Тиха враждебност срещу гражданите на ЕС във Великобритания

Пет месеца преди Брекзит проблемите на европейците в Обединеното кралство изглеждат сериозни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"""Тиха враждебност срещу гражданите на ЕС във Великобритания"""Защо ли това не ме интересува.

Абе,глупаци,работодателите не могат да си намерят кой да работи ,вие пишете глупости за да плашите хората.Не си мислете че британските политици са по-често от вас за да си съсипят държавата . Това не са български корумпирани политици.

Това за страни с демографски проблеми не е много лошо. Даже напротив донякъде.

Ще си карат с пакистанци, индуси и т.н. тяхни любимци от времето на кралица Виктория ;-)))

Нека не се лъжем. Всички, които идват в Англия за склададжийство, чистачи и работа от подобен калибър, със сигурност ще им е доста, доста по-трудно да се набутат след Брекзит. Говоря си постоянно с колеги, както и с шефовете ми, всички ми казват, че повечето работодатели просто искат квалифицирани кадри, а не чистачи и склададжии :)

Прав си че ще става трудно ама аз да ти кажа , че и чистачи и склададжий им трябват щото другите националности се изучиха и езика владеят добре и не им се работи мръсна работа. А ние понеже последни се наредихме на хорото и като требеше неучихме езика и сега им слугуваме щото нямаме шанс да си намерим по-добра работа без език. Само ние и румънците останахме роби в Англия. Дето се казва държим и ние бизнес там. Робския. :) Щото чернилките и пакистанците са мързеливи и калпави , всичките на помощи и от тях работа недей чака.

На политици може ли да се вярва....

Нормално, гражданите винаги плащат простотиите на политиците. А на британците да им е честито средноизточното и африканско бъдеще.