Търговската война САЩ - Китай удари инвеститорското доверие в еврозоната

Индексът на инвеститорското доверие на Sentix се понижи силно -3,3 пункта от 5,3 пункта през май

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да знаете, че ползвам телефон хуавей и съм много доволен от него. Вчера ми се обновиха две приложения на гугъл. Уж това не трябваше да се случва...

"Германия е заета с ... необходимостта от повече политики в посока на опазване на климата ... ". Държава, която е номер 1 в промишлеността в в ЕС расъждава дали да си направи поредното СЕПУКО и противно на всякакви немски интереси да самоунищожи химическа промишленост, металургия, тежко (всъщност всякакво) машиностроене, автомобилна индустрия и още много други като се заеме да "пази климата" (обложи с данъци промишлеността и направи енергоносителите безумно скъпи). В същото време за лимата по подобен начин НЕ СА загрижени нито Франция нито Англия, които се разпукват от ядрени централи. ВСВ била свършила ?!

Китай е най-големия замръсител и се очаква в близките години Индия да заеме второто място. Тези държави за съжаление никога няма да се откажат от използването на изкопаеми горива. Без тези държави да се присаединят към глобалната инициатива, е от абсолютно без значение какво ще направи Германия.

Е, ЗАЩО СЕ ОПИТВА, ПИТАМ АС?

Дир, инвестититерското?????

Нещата ще се оправят, когато започнем да търгуваме само със стоки, а не с индекси...

Търговската война САЩ - Китай удари инвестититерското доверие в еврозоната Какви са тези взаимноизключващи се тези.  