Коментари - Tesla намалява цените по целия свят | Бизнес.dir.bg
назад

Tesla намалява цените по целия свят

Илон Мъск смята, че пазарните стойности трябва да се променят често, за да съответства производството на търсенето

Обратно в новината
| Редактор : Виктор Стефанов

Коментари - Tesla намалява цените по целия свят | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не иска да ги купува тия нужници. В Европа и Сащ се редят по упашки за зараждане все едно е 89'та у нас. Не мерси, ще си карам чипосания дизел до края!

Упашки? Хахахахаха че и акъл дава...

Никой не отрича, че някой от моделите на Теслата (Игрек) са удобни за определен тип ситуации. Ма като си купувам кола очаквам инфраструктура и подръжка. Тесларов е голяма тесла в това отношение. Да не говорим, че до ден днешен не разбирам логиката моето шофиране да е безплатно трениране на модела на ии автопилота им. Хората са тъпи на гъдулка. Те за това си изпонакачулиха всичките неща в нета без да мислят. Са ще си платят за това, че нямали какво да крият. А като гледам мечтаната дата от ЕССР за премахване на ДВГ се отлага до неопределено време. Осъзнаха се, че Краварите са ги отпрали мощно за да им смажат автоиндустрията. Реално лидерът при електрокарите е Китай. Да не говорм, че там са в космоса и оборудването на Теслата е като Трабант в сравнение с техните играчки. Естествено ЕССР няма да разреши Китай да залее вътрешният и пазар и в паниката си ще субсидира ДВГ. Което е добре. Щото тия каруци имат живот колкото батерията предлага. А той знаем колко е къс. Помислете преди да си го набиете с тия тенекета. Телефона ви работи определен срок след това батерията му става рязко неефективна. Така е и с тия трошки. А мерцедеса и ягуара ми от 2000 та още работят безотказно. Ако идва петролна криза като тази от 70 те малолитражните каручки ще избият рекордите по продажби. А с прогресивното налагане на ии и роботизация няма да има екстра кинти да се правим на гъзари. Поне двадесет години. След това не ми пука. Ще съм пукнал, да се оправят чипосаните мъсксексуални идиоти.

И с 1/2 да ги намалят - пак ще им намалява търсенето ... Просто не струват и са зле сглобени и направени , да не говорим колко дефектират ! И то не в сравнение с "номрална" кола, ами в сравнение с други електрички !

Гледах в Туитъро как оправят педалчето за ускорение на триъгълният каруцарник за олигофрени Сайбъртрес. Оказа се, че великите ендженери така са измисли педалчето, че то се отлепва и се заклещва в идиотският под. Мно яко фиксване. С бургията и болтчета. Само плюнка и ц200 не ползваха. Който е пуснал тоя ръмбав танк на пътя тря влезе в затвора директно.

Викторе, Тесла НАМАЛЯ... не НАМАЛЯВА цените!

Не го пускат на тест по граматика. Гледат колко пари има. А съдейки по грамотността на пишещите тук тролчета и олигофрени, трагедията е пълна. Българският език ви е чужд. Английският ви е далечен. Най-добре да карате на помашки. Това ще ви дойде отвътре.

Е теслата, само психично болен може да я ареса. Масово такива я и карат траверси, джендърчета и меки китки. Ако си беден плъх и нямаш кинти за Ауди етрон, мажеш с вазелин задните части и поръчаш издухана тесла, ма си модерен в очите на третия пол. Хаха!

Нищо не каза с една дума освен че някакви джендъри ти се въртят в главата по някави не много ясни причини

Да си избера от 10 модела мерцедес....бмв....ситроен...пежо, фиат....бе ВСЕКИ стар производител вече има ПОНЕ по 10 различни модела електрички, всякакви форми, екстри, батерии. ЕЛЕ да избера от 2 модела тесла, то всъщност е един, щото другите се водят лукс и цената им е в космоса! Иначе мъскито щеше да продава по 20 милиона на година след 5!!! Ама имала автопилот, има тя, ако дадеш още колкото за една кола ще имаш (докато мъскито не се събоди един ден и не реши друго....вече се е случвало)...и тоз автопилот, не бил точно автопилот, ами нещо като автопилот, дето другите го имат, че дори някой от ДРУГИТЕ даже ще са първите с такъв официално регистриран в УС (мерцедес). ХАХАХА и тия умници му купуват акциите....

Така ли преценяш?

Няма такова нещо, цените вървят само нагоре като при имотите. Вечен растеж

Не е вярно. Теслите в железарията даже са поскъпнали.

че си се прекарал мощно с модел У и се чудиш как да излъжеш и друг да се набута за тая кочинка!

Та казваш ЕССР е взело правилното решение?

Казах, че е грозен боклук.

4 двигателя и 6 батерии сменени. Устойчива и зелена машина в очите на на овчепланктона.

Да бе, много лъжете бе орки

Проблеми с теслите имат само тия дето нямат тесли.

Но ме съмнява да имаш толкова мозък щом си теслаждия. Истината не ти понася Това вашето е култ.

Пълно тук с орки дето не са виждали Тесла на снимка

краставиците и доматите да поевтинеят, щом намаляват цените

Ела да ти набуча трифазния змей в задния куплонг

Айде...не се бутайте Чакам, да ги пуснат по 10 иляди марки и Ша си зема....

тия с теслите са като екоактивистка с палто от оцелоти..... така усрахте планетата, с парите ви за "екопроизводство" на тесли, че ми ида да забия една тесла право теслата ви грозна

данъчен да ти пратят....комшиите, бившата или конкурентите.... екотерористи сте вий