Търсенето на работна ръка в Германия е по-високо от всякога

Тенденцията се наблюдава в почти всички сектори, но най-силно - в хотелиерството и ресторантьорството

Обратно в новината

Коментари - Търсенето на работна ръка в Германия е по-високо от всякога | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Роб в Германия? Данке Льоб!

Слуги, слуги, и пак слуги...

Е, да, в България всички са меринджей. Но, да, моля не идвайте. Достатъчно сънародници има вече заради, които да ни е срам. За мен знам, че предпочитам роб в Германия пред роб в България. Защо? Поне шефовете са учтиви и не ми обясняват, как такива като мен могат да намерят за тия пари колкото искат от улицата. И да, знам, че шефа не става и не ляга с мисли за мен. Достатъчно ми е да е възпитан. Това явно е прекалено много да го искаш в България. И другата голяма разлика? Шефът каза да не се вкрават колела в офиса, че заприличва на паркинг. И познайте какво? И неговото не се вкарва. Като почне да се прави това в БГ ще си поговорим пак.

"Търсенето на работна ръка в Германия е по-високо от всякога" Предлагането на работна ръка в Германия е по-ниско от всякога :)

стани един меринджей като е толкова лесно и толкова голяма далаверата. Всеки е свободен да се пробва. А иначе ако си с робско мислене, където и да отидеш ще си останеш такъв. В България ако имаш квалификация отдавна шефчетата не могат да ти скачат по главата поради простата причина, че си взимаш шапката и отиваш в съседната фирма или зачезваш в чужбина. Ако ли си без квалификация, но пък с претенции всеки ще те клати без значение къде ще работиш.

Явно не търсят мен. Аз съм там само заради социалките.

Забрави, че едно от любимите им неща е да онождат яката глупавите и празноглави, но иначе красиви германки. Красиви, благодарение на РУСКИЯТ ген.

няма да идваме. Ако някога ни се прииска да ходим с велосипед на работа ще отидем във Виетнам. Там поне шефът не облича нацистката униформа на дядо си като тръгва за гей парада.

Хахаха, пробвай да вземеш социални в Германия и ми кажи, как е минало. :))) Или искаш да ми кажеш, че раздават на границата и бият, ако не вземеш, ама ти обичаш да си работиш за 800 лева в България, щото обичаш труда... :)))))))))))

Бабин златен, колелата там струват повече от твоята семейна грдост. Автомобил на само 6 години и много запазен. ;)

добре де, внесоха един милион имигранти, те не искат ли да работят, как се издържат, сега украинци - и те ли не искат да работят за немците

И ще спрат да търсят работна ръка.

Историческите извори показват че и преди втората световна война, икономиката е била във възход. Много от така наречените следвоенно коли са проектирани още преди войната, и заради войната са спряли. Но именно преди войана Германия е била във възход, което се вижда от всичко в историята. Затова не мисля че трябва да се радваме прекалено много. Живейте си живота, че хубавите времена които бяха досега никога повече няма да се върнат.

Абе, меринджея, четене с разбиране, не е ли част от прословутата ти квалификация?