Томислав Дончев: Не могат да ни спрат еврофондовете заради политически скандал

Идната седмица започват обществените консултации по Националния план за възстановяване и устойчивост

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скандалът не е политически, а криминален, бе драги ми Томи ;-) Могат и ще ви ги спрат, вашата мама крадлива :-)

"В МОМЕНТА КОНТРОЛНАТА СИСТЕМА В БГ РАБОТИ ОТЛИЧНО"?!!! МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ, ЧЕ НЕ ВИЖДАМ ДОБРЕ НАПИСАНОТО! КАЖЕТЕ МИ,ЧЕ НЕ ВЪЗМОЖНО ДА ИМА ТАКИВА ГЬОНСУРАТИ! ЧЕ СЪНУВАМ И УТРЕ ТЕЗИ НЯМА ДА ГИ ИМА НА БЕЛИЯ СВЯТ!

НЕзабравяйте че Томислав е школван СОРОСид от мошетата в пустинята НЕГЕВ -ИЗРАЕЛ как нагло да КРАДЕ и лъже бедните български граждани и селяни Първо ена младини е обучаван в сороидна школа в ПОЛША после е пратен за ТРИ месеца в пустинята НЕГЕВ-Израел

Ура,радвам че паричните извори за нашите обръчи от фирми на нашите хора от нашите партии няма да пресъхнат!Отбой за опасността те да пресъхнат!

Толкова е нагло, че направо ми се повръща. Първо обвиняваха хората, че били неграмотни и прости тези, които протестирали, после се изкараха много работни и хвърлиха по 50лв. на пенсионерите, а те като изгладнели кучета забравиха колко са ги лъгали/ като мине опасността от сваляне на правителството и пак ще си вземат само старите пенсии/, а сега като видяха, че ЕС е една долнопробна курва, която само иска да й се внасят вноските и нищо друго не я интересува и се изпляска последното. За мен главната вина е на ЕС, защото ние обикновените граждани по категоричен начин показахме, че измамниците горе само ни крадат и се гаврят с нас, а пък Европа като инфантилна мухла каза, че всъщност това няма значение..... Ами спрете парите докато тази крадлива измет не се махне от управлението..... още на втория ден и ще са избягали, а пък на обикновения човек дали ще е с тези пари от Европа или пък не е точно все тая..... за нас ще си е само мизерия и толкова! ПРОСТА, ТЪПА, НАГЛА ЕВРОПА!

"Дончев и подчерта, че в момента контролната система на България работи отлично" И този е в някоя друга БЪЛГАРИЯ......

"Дончев подчерта, че в момента контролната система на България работи отлично."

Абе днес троловете на НИдялко да не почиват?

Ако на Томето за всяка една лъжа, му никне по един косъм, сегда щеше да има раста като стар жител на Ямайка ! Томееее, Томе , ти срам имаш ли бре ? Само да питам , за един прЕател : Ко стана с е-правителството ? Понеж

Понеже Естония успя за едни 40 милиона да го въведат, тука колко стотин милиона безследно потънаха в шкафчетата и резултата е все така нулев !

Мечтите са безплатни г-н габровски вице-нищо-неправещ. Наистина еврофондовете няма да бъдат спрени защото герП, патреотите и неволя ще бъдете изхвърлени на бунището на историята

на Орешарски как я спряха след ваште доноси?

