Търсенето на работна ръка в Германия е по-високо от всякога

Тенденцията се наблюдава в почти всички сектори, но най-силно - в хотелиерството и ресторантьорството

Обратно в новината

Коментари - Търсенето на работна ръка в Германия е по-високо от всякога | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Историческите извори показват че и преди втората световна война, икономиката е била във възход. Много от така наречените следвоенно коли са проектирани още преди войната, и заради войната са спряли. Но именно преди войана Германия е била във възход, което се вижда от всичко в историята. Затова не мисля че трябва да се радваме прекалено много. Живейте си живота, че хубавите времена които бяха досега никога повече няма да се върнат.

И ще спрат да търсят работна ръка.

добре де, внесоха един милион имигранти, те не искат ли да работят, как се издържат, сега украинци - и те ли не искат да работят за немците

Явно не търсят мен. Аз съм там само заради социалките.

Хахаха, пробвай да вземеш социални в Германия и ми кажи, как е минало. :))) Или искаш да ми кажеш, че раздават на границата и бият, ако не вземеш, ама ти обичаш да си работиш за 800 лева в България, щото обичаш труда... :)))))))))))

"Търсенето на работна ръка в Германия е по-високо от всякога" Предлагането на работна ръка в Германия е по-ниско от всякога :)

Е, да, в България всички са меринджей. Но, да, моля не идвайте. Достатъчно сънародници има вече заради, които да ни е срам. За мен знам, че предпочитам роб в Германия пред роб в България. Защо? Поне шефовете са учтиви и не ми обясняват, как такива като мен могат да намерят за тия пари колкото искат от улицата. И да, знам, че шефа не става и не ляга с мисли за мен. Достатъчно ми е да е възпитан. Това явно е прекалено много да го искаш в България. И другата голяма разлика? Шефът каза да не се вкрават колела в офиса, че заприличва на паркинг. И познайте какво? И неговото не се вкарва. Като почне да се прави това в БГ ще си поговорим пак.

стани един меринджей като е толкова лесно и толкова голяма далаверата. Всеки е свободен да се пробва. А иначе ако си с робско мислене, където и да отидеш ще си останеш такъв. В България ако имаш квалификация отдавна шефчетата не могат да ти скачат по главата поради простата причина, че си взимаш шапката и отиваш в съседната фирма или зачезваш в чужбина. Ако ли си без квалификация, но пък с претенции всеки ще те клати без значение къде ще работиш.

Абе, меринджея, четене с разбиране, не е ли част от прословутата ти квалификация?

няма да идваме. Ако някога ни се прииска да ходим с велосипед на работа ще отидем във Виетнам. Там поне шефът не облича нацистката униформа на дядо си като тръгва за гей парада.

Бабин златен, колелата там струват повече от твоята семейна грдост. Автомобил на само 6 години и много запазен. ;)

Слуги, слуги, и пак слуги...

Роб в Германия? Данке Льоб!