17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Томислав Дончев е философ, по образование. Какво разбира той от епидемия и прогноза за икономическата криза?

По всяка вероятност Томислав Дончев ще е новият президент на България и ще представлява и защитава България и Българските интереси! Радев капут!Няма да го бъде.Нинова хептен! Свиквайте!

От десет години под ваше управление сме в криза! Трябва да ви изринем, за да се оправим!

Лошото ще дойде зимата. Да се молим да не е студена.

Този се води умен в Шайката ГЕРБ и си позволява да дава акъли за всичко. Типичен гербераст от Шайката Тиквунова - необразован, нисък морал и интелект. Драйййфффаааммммм !

Есента не в ли в края на годината ? Или сте решили за 2 месеца да но оправите.

Какво възстановяване бе . Ти в тази държава ли живееш . След месец ще сте се разбягали като страхливи мишки от потъналия кораб. Ще бъдете щастливи ако не сте в панделата

Започва подготовката на решението за отлагане на изборите догодина. Не се работи за електронно, машинно и дистанционно гласуване, за да кажат, че не е възможно да се проведат изборите и да ги отложат, за да "пазят" живота на избирателите. Нека да внимаваме какво ни готвят!

Дано ни дойде акъла догодина март - възстановяване след това без Баце

Зомбирахте идиотите

Икономиката изобщо няма да я възстановите.

Поредният бушон....

Всички които знаете кога ще е следващия пик,да не сте яли на Ванга от говната?Ако затворите пак градовете през есента,ще ви разбием офисите във всеки затворен град

Томчоооо, габровско тъпо говедооо,с диплома на философ ли ...не зная ,но да ти кажа ,че ,най -голямата криза за теб и шайката ти ще настъпи ,когато се хванем за гьостериците и не само изметем но дори направим муцуните ви в по -добро излъчване от твоята бе ...СМАЧКАНЯК ! НА КАЙМА ...АКО МЕ РАЗБРА !

ха... щото досега не сме били в криза и най-тежкото тепърва престояло... вече 30 години сме в лайфа, сега сме щели били да отидеме в хай-лайфа, нали?

На есенес ще ни уморат, ония пък не ни искат, къде да се свре човек.Дано се върне некой леф от бошкоф че лошо.

иВан пОртних, който осра Варненското море. Яко.

Много доволен от себе си изглежда на снимката. Облекчен, някак.

си го нагласяш както искаш и всичко е 6

Философа отиде в Европа и стана икономист. Прогнозата му е много точна. ГЕРБ нямате ли някой знаещ по темата да се изказва.

Ние може и да ви дадем малко от многото което ще откраднем, а вие ще мирувате и няма да пускате студентите на улицата...

Ти профука един милиард,за Електронно правителство,та сега ще ти се даде още един млад.А колко ще усвои брат ти от общ.поръпки?

Мога само да кажа, че Варна няма късмет с кметовете. Градът има възможности, но управата е скапана. Пък и Тимаджиите пречат!

Не е въпрос на "късмет". Този "късмет" се пада, когато от три къси клечки се надяваш да избереш дългата.

Така както Варна няма късмет, така е обявявана за ''Най-добър град за живеене''...Помислете малко!

тия започнаха да действат като психопати , никаква връзка с реалноста , само написаното от PR и някакви мъгляви изречения които и те самите не схващат , сигурно ли е че не са заразени с някоя разновидност на корона вируса ?

Тая криза герб я предизвика. Затвори ни без болни, сега има болни, няма мерки

Надей са баламо на герберско "възстановяване". С тяхното "възстановяване" и катастрофа не ни трябва.

Аре, спрете се да дразните хората. Ако не е Мутрата, ще е Каскета, тоя от радиоточката или Малката Перука. За протокола, левскар съм от 35 г. Ставащото с ПФК "Левски" АД е срам и позор за българския футбол, спорта като цяло и е огледало на случващото се в Тиквенистан. Друго частно дружество да беше вече обявено в несъстоятелност. Кака ви Дора от Кърджали чака, казусът вече беше изигран с другия исторически полюс във футбола ни, оня, дето го шутираха във "В" група и му взеха стадиона, името и историята, за да може ГМО-то оня ден да се мери със "смърфовете" на финала. Приятен ден и мислете с главите си, горните, де, Ла пикола перука е най-малкият проблем на отбора.

А лайнопровода кога ще бъде открит от бай хой?

И Вие какво правите г-н Дончев? - 60/40,80/20,270лв,320лв с Ясното съзнание, че от тези мерки биха могли да се възползват 10%, разбира се ако не “забие” системата и имате шанса да сте изпълнили 3890 критерии... Грозно и забавено като реакции е всичко това, което правите Г-да Управляващи, защо ли ми де струва, че освен кризата наесен ще ви залее и някоя гореща “лава” ....

Абе, квото и да си пишеме - строи се навсякъде по страната. Демек, крадене, крадене, ама нещо ще остане и за народеца. Туй магистрали, метра, мостове, пречиствателни станции - токувиж сме заприличали по некое време и на нормална държава.