На тоя лъжльо ЖЕНА му работи точно във фирма с УСВОЯВАНЕ на ЕС фондове,както и родата МУ от ГАБРОВО намърдани Общинска администрация

Дончев, все повече се излагаш. Не става дума за политически скандал, а за наличието на основен принцип в ЕС – този за правовата държава, изразяващ се във върховенство на закона. Това е основна демократична ценност, която нашите управляващи не притежават и към която въобще не се стремят. Не може да сме с най-висока корупция, а ти да твърдиш, че сме били съгласни с изискването за върховенство на закона – твърде лицемерно изглежда. Сигурно си забелязал, че основновният недостатък, посочван от Европа, е безконтролността на главния прокурор, а също и това, че той е зависим от изпълнителната власт. Но понеже той е началник на всички прокурори, от него зависи развитието на всяко едно наказателно разследване, респективно и работата на наказателните съдилища. Ти това смяташ ли го за нормално, това ли е върховенство на закона. Тук можем да говорим за върховенство на волята на главния прокурор (независимо кой е той), но в никакъв случай за върховенство на закона. И освен това г-н Дончев, вашето управление не направи нищо за изпълнение на препоръките на Веницианската комисия. Толкова дълго се парвите на разсеяни, че на европейците вече им писна. То само потупвания по раменете и здрависвания не стигат – човек трябва да разбира поне малко от политика.

Принципи? В ЕС?? Правовата държава??? Всъщност става въпрос единствено и само да се използва случая за линч над още една източноевропеиска страна. И да се подчертае решаващата роля на ИК и хората-Роми.

То зависи много от естеството на проблемите, заради които е възникнал политическия скандал. Това при положение на неутрална , безпристрастна Европа, което само по себе си е утопия. Така, че зависи какъв е политическия уклон и интереси на Европа та може и от едното нищ да Ви спрат евролапачката. За ваше щастие засега духате в удобната за Европа посока, за добро или лошо :)))

Май бяхте уредили нещо?

А заради корупционен скандасл лично иницииран от началника ти могат ли?

Какво сега? Нали казаха, че няма да се занимават с Радев?

Грешиш, казаха им че нямат право да се занимават с Радев, незаконно е. А началника на Томислав Дончев не беше ли Дариткова?

Така ли каза съдът - че е незаконно да се занимават с Радев? Ами добре. Пък доколкото знам, Дончев е вицепремиер, не ще да му е началник Дариткова.

Томиславеее, тези с рибата и яйцата искат да дозатрият България, ти за еврофондовете си се закахърил. Теба в главата куха и плешива! Виртуалник ...

ФАКТИТЕ: 1. АКО ИСКАШ КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ - частна подготовка и ТЕРМИНАЛ НА ЛЕТИЩЕ; 2. АКО ИСКАШ ДА ТЕ ЛЕКУВАТ - специалисти на частна практика и ТЕРМИНАЛ НА ЛЕТИЩЕ; 3. АКО ИСКАШ ДА ЖИВЕЕШ В "нормална" ДЪРЖАВА - на протестите и ЕВЕНТУАЛНО ТЕРМИНАЛ НА ЛЕТИЩЕ; 4. АКО .......... иначе няма отърване от КОЛЕГИ като тоя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Много летиш, бе! Радев, ти ли си бе?

н да , май само това ви пука...

Между 40 у 60 процента от парите по всеки европроект отиват за корупция, думи на икономическия ви министър. Това ли ви е контрола, Томиславе? ОСТАВКА

ГЕПИ груп ; 400 % НАДЦЕНКА работи и строи и изпълнява обществени поръчки с ЕС фондове при нормален процент в строителството от 50-100%

Томиславе, ти поне си интелигентен. На Орешарски как спряха еврофондовете? А на вас директно ви казват да си ходите

тоя, ако е интелигентен, кравите са професори!

за да не им окрадете всичкипарички ,нали!

Тоя глупак изглежда доволен?!!?!?? Майка ви лицемерна мръсна!

защото това е единственият начин да ви махнат мирно.

Фъфлещият многознайко отново на амбразурата. Еврофондовете могат и да не ги спират, но ВАС МОГАТ ДА ВИ СПРАТ. А това време май наближи!

Фъфлещият многознайко отново на амбразурата. Фондовете дано да не спрат, но вас МОГАТ да ви спрат и май това време наближи!

Естествено, еврофондовете се дават за слугинаж и продажничество, спират ги само на онези, които защитават суверенитета на държавата.