с претенции.

Методи Бачев къде е в класацията :) :) :)

Ами западно-идиотско общество. Хората нищо лошо не са казали, ама иди го обяснявай на западни олигофрени.