17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оставка скочубро!

За съжаление, както и другите браншове енергетиката не се управлява от специалисти, а те са почти на изчезване!

Крайно време е това правителство да ни обясни колко точно ще ни струва Зелената сделка, защото всичко това ще бръкне в нашите джобове. Ако не е изгодно за България - ще подпише ли и защо? Трябва да се носи отговорност за това решение.

А да не би сега да е евтин тока от тец-овете при положение, че се изсипват сума ти пари там и някой трябва да ги плати?

Горе-долу два пъти по-евтин от зелената енергия. Пари се изсипват за закупуване на квотите за емисии, наложени ни от ЕС.

Крайно време е да обяснят на хората, че тецовете загиват заради квотите за емисии, наложени ни от Брюксел. Нашето правителство не смее да се възпротиви, да не би да му спрат финансирането , и подписва като поп. Сметката ще я платим всички ние, да не говорим за прекалено високите цени на зелената енергия и субсидиите за нея. Ако имаше истински журналисти, щяха да я попитат колко плащаме за зелена енергия, колко са субсидиите и защо цената ѝ трябва да бъде гарантирана до 2035 година. И какво става, когато няма слънце и не духа вятър? Големите батерии за съхранение са все още мираж. Ще трябва да внасяме електроенергия на безбожни цени.

Ами защо признавате глобалистката простотия "емисии". Оттеглете страната от всякакви споразумения и си глеайте кефа. Чичо Тръмп вижте, той знае как !

Тъпачка, наливай още пари в тецовете ! Нали не са твои пари !

Гарантирано от Герб! Когато другите страни заявяваха механизъм за капацитет до 2030 , нашите спяха.

неефективен съм и аз.

звеноводке? Обясни. За да сме отличници с преписване в ЕС?