ЩЕ останат ПРАЗНИ спортни зали за по 160 милион като ''Арена Бургас'' празни магистрали ,ПРАЗНИ стадиони,празни молове ,празни санирани за 1 милиард блокове на пенсионери и ПЪЛНИ с евро пачки ЗЛАТО НОЩНИ ШКАФЧЕТА

Та катто е тръгнало ни магистрали ще устискат до есента, ни тунелите по тях, да не говорим пък за мостовете. То там и поне малко цемент трябва да се изпозлва.

Абе, криза, отваряйте пунктовете с Гърция, че изгоря народа! Важното е да напоим гръцката икономика, че те са си много близки и много се обичаме с тях. Особено те нас!

Кой както си го направи - това да не са избори. Сега се вижда реалната оценка на хората.

Лесно му е на г-н Дончев. Правиш "нищо правене" , седиш на власт, плъзгаш лакардии на народ който не уважаваш, защото ако го уважаваше още преди 10 години щяхме да имаме работещо електронно правителство, а не 400 хиляди лапаща и не работеща администрация. Всъщност човека си работи само са собственото си SV.

Гответе се за срив на държавата в края на годината. Възможно е дефолт. Хунтата губят властта, затова ограбват всичко и ще избягат.

Как позна?

абе заеби го тоя, дайте ми курвите от матинето да ги шибам, викам фоторепортера

Малко извън темата... Преди 20тина минути англичаните публикуваха списък с 59 държави, които се водят safe countries. Ако летите от някоя от тези 59 страни към Англия ( не UK) няма да ви се налага за влизате в 14 карантина. България не е в този списък.

Типичен 100% тов комунизъм. Държавата налива пари в закъсали предприятия и те потъват в пясъка. В резултат всеобща бедност.

Помияр.

Те тьпo и упортито не могат да пру,еят че колко и да дават пари в брой на "предприятия", ако няма платежоспособно търсене, налетите пари няма нищо да помогнат. Това е типично по социалистически - важното е да се отчете че там нещо ще е произведено, а това, че после задръства складовете докато не го изядат мишките, вече няма значение.

Ако тези кретени се задържат на власт, твърдо кризата предстои, и то още по-тежка. Разкарат ли се, ще се оправим някак си и без тях.

Няма сами да се махнат. Трябва да ги изритаме.

Значи краденето от ЕС до есента, а след това от народа. Празни кратуни, дори и Англетата не ви вярват. Разрушихте я тази държава, а народа и при комунизма не е бил толкова зле!

за син флаг

Що бе, та и преди пенсиите бяха по 250 лева...и после пак ще са толкова. След възстанивяването тока няма да поевтинее...

Разкарайте се бе мутри. Не ви вярваме.

Томислав се опитва да го дава оптимистично, но ако наистина мисли това което казва, той просто не е за поста си!Икономиката няма да се възстанови поне още 1-2 години.Този път яисто икономическата криза съвпадна и с наличието на ковид 19.....

Баси, ако се възстанови до 4-5 години, ще трябва да си удрме г.зовете в тавана от радост! А дано, ама надали. Уви.

Иска да каже че след най - тежката криза идва пълно възстановяване след 2 - 3 месеца. Има логика :D

Възстановяването ще започне веднага след изборите когато го няма ГЕРБ

Новини от Израел?

Пиша ви от Дебелариума на д-р Емилова в Крайморие. Тук съм в компанията на Огнян Минчев, адвокатите баща и син Марковски, г-н Пеевски, а на долния етаж е г-жа Фидосова. Не зная на вас дали е интересно, но на мен много. Чета какво е казал Дог Дончев и му се чудя от къде той има представа от икономика. Габровския Дог не е работил и една минута в предприятие, не е управлявал предприятие... Бил е даскал по габровските махали по смятане, за кратко кмет на Габрово, докато Тулупа от Банкя го покани за вицепремиер. Той не е сам. Много "икономисти" като него поучават тия които опъват каиша, а м ного случаи ги назидават , крадат, насилват, отнемат им активите, притискат ги за дебели рушвети. Примерите са много - Тулупа, Ковчежника, Шиши от х-л "Берлин", Каскета, Петьо Еврото, прокурора Франтишек и още и още.....

Кризата ще е за обикновенния човек, за тази които крадат криза няма....

Когато , философ по диплома издадена от университета от Горно Нанадолнище и ръководител на общинска радиоточка започне да прави икономически анализи и прогнози , ми идва малко в повече. Освен това този типаж имаше задача да въведе електронно правителство ( единствената му задача в МС) , с която задача , до тук се справя с оценка " лош- 1". Оценката за капацитета на това лице е Ваша.

Ами зависи от гледната точка. От негова гл.т. усвояването от "правилните хора" на едни 2 млрд лв за нещо, което го няма и до сега - електронното правителство, сигурно си направо отлично постижение! Направо за 6+!