Топ 10 на най-скъпите компании в света

Apple Inc. води, но и други две са много близо до границата от 1 трилион долара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какъв е смисъла от това?!?

Примера с Петрочайна е достатъчно красноречив за реалните цени на балоните...

Чета и виждам интелектуални дъвки и финансови пирамиди. Билиони и трилиони, а фактически парите ги няма. Нека Мишо Константинов да ви сметне, ако се наредят пачките от по 100 долара на маса от 3 кв.м. колко пъти ще се извиси колоната от земята до луната. Нито Цукъра, нито Гейтчо могат да си вземат тези пари. Да са ни живи и здрави, все така да зомбират населението и да цвъкат нови, никому ненужни "бисквитки" во веки веков.

Както винаги - Русия е на първо място.

Deus Vult

Тази статия е като наръчник "как НЕ се прави статия"... цялата нужна за читателя информация е поместена в снимката, която виждаме преди да "цъкнем" на статията

И АКО СПРЕ ИНТЕРНЕТ ИЛИ КИТАЙ ЗАТВОРИ ЗАВОДИТЕ ЗА АМЕРИКАНСКА ЕЛЕКТРОНИКА ... ТИЯ ГИГАНТИ ЩЕ СТРУВАТ ЦЕНТОВЕ .... ЗАТОВА БИЛ ГЕЙТС Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ АКЦИОНЕР В КАНАДСКИТЕ ПАСИФИК ЖЕЛЕЗНИЦИ И РАЗНИ МИНИ :))

40% ОТ ТИТАНИЕВИТЕ ЧАСТИ НА БОИНГ , 60% ОТ ТИТАНИЕВИТЕ ЧАСТИ НА ЕЪРБЪС , 100% ОТ ТИТАНИЕВИТЕ ЧАСТИ НА БРАЗИЛСКИТЕ САМОЛЕТИ СА ПРОИЗВЕДЕНИ ВЪВ ВАТЕНКАЛЕНД , ПОНЕЖЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИ ТИТАНИЕВИ СПЛАВИ КАТО РАШКИТЕ :))

В първите 5 са някакви балони, не произвеждат не добавят стойност, нищооо...

Мале Мале, като гледам коментарите виждам колко разбирачи имало в тая държава. Сигурно за това не можем да си оправим дупките по улиците, щото хора дето взимат по 1000 лв заплата се оказва, че познават в детайли световния финансов пазар.

Като четем коментарите излиза много лесна работа да направиш компания балон и инвеститорите толкова да ти повярват, че да налеят 1 трилион в нея. Защо ли само на двете най-силни икономики в света им се получава. Или чакай, то и САЩ и Китай са балони и всеки момент ще гръмнат, нали така. Така са говорели и за Британската империя преди 100 години, вярно вече не е номер 1 в света ами е номер 3-4. Така и САЩ и Китай ще си менкат първо и второ място през следващите 100 години. А пък вие чакайте долара да падне и инвестирайте в крипто валути, рубли, боливари, лири и каквото прецените.

А , ами ТОПЛОФИКАЦИЯ кога е изпаднала извън децятката ! Брях , обърни се човек и ...

От БРИКС само 2 компании и то китайски естествено.

от тролене я изкарат 100 рубли, я не, но пък се чувстват значими. Повишат си плюсове и се издигат в очите си. Та за туй, де.

Нито Аифон имам,а и не мисля да си купувам,нито от Амазон пазарувам,с Гугъл или без него ми е през шмайзера,за Алибааб не съм и чувал,а поста си моа апиша от дърт андроиден китайски смартфон на малка компания.Така че ме боли фара.Вместо Джонсон ползваме сапун Тео бебе и сме супердоволни.Ако нямаше интернет,камери и смартфони щеше да е по добре.Ако нямаше и милиардите таралясници по пътищата - пак щеше да е по добре.Въобще - всичко е тотално излишно и не е жизненоважно.Може си и без него.Дори е желателно.

Значи викаш, че ако аз си купя джанки от РЕСУРСИЯ и си сваря ракия, то таз ракия, някъде, някой ще я води за расейска? Демагог до демагога, мила моя майнольо, както е рекъл народа.

са банковите мушенгии на краварите! цената на хартийките т. н. акции у е само собствениците да източат по голяма част от печалбата!ха нека да дойдеден на покупко-продажба и да видим цената?