Световната банка прогнозира срив с 35 на сто на украинската икономика

Оценката все пак малко се подобрява: в предишен доклад беше за 45 процента спад. Растеж СБ очаква през 2023 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

(Щото в скоро време Украйна няма да има...)

Много оптимистична прогноза.

Е как само с 35 % ? Всички мъже са или на фронта или избягали, сума ти хора се чупиха, завземат им територия и електроцентрали...Пристанищата им са полублокирани, желязна руда вече не изнасят. То нормално растежът е с 2-3 % годишно. Излиза, че сега икономиката им е като преди 10 години. 2012 година Украйна бе много по-добро място и беше домакин на Евро 2012 заедно с Полша.

След като Украйна намаля с 20% по територия и 25% по население сега Украйна е по малка държава,с по малко население и много по малка икономика. Така че да,Украйна е свършена.

аз и Илон Мъск средно имаше по 50 милиарда, той има 99 999 999 990, а аз 10

...ако Световната банка даде реалистична прогнози, ще потвърди очевидното за цял свят - Украйна фалира и е на път да изчезне. При това съвсем умишлено и злонамерено.

Добре, че Руснаците ги оставиха да изнесат някой друг кораб жито. Много по-зле щеше да бъде ситуацията. Да целуват ръка и да не се дръвчат толкова много за да не ядат хурката.

"Да целуват ръка и да не се дръвчат толкова много за да не ядат хурката." Вече я ядат хурката ...руснаците обаче И целуват не само ръка, но и хурка.

ХАХАХ. Блажени са верующите чадо.

тия искат да ни внушат че в усрайна е останала някаква икономика дето може да се срива.... това сигурно са сънищата на дойче зеле и кретенски