Световният дълг надхвърли три пъти световната икономика

Въпреки това Италия, която е една от най-задлъжнелите страни в света, продължава да продава държавни облигации

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аааа, чудим се язека на кого го дължим дълго, бре? На марсианците ли?

Банките и хората зад тях са туморът, който убива със или без войни милиарди през последните векове. Под 3 % държат парите на целият свят не защото им трябват, а защото са психопати и се наслаждават на носената от тях власт. Решението? Масово тегелене на активите ви и фалити на въпросните банки. И без това няма какво да се губи вече. Световната война чука на вратата.

Това само показва колко е въздухът под налягане в световната икономика, вкаран от банкерите и борсаджиите. Всички работещи и мислещи хора трябва да се чувстват ограбени с толкова от измамниците с бели якички.

Това даже не си струва да се коментира. Всеки полуграмотен ,но желаещ да знае човек го знае. Това е като глобалното затопляне. Знаем че ще ни убие, но не се отказваме от навиците и алчноста си.

Че едеме к.ро...

Докато на борсата можеш да продадеш нещо, което не притежаваш, ще е така. Някога все пак сметката трябва да бъде платена. Проблемът е, че тя ще бъде платена от обикновените хора, с чиито пари е купуван този въздух.

На първата банка която ми преведе на сметката 1 000 000 евро

В това няма никаква сензация. Парите в света са краен броен. Ако си представим че всичките пари на света преди време са разпределени в множество купчинки, с различна големина то днес броя на купчинките е много ама много по-малък и има да речем 5-6 купчинки които са много големи и са като черни дупки. В тях само влизат пари без да излизат. Ще дойде момент когато купчинката ще е само една и тогава....бууууум....ще настане мазало. Вижте, в световната икономика има един основен закон. Това е закона за обезпечаването на парите. И той гласи че парите се обезпечават само един начин......военна мощ. Имаш ли военна мощ имаш всичко и такива работи като дълг не съществуават при теб. Дълг който никога няма да бъде върнат несъществува. То е само едно понятие което честно казано защо изобщо влиза в някакви икономически уравнения. Абе, икономика ...мижим да те лажим. Всичко в тази наука зависи от това дали навреме си изпил кафето си.